Да, видях го. И със сигурност мога да кажа, че WP ще свърши идеална работа за твоя случай.Тъй като не мога да поствам линкове още, ще ти пратя примерен сайт на ЛС, надявам се не е проблем.
Благодаря ти за съвета, ще пробвам и каквото стане. Имаш лс.
Аз понеже сега имам също един въпрос свързан с amazon и дано колегата не ми се сърди, че ще питам в неговата тема, но просто да не отваряме 10 теми, за сходни въпроси за amazon
До момента продавах и рекламирах продукти на амазон чрез техните банери и линкове, сега се чудя има ли възможност да си добавя техни продукти в моя магазин, но с различна цена и при поръчка от мой клиент, аз да задавам неговите данни за доставка в сайта на амазон? И ако стоката има проблем после как се процедира ?
Нещо с Уордпреса не мога да листвам от амазон продукти с хтмл кодДали да не пробвам Джумла?
Ха, това е странно.Взимам готови кодове от Амазон центъра, пробвах да го интегрирам в пост, пробвах и Текстов редактор и на Визуал, пробвах като уиджит с кода, пак нищо. Уж са хтмл кодове, ама нещо не става като хората. Даже инсталирах плъгин Amazon Link, попълвам всички нужни данни, и пак не се листват по постове.