Супер тъпите управници пак вдигат данъците..

И що реши, че точно и само червените? Слави ще обере гласовете на слабоумните, щото и двамата с тиквоча имат един кръг симпатизанти - любителите на националната лотария и другите тв-игри. Червените си имат твърд електорат.
твърд ама умиращ...
 
Ми не мисля, на слави електората е същия като този на Борисов. От там ще се дърпа основно.

Все се каня да те питам... Ама ти какво мислиш за симбиозата Борисов-Симеонов-Каракачанов. Днес, ако си гледал битиви сутринта, видя ли колко ласкаво се изказа вожда за Сидеров :D Ама и ти спазваш партийната линия, откакто стана заверата дума не си обелвал.
Лизачи много , само Бойко остана константа :D
 
Може би най-добре ще работи системата ако има коалиция между ГЕРБ И БСП тогава може да потръгнат нещата реално.. Примерно момента Герб ако управляваха сами щеше да е 100 пъти по-добре, но патриотите много бъркат нещата и там е проблема, трябва да се отърват от тях..

Според мен ГЕРБ + БСП щеше най-голямото решение да си разделят министерствата и готово..

И ти си много зле. Наистина ли не знаете кой е Бойко Борисов? 2-3 клика в нета са ти достатъчни да разбереш що за мутра е. Човек на вис и тим, основен лихвар и наркобос. България няма оправия приятелчета, няма вариант да станем Швейцария. Не знам колко трябва да протестирае, но нищо няма да се промени...
 
Наистина не виждам тук мислещи хора, а уж имах мнение, че има доста читави хора. Не знам как ви промиват мозъците, но наистина не виждате картинката. Живота не е пари, такси и данъци...
 
Живея хубав живот, защото съм си го направил сам. Не работя за системата, не робувам на частници. С теб се знаем долу/горе и знаем какви пари изкарваме. Номера е другите как живеят, не ние с теб...
 
Живея хубав живот, защото съм си го направил сам. Не работя за системата, не робувам на частници. С теб се знаем долу/горе и знаем какви пари изкарваме. Номера е другите как живеят, не ние с теб...
Като гледам какви коли има по улиците , даже се чувствам беден с моето ярисче.....
 
Остави колите, хората робуват на някакви социални норми. Гледат да се покажат пред другите, не да си гледат собствения кеф. Тук от форума, според мен не повече от 40-50 човека правят добри пари, които да ги задоволяват напълно. То пак не стигат, но си правиш кефа и не бачкаш за някой нагъл експлоататор. Проблема на хората е, че са зомбирани и не осъзнават, че всичко зависи от тях. Всеки може да изкарва пари сам с малко мозък, желание и постоянство. Да, може би няма да стане толкова бързо, колкото им се иска, но ще стане. Когато поне 50% от народа има спокойствие и финансова свобода, тогава може да се надяваме на нещо по-дорбо. Но когато работиш за някой, когато си зависим, винаги ще те тъпчат и ще мълчиш, защото на следващата дата няма кой да ти плати тока, няма кой да ти купи хляб и няма кой да ти заведе децата на училище. Мислете сега, за да не страдате след години! Има оправия и това зависи изцяло от нас. Тук има много мислещи хора, които ако си свалят розовите очила знаят какво да правят...
 
Ми тъпото е, че сме робско племе и по презумпция сме си доволни. За да не доволстваме, явно доста са се вмирисали нещата...
Високите данъци водят до повече пари в държавата. И е наивно да се мисли, че това е еквивалентно на повече пари за народа в различните отрасли и направления. :)

Абе, някой да е споменал вече новината, че скоро ще си имаме такси за тунели, мостове и какво още беше. :) Добре, че е това, че ако имахме данъци за дупки и други неравности по пътя, голи и боси щяхме да ходим. :)
 
Никога, ама никога през историята на България не е имало толкова слабо управление. В учебниците по история след турското робство, това ще е другия катаклизъм случвал се някога по тези земи - управлението на това правителство. Които и статистики да погледнем, все сме в дъното. Не намирам смисъл да сме една от най-интелигентните нации, а да ни управляват най-малоумните от нашата. И лошото е, че като цяло тенденцията е такава - човечеството да става все по-просто и да изглупява. Никога обаче не съм мислил, че точно най-лошото от тази извадка ще мине първа през управленческите позиции на България. За толкова мандати и години, освен личните успехи на определени хора (в спорта, науката, арта и т.н.), с нищо не блести България. Вече почти съм обеден, че където и да отворя чуждо издание, все ще е нещо негативно написано. И това не е най-тъпото, най-тъпото е, че е истина и другите нации, четейки го, се чудят това базик ли е някакъв.
 
