Разпродажба на Домейни – 2 на цената на 1

pepo_999

Well-Known Member

50 евро за 2бр по избор

Пуш в Динадот задължително, плащане Револют

За прекупвачи 200 за всичките

Последно редактирано:
Домейни със спам не се продават.
Съвет, не е заяждане.

50 евро за 2бр по избор

Пуш в Динадот задължително, плащане Револют
up

То останахме 10 човека в тоя форум, никой не купува нищо 😆
А не така, има и няколко бота

То останахме 10 човека в тоя форум, никой не купува нищо 😆
Хем е така, хем влизат случайни и продадох един домейн.
Но това си в чист късмет, като цяло няма смисъл да се продава нещо тук.

Хем е така, хем влизат случайни и продадох един домейн.
Но това си в чист късмет, като цяло няма смисъл да се продава нещо тук.
то няма и къде да се продават вече не само тук никъде, фейс мейс и прочие никъде никой не му се дават кинти за нищо

най-интересното е, че преди време пуснах 2-3 за подарък и никой не ги искаше, а едно време само да напишеш подарявам и те лапаха с парцалите барабар

Тия домейни ги сложил и за подарък не стават, нишите са заети, имената са абсурдни, информационен сайт в момента да вдигаш е абсурдно. Какво можеш да направиш с https://kuchenca.com/ в момента и да ти върне тия 20-30 долара????

Тия домейни ги сложил и за подарък не стават, нишите са заети, имената са абсурдни, информационен сайт в момента да вдигаш е абсурдно. Какво можеш да направиш с https://kuchenca.com/ в момента и да ти върне тия 20-30 долара????
не ми се занимава, ако е за избиване на некое евро ще вдигна сайт с 20 статии и ще изкарам 200 долара за година от линкове и статии, но си е ангажимент който вече не ми е по вкуса

иначе ако ми се губи време ще наблъскам 1000 статии за всички породи по света, инфо и тем подобни и поне в тази ниша има търсене хората ще четат и с малко побутване ще има пари, но милионерче няма да ставам :cool:

Последно редактирано:
1000 стати качествени имаш ли идея колко струват и как ще се класираш при тая конкуренция?
Линкове пък абсурд - кой ще плати за линк в сайта на 5 месеца с 20 поста и нулев ранг и трафик!?

за 3 дена ИИ ще ми напише 1000 статии по зададени заглавия от по 1000 думи окито ще налея наведнъж в едно ВП и естествено има си и пътници все още за плащане на линкове и статии, магазини за кучешки храни и неща бол, а и не всеки който търси си има понятие от TF/CF/DR/PA/DA

не ми се занимава, ако е за избиване на некое евро ще вдигна сайт с 20 статии и ще изкарам 200 долара за година от линкове и статии, но си е ангажимент който вече не ми е по вкуса

иначе ако ми се губи време ще наблъскам 1000 статии за всички породи по света, инфо и тем подобни и поне в тази ниша има търсене хората ще четат и с малко побутване ще има пари, но милионерче няма да ставам :cool:
Със статии вече не стават нещата. Ако плеснеш 1000 пък, хептен ще самоубиеш сайта.

Беше се ориентирал добре с разните там инструменти и калкулатори. По-добре да се дълбае в тая посока. И като цяло вече се налага човек да мисли доста по-креативно отпреди.

Тоя patevoditel.com има доста потенциал.

аз дадох само пример че може да се изкара лев, така или иначе няма да се занимавам със сайтове повече кой иска да си купи, ако не дал съм там едни пари за спорта и това е

иначе потенциал имат и пътеводителя, трихкса и народните танци, ма инвеститори веке нема пари йок

аз дадох само пример че може да се изкара лев, така или иначе няма да се занимавам със сайтове повече кой иска да си купи, ако не дал съм там едни пари за спорта и това е

иначе потенциал имат и пътеводителя, трихкса и народните танци, ма инвеститори веке нема пари йок
Отдавна го пишеш това ама продължаваш да купуваш домейни и да правиш някакви бързи неща върху тях.
Някакви половинчати стъпки, следвани от разочарование че бизнесът не вървял.
Ми не върви. И на мене ми е кофти че вече не става с "както баба знае, тъй бае" ама гледаме да се адаптираме.

докато вися на компа на работа все ме чопли, скоро ще сменя работата и ще е без интернет и това ще ми реши проблема :eek:

пък и Блинки ми дава по някое евро да му вдигам форума 🤣

Горе