Разочарован от ALO.BG

СЕО БГ

Well-Known Member
Преди години когато в началото на OLX имах проблем с тях, ето че днес имам същия проблем и с величията на ALO.bg
Случая:
Имам регистриран мой акаунт с мой телефон на мое име с мои обяви и съответно вътре мои сайтове и т.н.
Има регистриран акаунт на мой приятел, който е с РАЗЛИЧНИ имена, телефони собственост на него, коренно различни обяви, съдържание и съответно и сайтове, тоест няма повтаряне на нищо. за да са дублирани акаунти. Администрирам неговия акаунт, както и клиентски акаунти.
Вчера обновявах обявите в МОЯ си акаунт, като повечето от обявите са с ГОДИНИ там и решиха дами затрият днес профила миндерасите скапани проклети... По принцип редовно си плащам за моя акаунт и платени обяви и ВИП когато се сетя, точно дори щях утре а си зареждам да си пусна някои от обявите ВИП. както и с обявите на моя приятел. Писали ми в имейла да ползвам НЕГОВИЯ профил, при положение е той се занимава с коренно различни услуги. Е ..."Кай честно".. Майка му значи да 38у72873хйиухадсоуъфхрукъхбкауъебгу3ъбу нито бия някой, крада го, е#а го, нито го плюя ( по принцип ), нито му правя золуми, но ...не.. трябва някой така да бъде за кеф ецнат....

За жалост като глас пустинен, резултат в тая държава може да се постигне с единство ( това го нямаме ), за да се промени нещо, трябва поне, казвам ПОНЕ 40 процента минимум да са единни, а ние нямаме и 5 % единност. За да имаме протест, ако бяхме умни можеше по мирен път да направим мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого неща, които щяха да дадът по-добър резултат без жертви... В случая бих казал всички да спрем да ползваме тези два уебсайта, но знам че никой ( или тук таме някой ) няма да се съгласи и да на прави това. При едно такова рязко изтегляне нещата биха се променили според мен единствено в положителна насока, защото по този начин те ще губят финанси и то не малко.... ама... както казах глас пустинен ще исо стане написаното.

Няма да казвам колко и какви епитети им изпратих по въздушната поща, останалото като коментари оставям на вас. Случката с OLX преди години беше АБСОЛЩТНО идентична и пак нямаше припокриване на обяви, съвсем различни сфери, няма дублиеране на нищо, съвсем нормални акаунти, там затриха ДВАТА акаунта и те бяха с платени обяви ( от скъпите ) и те ТАЙ, тогава всъщност се бях ядосал и се появи идеята за първия ми сайт за обяви естествено обречена кауза без финансовите възможности за развитие като на въпросните два сайта..

Доколкото знам, alo.bg е меката на едни други обяви :)
Те и те залязаха :D Преместиха се в другите сайтове дето са само за това или в гепи-то :D

И те трябва да ядът ху.. а опа, хляб :D:D:D:D
Направо... :D :D :D Те да не вземат с гарнитура да го "ядът" че тогава ще им е тегаво :D

Доколкото знам, alo.bg е меката на едни други обяви :)
Правилно знаеш. :) Аз не се сещам някой да ги използва за друго освен да си търси Ескорт, така ли беше категорията там. :)

Никога не съм ги ползвал, но знам, че съществуват от мнооооого време насам. Дори се чудех дали ще прескочат кризата с OLX, Facebook Marketplace и други такива през годините.

Преди години когато в началото на OLX имах проблем с тях, ето че днес имам същия проблем и с величията на ALO.bg
Случая:
Имам регистриран мой акаунт с мой телефон на мое име с мои обяви и съответно вътре мои сайтове и т.н.
Има регистриран акаунт на мой приятел, който е с РАЗЛИЧНИ имена, телефони собственост на него, коренно различни обяви, съдържание и съответно и сайтове, тоест няма повтаряне на нищо. за да са дублирани акаунти. Администрирам неговия акаунт, както и клиентски акаунти.

Ем, явно си светнал в червено заради ОУ-то им.

1.8. „Група от лица, извършващи обща дейност” са:
- Влизащи в интернет платформата от един и същ компютър, офис, браузър или IP адрес;
- Споделящи един и същ физически адрес, фирмена регистрация, адрес за кореспонденция, адрес за работа с клиенти;
- Имащи обща контактна информация – телефони, e-mail–и, скайп акаунти, уебсайтове и т.н.;
- За които Администраторът има данни, че са свързани и между които има явна или неявна договорка.
6. Независимо дали е физическо лице, юридическо лице или група от лица, извършващи обща дейност (виж. т. 1.8) Потребителят има право само на един потребителски профил в интернет платформата alo.bg.

Заповядай при мен.
Имам 2 бизнес каталога и сайт за обяви, по които се работи всеки ден за подобряване на услугите. Не са във върхова форма, но пак ще ти носят прегледите и съответно тежест. В подписа ми са. Ако имаш някакви въпроси, пиши. Всички други са също добре дошли.

Ако някой има някакви критики, съвети или предложения, може да пише.