И лошото е, че като цяло тенденцията е такава - човечеството да става все по-просто и да изглупява.
Комфортът води до деградация на човека. Пример са тъй наречените ''развити страни'' (нашите ''партньори'' хаха) - изнежен и задоволен от всичко човек, неспособен да се грижи сам за себе си, разчитайки изцяло на системата да задоволява нуждите му, като си плаща с картичката си от банката. В България бързо се налага този безумен строй, всеки иска да работи на топличко пред компа, да си поръчва пица за обяд и да ходи на фитнес, след работа с колата. Резултатът - изнежени подобия на мъже с наднормено тегло и самочувствие до небесата, от които общо взето и чеп за зеле не става:)
Само преди две поколения, един средностатистически мъж можеше да построи къща с една тесла в ръката, сега като изгори крушката се звъни на услуги:)
 
Резултатът - изнежени подобия на мъже с наднормено тегло и самочувствие до небесата, от които общо взето и чеп за зеле не става:)

Това си има предимства - по-малко насилие. Защото назад в историята когато мъжете не са имали какво да правят, са правили войни. През останалото време са млатили жените си. Мъжете по природа са насилници. Само една шепа жени-мъжкарани са били войници, терористи или серийни убиици.
 
И лошото е, че като цяло тенденцията е такава - човечеството да става все по-просто и да изглупява.
Това в момента нищо не е. Лошото тепърва предстои. Според мен до 10, максимум 15, години ще започне Трета световна война. Начело на най-богатите държави постепенно излизат крайни радикални националисти и расисти. Вече държат властта в САЩ, Италия и Англия. Когато падне и Германия почвайте да трупате храни с дълъг срок на годност, вода, гориво и оръжие.
 
Това в момента нищо не е. Лошото тепърва предстои. Според мен до 10, максимум 15, години ще започне Трета световна война. Начело на най-богатите държави постепенно излизат крайни радикални националисти и расисти. Вече държат властта в САЩ, Италия и Англия. Когато падне и Германия почвайте да трупате храни с дълъг срок на годност, вода, гориво и оръжие.
Да, дано не се разбера криво, ама и кво ако се, но мине не мине време и света (обществото) ражда по един Хитлер да направи една чистка, и после пак нещата се нормализират. Цигани убиват, бежанци изнасилват, депутати крадат. Май ще ни нсе случи скоро един рестарт на системата. :D
 
Доенето нараства с нови такси за ползване на тунели, мостове и планински проходи.

В последните дни постоянно излизат идеи за нови данъци и такси, увеличават се досегашните, има идеи за по-строги санкции. Всичко това ме навежда на мисълта, че държавата е пред фалит и мутренското управление се чуди от къде да оскубе още някой лев
 
Последно редактирано:
Сега ако ти кажа , че А1 имат оферта за 25 лева неограничени разговори в БГ и роуминг + 5 000 МБ интернет в БГ и роуминг за 25 лева......
Иначе и сега телевизор не ми липсва - не гледам телевизия от години. Гледам филми и сериали от замунда :)

Обичам и вярвам в лоялността - това за 99% от хората е непонятно чувство. Не съм пеперуда да опрашвам - прелитайки от цвят на цвят всяко цветенце /оператор/.

А и ти казах, че имам / създал съм връзки... те си имат цена и приходи - част от връзките са ми и клиенти.

Почти нищо не правя ей просто така...

Сега ако ти кажа, че съм с 0 лв разход към Теленор - защото клиентите ми там ми плащат с печалбата - моите разходи и имам най-доброто.

