Регистрация в 1557 директории

субмитвам, а къде ще мога да гледам колко линка имам или няма да мога?

и трябва да слагам и техен линк

Код:
[url="http://www.freewebsitedirectory.com"]Free Website Directory[/url]

примерно?
 
Sobieski каза:
дали ще приемат блогчета от blogspot или ще трябва домейн?
В категоритя "Blogs" приемат. В другите се дърпат, защото дават и прамишъни да не е дип линкинг. Избирай правилната подкатегория за блога си. И ако се чудиш между две (които тотално отговарят на тематиката на блога) избери тази с по малко маймуни вътре. Малък тип. :) Успехи. :wink:
 
дмоз незнам но по малките директории които имат блог секция вероятно ще ги примемат ако са добре направени :) btw ти и със сайтовете / блоговете на домейн които имаш може да ги налазиш тези директории даже е е препоръчително :)
 
coolice каза:
за дмоз обаче трябва да ти е много уникален сайта и е хубаво да почакаш със събмита там

Уникални сайтове прави моето морско свинче като тича по клавиатурата, а ДМОЗ искат полезни и интересни сайтове.
 
AxCx каза:
Уникални сайтове прави моето морско свинче като тича по клавиатурата, а ДМОЗ искат полезни и интересни сайтове.

е затова ще се съглася 8) Ама аз по дефулт приемам че трябва да са интерсни и полезни сайтовете иначе продажбите ще стават много трудно ...
 
въпроса беше дали мога да добавям сайтове на субдомейни и още нещо
в момента мисля да направя блог + сайт за един продукт ... блога ще е при блогспот който сочи кам сайта но май сайта ще е на субдомейн... и мисля че така от сайта ще влизат и от блога и от другаде ... някакви идеи?
 
цялата работа е слагам техен код, който го дават в сайта си, субмитвам моя линк и слагам линка, където се намира техния ? :)
 
а и трябва ли да имам пейдж ранк примерно за да субмитвам в сайт с ранг 5 примерно ?
 
мисля че не е задължително но съм забелязал че в някои дирс класират по ПР ;) така че не е лошо да имаш но не е задължителен
 
да ми препоръчате сайтове на който да сумбитвам сайт за казина и т.н. или кое хвана това? :)
 
stancho1234 каза:
няма проблеми с блогспот, събмитвам си винаги под директория "health" и съм ОК
Там в повечето има и подкатегория: "Health and Medical Weblogs", ько не се лъжа. Там инклудването на блогспот блогове е повече от позволено и често срещам такива там. Някои (но много малко) даже ще те попитат за RRS URL - което означава че блоговете се апрулват - независимо от това дали са на отделни домейни или са на фри блог платформа.

А другото което е трябва блога да отговаря на дадени условия ако искате да бъде прибавен, да има повече от 2-3 поста контент, да си личи че е модериран (не е просто празен и търси популярност). Успехи със прибавянето на блога. :wink:
 

Горе