В наше време думате SEO и програма не трябва да се комбинират, ако искаш дългосрочен успех.
Аз лично смятам, че си има нужда от софтуер,но просто трябва и да се внимава как се използва понеже има много хора които като видят по лесно и се уплесват, от което идват и лошите резултати.Ако си се работи както трябва, ще има добри резултати
Senuke и по мое мнение е един доста добър и полезен софтуер.
Аз съм доволен от ScrapeBox. А относно използването на софтуери за SEO оптимизация, мисля че е добре само за 2nd tier.Ако може да споделите още СЕО програми, от които да сте останали доволни. Ще бъде полезно за начинаещи![]()
Именно тези captchi не мога да схвана много много ама сега намерих някакви клипове с обяснения и ги преглеждам. Защото ще я тествам на демо блог и гледам докато я тествам да не купувам captchi или нещо друго ама не знам дали е възможно и ако е дали ще има някакъв резултат.а и има доста разходи за captch
Именно тези captchi не мога да схвана много много ама сега намерих някакви клипове с обяснения и ги преглеждам. Защото ще я тествам на демо блог и гледам докато я тествам да не купувам captchi или нещо друго ама не знам дали е възможно и ако е дали ще има някакъв резултат.
Добре кажи нещо подобен софтуер който да върши добра работа с бг сайтове.А ако идеята ти е да оптимизираш български сайт със SeNuke, най-много да си навлечеш неприятности заради големия брой нерелевантни линкове.
Добре кажи нещо подобен софтуер който да върши добра работа с бг сайтове.