сделката беше реална,но като поугледах конкуренцията и се отказах,трqбва си много работа и чесно казано не виждам вариант за печелене на пари с него а и имам други саитове! така,че не конспирирайте..аз си платих грешката,хаха капарото ми изгоря!
 ся като го пусна във бгмама форума и ще го лапнат за 5 минути
  ся като го пусна във бгмама форума и ще го лапнат за 5 минути      Не мисля,че това е коректно.
Тук не плащаш данък, за да се гавриш така с хората за няколко часа и да прибираш пари. Лично мнение.
Каква е драмата с тез сайтове?
Кажете в прав текст де, какви са тези недомлъвки?
 Че си докараш я язва, я сърдечни проблеми. А иначе си прав, завиждам ти за "страхотния готварски сайт" с "автоматичното сео". А и кат ша го продадеш за 5 минути в БГмама ко го мъчиш тук вече толкоз време тоя "страхотен" сайт.
 Че си докараш я язва, я сърдечни проблеми. А иначе си прав, завиждам ти за "страхотния готварски сайт" с "автоматичното сео". А и кат ша го продадеш за 5 минути в БГмама ко го мъчиш тук вече толкоз време тоя "страхотен" сайт.

Ем кой според вас ще извади 200 лева за тва чудо? Дизайн - под всякаква критика. Функционалност - никаква. Уж авторската система е има бог знае още кой. Съдържание - изцяло копирано от други сайтове 1:1. СЕО оптимизация - нулева, прихващал бил "...с автоматично onpage SEO (прихваща заглавие и мета данни от рецептата)".. таратанци. Един и същ description на всяка страница: "В Sgotvi.NET, ще се научите как да сготвите всяко едно ястие, бързо, лесно и вкусно!". URL адресите и те са под всякаква критика. Единствено домейна е що годе свестен, ма за 200 лева, аре нема нужда