dimitkoster
Active Member
Видях, че и тук във форума върви банер, но да споделя, че има свободни места за безплатна регистрация
http://investments.bg/

http://investments.bg/
Преди да се запишеш на какъвто и да е подобен семинар, трябва първо да се запиташ - Ако тези хора знаят и могат толкова много, защо не си печелят милиардите, ами се занимават да обикалят малките държавици и да си губят времето за жълти стотинки да се обясняват на разни случайни.
 Той и Марк дава от време на време някакви такива изяви, а не е като да не е богат.
 Той и Марк дава от време на време някакви такива изяви, а не е като да не е богат.  Аз лично няма да имам време да отида, защото доста бачкане последно време, но определено ако се освободя бих се пуснал. А и някои отиват за да слушат, други, за да се запознаят със себеподобни.
 Аз лично няма да имам време да отида, защото доста бачкане последно време, но определено ако се освободя бих се пуснал. А и някои отиват за да слушат, други, за да се запознаят със себеподобни. 
На някои това им е модела. Докато ти говори как го е направил или стъпките, по които е минал си пробутва брандовете. Идеален пример е и Богатия татко.Той и Марк дава от време на време някакви такива изяви, а не е като да не е богат.
Аз лично няма да имам време да отида, защото доста бачкане последно време, но определено ако се освободя бих се пуснал. А и някои отиват за да слушат, други, за да се запознаят със себеподобни.

Е, бате то семинара е чак на 31.03, запиши се, а пък ако нямаш време- според правилата можеш да бъдеш заменен от друг участник. Все някой от форума ще се навие да отиде и мястото ще се оползотвори.
P.S. Dimitkoster, мерси за темата, вчера се записах, но вместо 0 лева, платих 12, защото си поръчах и сертификат за участие.

Айде успехи и ще ви очаквам, дано да ви хареса също така. Знам, че има време, но мен ме натиснаха до края на седмицата да пратя имена.
 Айде успехи и ще ви очаквам, дано да ви хареса също така. Знам, че има време, но мен ме натиснаха до края на седмицата да пратя имена. 
Така момци и девойки, тъй като форумът е медиен партньор, в темата ще раздадем 3 ВИП покани и 5 стандартни. Първите 3ма взимат ВИП-а, а другите 5-ма - стандартните. Може да ми пишете на лично, пращайки имена и това коя фирма представяте или без, ако работите за себе си.Айде успехи и ще ви очаквам, дано да ви хареса също така. Знам, че има време, но мен ме натиснаха до края на седмицата да пратя имена.

Очаквам ви народе.
 Очаквам ви народе. 
Здравейте! Аз се интересувам от предложението, ако все още е валидно.