Случвало ли ви се е плодове или зеленчуци да ви миришат на риба?

От: Случвало ли ви се е плодове или зеленчуци да ви миришат на риба?

Оферта с лимитирана серия! (фб връзка)

"Ru Lom: миналата седмица Иванчо Вицов ме откара на Юндола......по добра комбинация от боя, есенция и глюкоза не бех виждал....майстори са тамошните "пчелари" "

"Слава Антонова: Рапичен мед под пещерата Дяволското гърло се продава твърде добре - бурканче от 200г за 5 лева, 25лв е компотен буркан. На етикета пише:"Пчелно млечице". В останалите буркани с течен мед има потопени по стръкче от различни билки - мента, мурсалски чай, мащерка... изглежда красиво и медът е поел аромата на цветето - съответно и медът е ментов, от мащерка... Евала на доосетливите и търговски вид са му предали... Медът от бодил е класика на Юндола.. wink emoticon"
 
От: Случвало ли ви се е плодове или зеленчуци да ви миришат на риба?

Била как работели с българскиг радини и не знам какво,вериги които източиха милиарди лева с годините и смачкаха родно качествено производство сега яхат и те вихъра на еко и био и да подкрепим българското,а пчели няма факт е нямам опрашване има паднали цветчета и от долу гола дръжка на смилянският боб,преди колко години хората стачкуваха и алармираха за какво ли не няма кои да чуе,говориха и за ледници и за озонови дупки и за измиране на пчели,ето да ни е честит един по-нов свят свиквайте.

Да, пчели няма , но не само в България - в целия свят положението е зле. Аз домати ги опрашвам на ръка иначе няма да върже нищо. Но моите са десетина корена, ако няма кошери наблизо няма и зеленчуци. Китайците опрашват на ръка,

[video=youtube;awCudS3HBzA]https://www.youtube.com/watch?v=awCudS3HBzA[/video]

ръчно опрашване е до време. Ако продължават да измират пчелите не само аграрна продукция ще изчезне но и дивата растителност ще започне да измира.
 

Горе