Сертификат "Коректна фирма"?! Поредната измама?

От: Сертификат "Коректна фирма"?! Поредната измама?

За да ти издадат подобен сертификат, който има някаква стойност би трябвало първо да ти направят бекграунд чек, за което реално плащаш, и то солено. Как ще ти издадът документ, че си коректен без да те знаят какъв си, веднага трябва да ви светне лампата, че е измама. В момента гуугъл въвеждат едни лайна в америка за корекрни фирми и най вероятно скоро ще ни удари и нас.
 
От: Сертификат "Коректна фирма"?! Поредната измама?

На мен ми казаха, че са ми преглеждали фирмата половин година, и са установили високо качество и доволни клиенти. Малко по-късно, в същия разговор ме питаха каква е дейността на фирмата.
 
Отново задействаха измамата.
Днес получих този мейл:

Във връзка с поредния етап на пазарните проучвания, проведени от фирма "Имаго България" ЕООД, гр. Бургас, която се специализира в сферата проучване на клиентски мнения, имаме възможност отново да отличим Вашата фирма със

Сертификат „Коректна фирма 2017”

Сертификатът се признава за безупречна репутация в интернет пространството, качествено изпълнение на услугите, както и за отличен подход към клиентите. Вашият професионализъм, произлизащ от коректното управление на фирмата се е отразил изключително позитивно върху резултата от изследването и Ви дава правото отново да получите сертификат за коректност, тъй като все още не сте получили негативни мнения в интернет.

"Коректна Фирма" отличава само най-добрите фирми.

Това отличие, благодарение на електронната визитката в сайта на проекта, е един вид допълнителна реклама в интернет пространството. Присъствието в интернет в днешно време е от голямо значение. Електронната визитка в нашия сайт, който дневно е разглеждан от стотици клиенти със сигурност ще повлияе положително върху визията на Вашата фирма. Още една гаранция за успех е популяризирането на проекта на все повече международни пазари – към настоящия момент се реализира в страни като Полша, Унгария, Чехия, Румъния.

Актуализацията на електронната визитка е свързана с еднократно заплащане на сумата от 77 лв. нето + куриерска доставка, или общо 99,12 лв. с ДДС. За цялата сума получавате фактура по ДДС, която се заплаща на куриера при получаване на пратката. Заедно с луксозно изработения сертификат, ще получите отново данните за достъп до платформата, нови водоустойчиви стикери.

С Уважение,

Тонка Димитрова \ 448629

ИЦНКМ ЕООД.
Ул. Транспортна 7
8000 Бургас
Тел.: 056940329/ 0877911760
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Не се наскубаха и продължават да търсят будали!
 
Все едно да спрат телефонните измами. Винаги ще ги има и тях и този безупречен сертификат.
 
Хич не е смешно, разни доктори в държ. болница съм виждал с лепнат тоя парцал. Сигурно и с пари от Здравната каса са пазарували...
 
Хич не е смешно, разни доктори в държ. болница съм виждал с лепнат тоя парцал. Сигурно и с пари от Здравната каса са пазарували...
Заведението до нас също. Както и онлайн магазин за ел. уреди. Смятай колко са добри щом са убедили собственика му. Човекът все пак върти онлайн магазин, представяш ли си. Но каквото такова. Важното е да не пречат на хората, които си дондуркат завиден брой клиенти. :) Щото клиентите идват с въпросите.
 
Някой да направи един стикер "Аз нямам сертификат на Коректна Фирма" :)

Бе то добре, ама все едно да се оплачеш от тях на КЗП, примерно. И в двата случая им правиш безплатна реклама.
Човек да го е срам да каже, че е от Бургас. Малко ни бяха батките от Меден Рудник, че сега и тия ...
 
Хахаха явно още вървят, направо падам като видя някъде, моят роден град е малък и има доста налепени, по кафенета, докторски кабинети, майстори и тн.. :D
 
Днес бях срещу Орландовските гробища за плочки. Фирмата имаше сертификати за 2015 г. и за 2016 г. При въпросът ми, къде им е стикера за 2017 г. Скоро щели да го имат. Направо ми искаше да се протегна през прозореца на офиса и да им приключа мъките. Така че продължаваме напред. :)
 
Сутрин като минеш и окосиш балъците, до обяд вече покълнали нови!
 
За истинските играчи:

Виж файлът 15018

Спонсориран пост. Някой да го е засичал така измежду другото във фиида си?
Избрали са много хубава снимка. :D Вече спряха да звънят, сега търсят балъци по facebook. Чудно ми е колко много хора ще го попълнят.
 
Избрали са много хубава снимка. :D Вече спряха да звънят, сега търсят балъци по facebook. Чудно ми е колко много хора ще го попълнят.
Не са спрели. Просто повече канала са захапали, което няма лошо. Те ще се похвалят скоро с бройка.
 
Постоянно излиза платена реклама. Уж ги глобиха и забраниха нещо, ама явно това не им пречи.
 
Това го виждам много често вече. Почвам да се притеснявам сериозно. :) Или хората са масово идиоти или тия са много добри търговци, а най-вероятно е комбинация от двете.
 

Горе