Свидетелство за Съдимост от нета?

От: Свидетелство за Съдимост от нета?

Не бе човек, аз сериозно говорех. Нямаш си и на идея какво приключение е да си извадиш удостоверение, че не си следствен. (не осъждан, а следствен). Добре че се налага да го вадя само веднъж на 3 години, даже вече стана веднъж на 5.
А това реално не трябва ли да базика из базата данни на полицейските архиви. Реално от техните компютри се знае дали си следствен или както както казват - дали си от контингента, който привикват от време на време. Това трудно ще се получи. Може да изведат информация, но ще е кофти, защото може да се използва и срещу някой, освен за лични цели. Този момент също трябва да го предвидят. Сам за себе си да провериш и извадиш ОК, но някой друг да ти го направи - нарушава няколко закона.

И там ще го наквасят добре. Търговският им регистър всяка година по около април месец клеква, не си спомням кой пък сайт нямаше сертификат - май този на НАП за проверка на осигуровки. Нямам спомени, преди 2 месеца го гледах. Всяка система е индивидуална и прави различни мизерии. Определено сме назад в това отношение. Дано скоро се вземат мерки. Иначе друго си е да плащат заплати на неадекватна администрация по институциите от данъците си и да крадеш милиони за разработката на това ел. правителство и покрай него и за други подобни. С един куршум - два заека. Имаш запълваемост на раб. места и крадеш европари, както и на данъкоплатеца. Идеална е системата и работи. Защо да сме променя. :)
 
От: Свидетелство за Съдимост от нета?

Нека позная - служба "КОС"? :-]

Точно Контрол на общоопастните средства.
 

Горе