Видях го това, но повечето сериали, където ги гледам, нямат файловв
И търсачката показва каквото и е кеф...Видях го това, но повечето сериали, където ги гледам, нямат файловв![]()
Да, изглежда доста скемерско. Липсва само формата, да събира данните на хората.И търсачката показва каквото и е кеф...
Хора, които цял живот да сваляли филми от торенти няма да се научат да си плащат за абонамент. И то ти трябват няколко, за поне минимум 2-3 платформи, за да запълниш "дупката", която са ти отворили със свалянето на Замунда и Арената.Голям процент от торентите в Замунда и Арена бяха взети от чуждестранните торент сайтове.
Беше логично, че рано или късно ще ги свалят. Все пак това бяха сайтове, които се използваха основно от милиони българи и това малко или много се набива на очи. Едно е торент сайт предназначен за всякакви хора по света, а друго е регионални торент сайтове използвани основно в България.
Според мен голяма част от хората, които са използвали Арена и Замунда ще почнат да използват чуждестранните торенти или ще се абонират за видео стрийминг услуга, като Netflix, Apple TV, HBO MAX и тн.
Когато има адекватна услуга може и да стане. Netflix плащам и аз не знам защо, Прайма ту плащах, ту не и се отказах тотално защото го вързаха с тв лиценза ( Prime, Youtube, Live TV, Sport, Live streaming) гледаш ли ги тези 180 паунда на година без значение дали тв, конзола, таблет, компютър.Да. Според мен ще накарат хората просто да си плащат.
Малко ми е странно да излезе хубав филм, да отида на примерата му (защото съм си го чакал) и там да видя рехава зала. Влизам в Замунда да видя, вече се тегли за страх, над 200 коментара, и няколко десетки хиляди сваляния.
Напоследък и ундолса не е пиратскоши, защото идва в повечето компютри. За жалост, офиса, Фотошоп и подобни вече платени.
А игрите, по принцип си беше тъпо да се теглят, при положение, че не са и скъпи.