Спомени от следосвобожденска/царска България

Диктаторско, като трябва се забрани ЛГБТ+ идеологията/пропагандата ли?
Явно дъгата не те пуска.. спри да бараш на някой мандаринките и се осъзнай, че говорим за неща случили си се преди 100 и повече години. Не били забранени, ама ги биели и репресирали, после некви ЛГБТита... пълна каша.

Не но ти явно си бил, знаеш че ги "трепели кат кучета".
Ми не съм, така пише в статии от време оно, документи и т.н. Ти какво даде до момента? Фантазии.

Можем, Полша го направи.
Да ти разрешат за извстно време, и то по причини, че си се набълбукал с украинци не е като да кажеш като суверенна държава да не та занимават. Ма щом си верваш.

Разбрахме, че са немали желание да направят това за което уж са се борили, нищо не им е пречело, след като са ликвидирали буржоата. Направили са точно това за което говоря аз - диктатура на пролетариата.
Не та знам какво точно си разбрал... остави ли са 16 часовия работен ден и робския труд и помпането на 15 годишни ли?

Има напредък, поне разбрахме, че всички са подчинени на БКП, без значение кви са.
Ако под подчинен имаш предвид, че ти дават условия да освободиш страната си от фашагите. Нека да са подчинени. Но 15 годишните обикновенно са били ятаци, не директни участници, ма покрай мокрото гори и сухото.

Иначе да, видяхме, освободиа на от фашагите и не наложиха марксизъм/комунизъм... тотал щета.
След избиването на фашагите и набълбукването ни още повече след всички нац. катастрофи благодарение на буржоата.. тряяше да минем и по тоя път.

Ти го определи като "отношение работник-работодател", аз го определих като престъпление, каквото всъщност е но нали трее ти се върже с фантазията. Дай да видим тва "избиване кат кучета" преди 1919г. или?
Тъй ли? Къде го определих така? Дадох за пример, наред с други нечовешки условия. Ти почна да го въртиш и сучиш, че да ти съвпадне на фантазията. Едното избване на кучета е в контекст на руската революция.. и че при опит за мирен протест са избити като кучета. Колко пъти да ти го давам, че да го схванеш? Другите избивания са в периода от Будзлужа до 1944.

Тва ли е новата фантазия, май забрави че пусна бая неща, които не отговарят на нея.
Кои неща?

Приказките ако имаш 2 мозъчни гънки, ще се сетиш че са писани под диктовка/сделка. Той решил на драго сърце да си признае, че е извършвал терор и служил на фашисти, що направо не си е сложил въжето? Кажи що тоз кръвожаден терорист, детеубиец не е осъден на смърт? Помисли логично, не е трудно.
Всъщност, вероятно не той ги е убил, ма ти от де да знаеш. Там ли беше да знаеш, че е под диктовка или така си чел у фейса? Тези показания са във връзка друго дело за друг човек, ма ти и това нема от де да го знаеш.

Казах ти, продължителното четене на червени парцали те прави полезен идиот, все повече се вижда.
Парцали не четем, само от извора. Разликата между мен и теб.

Ти си тотално невменяем, изобщо не си наясно със разговора, положението е барабар Петко с мъжете. Даже не разбираш какво ти казвам, тотален дебил.
Аз... 🤣 🤣 🤣 🤣 хората излезли на протест за по-добро заплащане и нормлани условия на труд онея ги изпотрепали ти разтягащ ластици как е било ок щото видиш ли Маркс бил казал да се изколи буржоазията...

Показва ти се какво се променило след 1945 а именно тотално подобрение на 100% пак ластици

Питаш кое как и защо дава ти се информация и то с източник от новото демократично време демек от други такива дебили като тебе и пак 3 метра ластици теглиш.

Сериозни ментални проблеми имаш....

Последно редактирано:

Горе