Реклама на PREDPRIEMACH.COM в мрежата.

Има ли нужда PREDPRIEMACH.COM от реклама в МРЕЖ@Та?

  • Ами може би, ама не знам

    Votes: 0 0.0%
  • Аве ти май си нямаш работа, не мъ занимавай.

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    250
Реклама на predpriemach.com в мрежата - Мреж@та

Дано да е така.:) Еми ще видиме дали ще си направят труда. :wink:
Еми май няма да си направят труда да споменат нещичко, ама живи здрави. Разбирам ги - прекалено много глупави сайтови, които изкачат като гъби има - нали някой трябва да ги промотира. :)

Днес го гледах за да видя дали са минали някакво развитие освен че са с 2.0 накрая на името си - Мрежата 2.0. Гледах за сайт, в който има клипчета на хора, които се правят че пеят - май бяха авторски. Леле какъв невероятен ресурс си викам, да гледам как някой пее Риана и в същото време помпа с гири! :) :) :) Смех баце, голям.
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

Да беше голема излагация xD Иначе отвреме на време пускат добри ресурси. Преди 2 часа дори не предполагаш че има толкова много онлайн библиотеки в бг :)
ДА, и аз не знаех че има толкова много инфо сайтове, и такива с детайли за училищатата, както и за ъплодване на собствени стихове.:wink: Аз всеки път когато го гледам все оставам разочарован от това което гледам, имат и добри попадения - иначе нямаше да минат в ТВ2 от Скат (мисля си че бяха).

Ако някой е по-запознат с предаването Мрежата (Мреж@та) 2.0 и дали повечето сайтове там имат спонсор ревю. Или казано на прост език - плаща се за да промотират сайта ти. Много ще бъда благодарен ако даде някакво инфо. Не че е голямата оферта, но все пак да имаме представа за това.:)
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

То гроздето кисело :)
Умря комсомолския дух, като се сетя само как преди нова година всички тука викаха "Ура! Да живее Предприемач.ком", всеки ден беше празник и имаше поводи да се пеят песни, всички си мислеха че интернета се върти около тоя форум. Сигурно някой е вярвал даже че от Мрежата ще платят на админите за да ги снимат и интервюират. Хубаво нещо са фантазиите и мечтите. Обаче с течение на времето на хората ми се поизбистриха главите.
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

Бате, винаги ли трабва да постваш неадекватен коментар? Като запазена марка ти е - просто писах по темата за да я двигна. Все ни е тая, рросто е хубаво да покажат, че има шибан начин да се изкарват пари от нета чрез учене във форум. :)
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

Лощо ли е човек да има свои стил, изразяване и начин на живот и имидж.
Може би винаги трябва да поства неадекватни коментари? Има една приказка за скорпиона и костинурката... Скорпиона ожилва костенурката, докато тя го вози на гърба си на другия край на реката. И докато мрат и двамата костенурката пита:
- Защо, скорпионе?! Сега и двамата ще умрем...

(които го вълнува отговора на скорпиона, знае как да го намери)
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

Било е каквото е било, някога - много отдавна. Сега Мрежата е предаване с нулев рейтинг и не си струва даже да се отваря тема за това предаване. Нямате нужда от реклама там.
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

По tv2 мисля че го дават сега. Като цяло не си струва .

По добре в "Микрофон и мишка" да рекламирате. ;)
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

Мисля, че от рекламата по телевизията няма да стане ясно това, че тук сме се събрали хора, които гледаме сериозно на нещата, които правим и не си играем. Страхувам се, че ако бъде пусната реклама в предаването "Мрежата" (не съм го гледал отдавна, но нещо ме кара да мисля, че това е откровено геймърско или ламерско предаване), ще се наводни с 13-14 годишни хлапета, тръгнали да стават милиардери с шарените им "сайтове" в MySpace и др. под.

Или иначе казано - ще има много нетаргетиран трафик според мен :D Според мен наистина ценното на Предприемач-а е да го намират хората които по един или друг начин се занимават с онлайн бизнес или изобщо друг вид бизнес. Или пък такива, които търсят определена информация или отговори на определени въпроси.

Но определено подкрепям идеята за реклама пред някаква аудитория, която гради бизнес. А не хора със семейни магазинчета, които използват парите за единствено за прехрана, но не и за да се разрастват. :roll:
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

Добре казано, voic4e.
Наистина тук ще е малко кофти да се напълни с такива индивиди и всеки да ни пусне по някой реф. линк към някоя програма, мислейки, че тук ядеме доматите с колците. Прав си че такава реклама ще е малко излишна, но мисля и че популяризацията на един сайт трабва да обхваща и други параметри освен мрежата, особедно когато е създаден да помага и изгражда общност.

Мерси за доброто включане и евалата на предаването - нека ни държи в неизвестнос. Така или иначе трудно ще им влеземе в глупавата тематика. :) Упсехи.;)
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

... Така или иначе трудно ще им влеземе в глупавата тематика ...

Блинки, що обиждаш предаването ?
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

за съжаление вече форума се напълни с такива дето само пускат реф линкове...
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

за съжаление вече форума се напълни с такива дето само пускат реф линкове...
Да, така е и отиват директно в кофата. Тук не е мандра - всеки да си прави каквото си иска. :) Както се вижда и в последно време правилата на форума често започнаха да се попълват с нови и нови правила...:wink:

@ AxCx, обиждам ли го. Аз си мислех че говоря откровенно и като гледам доста съм близо до истината.:)
 
От: Реклама на predpriemach.com в мрежата.

Блинки, въпроса ми беше от преди повече от месец, защо чак сега отговаряш ?
 

Горе