Найс. Гледаш телевизия - иначе няма да пишеш в тая тема - протестите бая внимание привличат в момента. Или викаш всичко си усетил около протестите само от интернет и фейсо :)
 
братле, сложи си въжето. Ти си най-големия роб от целия форум. Просто си с промит мозък и не го осъзнаваш, като един боклук, където съм го блокирал. Просто не си ми досаден, чак ти се чудя как може да си толкова заблуден.

Не ти / ви ли е странно как употребявате тези думи:

Брато
Братле
Брат
Пич
Приятел
Колега :)

Чудя се от години кой на какво вярва - нима мислиш, че съм ти брат или ти на мен. Пука ли ти за мен или на мен пука ли ми за теб.

Защо сте роби, които се залъгват постоянно - дори в думите. Като видиш някой БРАТ - БРО - БРАТО на улицата и го наречеш така - по-близък ли ти става или по-близък ли го усещаш. Защо вярваш на такива епитети - не на дела.

Братя можем да станем - само ако сме се доказали един пред друг в реалният живот. Това тук не е реално - нали осъзнаваш робството си............ нищо в интернет не е реално, докато не го усетиш в реалният живот.

Пак напомням - всеки сам си избира господаря. Моят ми носи само приходи............ вашият /колата/ само разходи - освен ако не ви е служебен автомобил или не карате такси.

Всички от великият Перник и Кюстендил и Благоевград возят по схема "НА ЦЕНАТА НА БИЛЕТА" пука ли им за междуградските им колеги от транспорта, които се пенсионират като такситата с болести на шоферите от нон стоп седене по седалаките...........

Не им пука............... защо тогава те залъгват като казват "ЗА ВСИЧКИ ГО ПРАВИМ".

В България всеки е сам за себе си - докато не се докаже........... и не стане БРАТО :) някаква непоискана близост. Това е като се накъркаш с непознат и почваш да му споделяш всичко - докато не осъзнаеш, че не ти олеква - просто пиеш говорейки и се мезиш и накрая припадаш.......

Та така е писането и в тая тема...........
 
Обичам и вярвам в лоялността - това за 99% от хората е непонятно чувство. Не съм пеперуда да опрашвам - прелитайки от цвят на цвят всяко цветенце /оператор/.

А и ти казах, че имам / създал съм връзки... те си имат цена и приходи - част от връзките са ми и клиенти.

Почти нищо не правя ей просто така...

Сега ако ти кажа, че съм с 0 лв разход към Теленор - защото клиентите ми там ми плащат с печалбата - моите разходи и имам най-доброто.

Найс. Гледаш телевизия - иначе няма да пишеш в тая тема - протестите бая внимание привличат в момента. Или викаш всичко си усетил около протестите само от интернет и фейсо :)
Всъщност да , има снимки от протести в Фейса , новини в сайтовете. ТВ няма как да гледам , след като си плащам само интернет....

А това за колата дето го писа по-горе - колата е удобство и то по-голямо от Айфоня.... как колата ми е разход , ама ти като искаш да отидеш някъде си плащаш такси и не си роб на колата???? нали плащаш да отидеш някъде пари (разход) . Ако сметна колко км съм минал с колата и трябва да ги дам за таксита - сметката ще е в полза на притежаване на личен автомобил - дори като включим гуми , застраховки , данъци и ремонти.
 
ТВ няма как да гледам , след като си плащам само интернет....

Зареди си на телевизора браузъра и си пусни Нова Телевизия и т н............. почти всички имат излъчване в нета.

Да не намеквам кои телевизии имат приложения и работят - приложенията им - чудесно и на твоят телевизор.

Успех - "само интернет..." - а казват, че интернет променял този свят. Дръжки.
 
Зареди си на телевизора браузъра и си пусни Нова Телевизия и т н............. почти всички имат излъчване в нета.

Да не намеквам кои телевизии имат приложения и работят - приложенията им - чудесно и на твоят телевизор.

Успех - "само интернет..." - а казват, че интернет променял този свят. Дръжки.
Гледам биг брадъра ама си свалям целия епизод. Никога няма да си пусна ей така да си стриймвам телевизия, каквото дават.... това му е удобството на нета- Гледаш каквото искаш, когато искаш. Като айфоня - дава свобода. :D Не бъди роб , не гледай ТВ.
 

Горе