Структура на сайт за добро SEO

Какво точно? Най-добрата структура е логичната, която всеки малоумен потребител би следвал и стигнал до където иска от началното ниво. Това е според мен успешната формула. Все едно влизаш в една голяма къща, като всяка стая си има различни подразделения - ниши. Ако успееш да прекараш някой, да разгледа всичко, без да се върти, губи и отделя повече от нужното време, значи целта е постигната. ;)

Благодаря ти
 
Структурата на сайта, навигацията и onpage-а са първите стъпки преди изграждане на входящи връзки към сайта, в противен случай би било безпочвено да се прави линкбилдинг, ако първите не са изпълнени. Обърнете внимание на скоростта на зареждане (никой не обича да чака). Езиковите версии също имат голяма тежест за локалното търсене (hreflang релациите) и изобщо релациите в кода като цяло (https://www.cloxy.com/blog/link-relations)

Каноникализацията и дублираното съдържание също са съществен елемент от вътрешната оптимизация, които често биват пренебрегвани. Тук има подробен списък в стъпки как един сайт трябва да отговаря на стандартните SEO изисквания (https://az-moga.com/tehnichesko-seo-cheklist/)

И не забравяйте да мислите преди всичко за потребителя, а след това за търсещите машини. Канали и източници за придобиване на трафик има много.
 

Горе