Спомени от следосвобожденска/царска България

Поругаването е след 45-та, когато върху него пльосват комунистически символи и го превръщат в инструмент за съветска пропаганда.
... от януари 1942 г. става главен водач на Съюза на българските национални легиони (СБНЛ) – организация с профашистка, антикомунистическа и антисемитска ориентация. Той поддържа близки контакти с германски дипломати и нацистки чиновници, а СБНЛ е повлиян от националсоциализма. Германският пълномощен министър Адолф Бекерле (Adolf Beckerle) след убийството му на 13 февруари 1943 г. заявява, че това е „удар за германските интереси“.

Само това стига на всеки нормален човек да си направи извода баш какъв е бил.

Това са метереолози изчисляващи скороста на вятъра. Никакъв фашизъм не е имало. Богдан Филов е с ръкавица и за това не разбрал на къде духа вятъра.

По принцип фашизъма не е мн лошо нещо като идея, ама в България е пристигнал в много изроден вариант - с разни западноевропейски уроди - плод на вековни кръвосмешения, назначени за български царчета. Плюс подлогите им - някоя и друга бг партия лизачи на всичко де що им замирише на западно...

Звучи некакси познато... що ли 🤭

Преди няколко дни един се превъзнасяше по Луков... В негова и на Графикса чест си свалм в момента от Замунда Черните ангели ;)
Не знаех че още плачат за него :D 🤭

Не знаех че още плачат за него :D 🤭
Не са спирали от вчера да се сополят из фейса...

Да се знае..
Тоя анти-българин александър стоянов (нарочно) "историка" от БАН... с поредната си пропаганда...

1771369157175.png

Да подсетим и ние...

1771369454125.png

1771369599660.jpeg

И още десетки, че може и стотици примери... че 19ти не е съвсем комуняшко грешно смятане.

Малко встрани от темата, но нека да видим дали проверките важат за всички.. :D

eck-bg-send.png

Последно редактирано:
Малко встрани от темата, но нека да видим дали проверките важат за всички.. :D

Виж файлът 35830
Има ли резултат? Въпреки, че той и другия дебил Един Заветь бълват тонове фалшификации няма никаква реакция... Локални идиоти тук от форума дори ми ги дават като достоверен и важен източник на информация...

Има ли резултат? Въпреки, че той и другия дебил Един Заветь бълват тонове фалшификации няма никаква реакция... Локални идиоти тук от форума дори ми ги дават като достоверен и важен източник на информация...
Не, то е ясно, че няма да направят проверка.

1771911063216.png
Палячото с нова пропагандна схема... лимитира коментарите. Иначе тук дебилът сравнява напредъка, но забравя да уточни, че Отечествената беше пълномащабна война с над 30 млн. мобилизирани.

Виж файлът 35855
Палячото с нова пропагандна схема... лимитира коментарите. Иначе тук дебилът сравнява напредъка, но забравя да уточни, че Отечествената беше пълномащабна война с над 30 млн. мобилизирани.
Мета са свалили най-накрая страниците Един Завет и Копейкин. Господин историка мисля имаше някаква връзка с тоя от Завета.

Мета са свалили най-накрая страниците Един Завет и Копейкин. Господин историка мисля имаше някаква връзка с тоя от Завета.
Тоя копейкин съм го мяркал, дебилите се радват на картинките.

Иначе ето отговор на фактчека....
1772295102885.png

Нищо общо със сигнала. Пълен смях са.

1772467292530.png

Българомразеца ще му присъхне устата покрай 3-ти. :D

Виж файлът 35883

Българомразеца ще му присъхне устата покрай 3-ти. :D
Нещата са много зле. Незнайно защо има доста последователи и малоумщините дето дрънка са много популярни. Всеки втори поства разни мемета от революционери нямащи никаква връзка с реалността.
Разни хора с такова умилиение говорят за османците едва ли не преебали сме се жестоко с това Освобождение....

Горе