Сектата на ковидитите

AseasRoa, опитай се да казваш много неща с малко думи. Ако някой иска да чете книга, ще си отвори такава, а не твоя профил.

Иначе доста удобно гледаш през твоята камбанария. Вярващите вярвали в новини, невярващите ги поставяли под съмнение. Небивалици. Аз лично новини не гледам. По-скоро "конспираторите" са тия, които търсят под вола теле и за всяко нещо си мислят, че има заговор срещу тях. Заговор от страна на Бил Гейтс да чипира леля Гинче от Чирпан, защото е много важна и трябва да знае във всеки един момент какво прави. Дори и като ходи да прегръща дървета в гората, за да подсили Чи-то си.

Иначе като търсите доказателства, най-лесно е да отидете по желание в някое отделение. Доброволци. Там ще имате шанс да съберете нужните доказателства, а ако успеете да разплетете този невероятен пъзел, в който са намесени държавни глави, доктори, сестри, лаборанти и фалшиво короновани, то със сигурност ще станете милиардери и ще сте вечно в историята! Дотогава сте дърдорковци, точно както и чичо ти Митко в кварталната кръчма. :)
 
По същата логика когато леля ти Гинче говори за конспирация, това е индикатор че конспирацията е вярна.
Леле, нанди, прекръстиха та.
 
Аз да ви кажа така си намествам времето, че да не гледам ТВ. В офиса има 7-8 с корона, ама аз се чувствам все едно са хванали някаква настинка - и те да ви кажа така се чувстват. Сякаш като намалих облъчването се пооправиха нещата.
 
Леле, нанди, прекръстиха та.
Е, една сгрешена буква, не е фатална. Асенчо (аз така си му викам мислено) ще ми купи риза. ;)

Edit: Ето от къде идва терминът "анти-рекорд" - от рекордния брой тестове на един АНТИ-патичен етнос

 
Последно редактирано:
Нормално е около 20% да носят маски и да спазват мерките, все пак останалите 80% са професор христовчета :D
 
Това е вирус считан за тръгнал от камилите, който не се предава толкова лесно от човек на човек. Затова и бързо се потушават нещата.
 
Това е вирус считан за тръгнал от камилите, който не се предава толкова лесно от човек на човек.
Да, от прилепите е по-лесно, щото си ги гледаме като домашни любимци. Това, с което "се борим" в момента е вирус, тръгнал от лаборатория. Дори официалните власти намекват за такъв сценарий, и не, не визирам Тръмп. :)
 
Аз също съм против мерките, но примера ти в коментара също е тъп и личен. Говорим за 5-10 процента заразени със симптоми, това е сравнително малко на база милиони. Нормално е да не познаваш болни :) Аз също не подкрепям носене на маска и затварянето на бизнеса, че лъжат с бройките е почти сигурно, но все пак да бъдем реалисти, това, че не познаваш никого от тези 5 процента болни на 50милиона не доказва нищо :Д
Е нали уж всеки 2ри трябвало да е заразен... Напълниха главите на хората с глупости, което води до безсмилесни дискусии като тази, разделение в обществото и всякакви идоитски драми на обществените места. Уж всеки бил за свободната воля и с лично мнение, но казаха хоп и целия свят подскочи...
 
123575620_3411210288956229_2367524278273216068_o.jpg
 
На въпрос, откъде черпи информация, български студент от Острова сподели, че не се доверява на официалните източници. Информирал се от публикациите във фейсбук...
С което започнах да гледам с още по-голямо уважение на predpriemach.com в който пребивават не малко уеб пъблишери на клик-байт сайтове.
 
Какво има да коментират, половин България вече е натръшкана. Ама нищо, Нандито да продължава с измислиците, за да е весело.
 
Как е днес? Как мангъристчетата ще коментират ситуацията?
Искаха шведски модел - ето им го. 36% положетелни тестове означава хиляди хора които не са се изследвали и са заразени и боледувят от това нещо. Вчера в Разград е починало 21 годишно момиче без придружаващи заболявания. Още ли някои се мислят за безсмъртни...
Вчера са починали 63 души с ковид, при обичайно загиващи около 300 души на ден в страната.

