Според вас вярно ли е (II)

redrum

Well-Known Member
Негър стана биологически баща на горила


Събитие, способно да преобърне цялата съвременна наука с главата надолу, се случи само на няколко километра от Белия дом. По времето, когато цяла Америка празнуваше католическото Рождество, в Националния зоологически парк към Смитсъновия институт, горилата Джесика роди човешко дете. Бащинството се приписва на 53-годишния неин пазач Майкъл Вашингтон.
Сензацията се състои в това, че това е първият случай в съвременната история, когато от полов акт между маймуна и човек се ражда потомство.
Случилото се би изглеждало като анекдот, ако в ръцете на учените не се намираше живото потвърждение на противоестествените отношения. Съществото от мъжки пол, чийто хромозомен състав в точност повтаря човешкия, вече получи името Джейсън. Наблюдаващият новороденото доктор Дейвид Вилт уверява, че здравословното му състояние е стабилно и няма опасения за живота му.
“Външно детето повече прилича на човек, отколкото на примат. Той е напълно лишен от окосмение, а крайниците, ушите, очите – всичко е както при хората – разказва д-р Вилт. – От майка му е останал само носът. Но най-важното – структурата на гръкляна на малкия е човешка, което означава, че за разлика от майка си – маймуната, той ще може да говори.
Учените взеха детето от Джесика веднага след раждането и не смятат да го оставят на нея да го възпитава. Младата самка-горила, на която това е първото й дете, според учените никак не страдала от тази несправедливост и дори се радвала на повишеното внимание на персонала.
Що се отнася до Майкъл Вашингтон, то маймунският пазач избягал почти веднага след като станала известна бременността на горилата. Работата била там, че самци в зоопарка нямало и подозрението за бащинство рано или късно щяло да падне на него.
В момента го търсят из цяла Америка. Учените желаят да се уверят стопроцентово в бащинството му, а полицията – да го арестува по обвинение „Жестоко отношение към животните”.

http://www.chudesa.net/p1625/

:shock::shock::shock::shock::shock:
 
От: Според вас вярно ли е (II)

Аре минуса (червеното) от мене баце щото си fail thread poster.
 
От: Според вас вярно ли е (II)

Offtopic секцията баце, но цъкай като искаш :)
 
От: Според вас вярно ли е (II)

Искам линк към статията в New York Times или нещо от рода.
Инак отказвам да коментирам.
 
От: Според вас вярно ли е (II)

Щом е негър не се учудвам хаха :wink::wink::wink:
 
От: Според вас вярно ли е (II)

От тия американци вече всичко може да се очаква... даже и кучетата им може да почнат да раждат котки :D :D
 
От: Според вас вярно ли е (II)

Тоя как е порил добичето с голямата негърска патарааааа...
като оня родопчански бек кравата на комшията дева...
 
От: Според вас вярно ли е (II)

Подозирам, че Джесика е кодовото име на Барак Обама :D
 
От: Според вас вярно ли е (II)

Малее.. тоя негри още малко ще родат кон :Д
 

Горе