А струва ли си да ползваш alo.bg? Олх и Базар мисля че имат значителен брой повече потребители.
Аз съм пускал обяви в трите и при олх имах в пъти повече преглеждания от базар и ало.бг взети заедно. Може би това е било само в тази конкретна категория, не съм пускал много обяви и нямам особени наблюдения.

Ем, явно си светнал в червено заради ОУ-то им.
Работата е там че не влизам и от едно и също IP...

Заповядай при мен.
Имаме отдаааааавна при теб ;)

А струва ли си да ползваш alo.bg
За строителнии транспортни услуги се обаждат, ще се учудиш но съм имал доста клиенти и за СЕО :D Продавах компютри там и вървяха, но преди 5 години, сега техника, телефони не вървят, имоти, земи, услуги - хамали, строителство . Това върви, другото е умряла работа.

Правилно знаеш. :) Аз не се сещам някой да ги използва за друго освен да си търси Ескорт, така ли беше категорията там. :)

Никога не съм ги ползвал, но знам, че съществуват от мнооооого време насам. Дори се чудех дали ще прескочат кризата с OLX, Facebook Marketplace и други такива през годините.
Така съм чувал, и не знам да залязват - хахахаха

Така съм чувал, и не знам да залязват - хахахаха
Не, никой не говори за залязване, а за падане на трафика. Според мен вече не е като едно време. Но пак не е никак малък, те минаха и едно преобразяване на сайта преди години, и гледам, че са си ОК от към функционалности и държат една твърда аудитория. :)

Случая:
Вчера обновявах обявите в МОЯ си акаунт, като повечето от обявите са с ГОДИНИ там и решиха дами затрият днес профила миндерасите скапани проклети... По принцип редовно си плащам за моя акаунт и платени обяви и ВИП когато се сетя, точно дори щях утре а си зареждам да си пусна някои от обявите ВИП. както и с обявите на моя приятел. Писали ми в имейла да ползвам НЕГОВИЯ профил, при положение е той се занимава с коренно различни услуги. Е ..."Кай честно".. Майка му значи да 38у72873хйиухадсоуъфхрукъхбкауъебгу3ъбу нито бия някой, крада го, е#а го, нито го плюя ( по принцип ), нито му правя золуми, но ...не.. трябва някой така да бъде за кеф ецнат....

За жалост като глас пустинен, резултат в тая държава може да се постигне с единство ( това го нямаме ), за да се промени нещо, трябва поне, казвам ПОНЕ 40 процента минимум да са единни, а ние нямаме и 5 % единност. За да имаме протест, ако бяхме умни можеше по мирен път да направим мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого неща, които щяха да дадът по-добър резултат без жертви... В случая бих казал всички да спрем да ползваме тези два уебсайта, но знам че никой ( или тук таме някой ) няма да се съгласи и да на прави това. При едно такова рязко изтегляне нещата биха се променили според мен единствено в положителна насока, защото по този начин те ще губят финанси и то не малко.... ама... както казах глас пустинен ще исо стане написаното.

Няма да казвам колко и какви епитети им изпратих по въздушната поща, останалото като коментари оставям на вас. Случката с OLX преди години беше АБСОЛЩТНО идентична и пак нямаше припокриване на обяви, съвсем различни сфери, няма дублиеране на нищо, съвсем нормални акаунти, там затриха ДВАТА акаунта и те бяха с платени обяви ( от скъпите ) и те ТАЙ, тогава всъщност се бях ядосал и се появи идеята за първия ми сайт за обяви естествено обречена кауза без финансовите възможности за развитие като на въпросните два сайта..
Какво се случи...? Възтановиха ли прифлите или така си остана?

Още ли съществуват АЛО.БГ? Така де, има ли някакво движение там и някой публикува ли обяви там?
Последно ми излизаше за някакви много странни масажи. :)
Е те са основните обяви 🫣 + няколко оферти от автоморги 😃

Да, но явно с това излизат по търсачките най-вече. :)
Милех си, че са за всякакви обяви, но от много време насам не са явно силни в другите обяви, а в тясно специализирани. :D

Дори не знам някой да публикува там. А си имам познати с бизнеси в сферата на услугите, например строителство, ремонт....

Още ли съществуват АЛО.БГ? Така де, има ли някакво движение там и някой публикува ли обяви там?
Последно ми излизаше за някакви много странни масажи. :)
Може би някои хора пускат там обяви и като подкарат публикуват навсякъде и в трите известни сайта..
Ама дали се достига ефективност, вече не зная....
Някой ако иска да им погледне трафика го/да как върви спрямо предишни години и периоди
А може от сайта да залагат на ad sense реклами

Хахах
Наистина май да основните тези специални обяви за ескорти и масажите 😄😄
А то за такива вероятно има яко търсене и трафик....
Иначе съм виждал по някоя обява за транспортни и хамалски услуги, някой недвижим имот, парцел земя.
И някои услуги- ВиК, ключари, сглобяване на мебели

Чекнах ги набързо. Всъщност е ако бг си има...
Най вече са обяви за работа, продажба и наем на имоти, продажба на инструменти и мода, дрехи..
Вероятно онлайн магазини си поставят и рекламират там продуктите. Допълнително място освен собствения си магазин

За имотите в ясно, те брокерите си спазят навсякъде, на Всевъзможните места публикуват обяви за имоти

Горе