Завчера от 51 починали за 23 няма данни за придружаващи заболявания...

нЕма коронавирус, Ората са изстиналЕ.

Пълна неграмотност. На ви шведски модел сега. Здрави и прави хора умират, болниците са препълнени, кой знае колко хора не получават лечение поради липса на капацитет.

Цяла Европа е затворила границите за българи. 14 дни карантина и това е. Ако искаш. Няма как да отидеш по работа, няма как да дойде и 1 турист. На ви бизнес, на ви икономика... Ей сега ще дойде прословутата криза - като измрат хиляди хора и няма кой да потребява, няма чужди инвестиции и т.н, защото никой не налива и 1 лев в място в които не могат да овладеят елементарна епидемиа. Нищо, все тая. Аз съм се подсигурил, да му мислят тези които не могат да вържат 2 факта на кръст.

Ако имаха дори малко интелект, такива като чакрата и бълхаро щяха да се покрият вдънземя, но как да го очакваш от хора които се гордеят със собствената си неграмотност.
 
Последно редактирано:
Далеч е от половината все още, но ми е интересно какво ще си изсмучат от пръстите, след като сами осъзнават, че от месеци насам се заформя "снежната топка", която е на прага да стане неконтролируема (в момента сигурно още може да ѝ се повлияе, но при пълен локдаун, което към този момент надали ще стане). 63-ма починали, но бройката на хора в интензивното продължава да расте, в резултат от цифрите отпреди 7-14 дни).

За 2 дни сме регистрирали около 110 починали, които са 7 процента и нещо от ОБЩИЯ брой на починалите ДОСЕГА (от март месец). Ехидничаха за Годжи, че се очертава момент, в който "яко ще се мре", ама вече дори и във фейсбук не засичам малоумната иронийка. ;)

kamentk, нямат заболявания, защото трябва да правят позитивни тестове и нямат време да проучат хората!1! Да ги изпреваря с отговора. :D
tva si e prosto grip4e i maskite sa za da mal4ite ;)
 
Далеч е от половината все още, но ми е интересно какво ще си изсмучат от пръстите, след като сами осъзнават, че от месеци насам се заформя "снежната топка", която е на прага да стане неконтролируема (в момента сигурно още може да ѝ се повлияе, но при пълен локдаун, което към този момент надали ще стане). 63-ма починали, но бройката на хора в интензивното продължава да расте, в резултат от цифрите отпреди 7-14 дни).

За 2 дни сме регистрирали около 110 починали, които са 7 процента и нещо от ОБЩИЯ брой на починалите ДОСЕГА (от март месец). Ехидничаха за Годжи, че се очертава момент, в който "яко ще се мре", ама вече дори и във фейсбук не засичам малоумната иронийка. ;)
Спокойно, след няколко дни ще започнат същите бавноразвиващи се олигофрени да мърморят как държавата не е взела мерки, бойко е виновен, как трябвало да наложи карантина, майната му на бизнеса, важни били хората и т.н.

И като казах бизнес - все повече фирми които няма как да работят онлайн се оплакват от многото заболели, няма кай да работи, производствата изастават...
 
Виждам че ковисектата много се радва на новини за умрели и постъпили в болница, което е нормално, за това живеят....

Да ви върна малко на основните неща, че виждам доста сте се превъзбудили от вълнение.

Мангъров като ви разправя, че вируса ще мине с или без мерки къде бляхте!? Айде остави ни нас, ние сме недисциплинирани. Ама вируса си минава през всички, навсякъде по света и не му пука от мерките, маските, локдауните и всичките ви сектански тъпотии.

И все пак Мангъров беше прав, колкото и да си лалате тъпотиите!

И да, удобно забравихте защо беше блокажа март-април, нали трябваше болниците да се подготвят? Е тиквата така се подготви, че цялата здравна система е в колапс, пълен блокаж, хаос....
 

Горе