Съвет за печеливш сайт

Al_design

New Member
Здравейте това моята първа тема в този форум и моля да не бъда критикуван ако съм сбъркал раздела .
Въпроса ми е следния някой може ли да ми даде идея за сайт който евентуално може да бъде посещаван съответно и печеливш . Имам възможностите да изградя такова приможение също и да го поддържам . Благодаря на всички изявили се по темата предварително.
 
От: Съвет за печеливш сайт

Това си е част от изграждането на печеливш сайт - намирането на доходоносна ниша. :) Трябва сам да проучиш пазара.
 
От: Съвет за печеливш сайт

Благодаря но ми трябва точна насока пример : Сайт за музика , вицове,новини и.т.н след това аз ще проуча пазара и ако ми допадне ще реализирам идеята просто ми трябва насока :) .
 
От: Съвет за печеливш сайт

Трафика е на едно място - забавленията! Но сайтове като тези за музика, вицове, клипове и т.н. има стотици, затова можеш да направиш две неща:

- блъскаш яко в реклама и ЕВЕНТУАЛНО си избиваш парите след 5 години.
- намираш някоя нова, нестандартна идея.
 
От: Съвет за печеливш сайт

Зависи и колко време си готов да отделяш за сайта. Знаеш ли един новинарски сайт колко трудно се поддържа и колко хора са ти нужни. Става въпрос за истински новинарски сайт, а не за копиране на статии.
 
Добре де, ти как си го представяш това? Аз ако имам хубава, печеливша идея защо пък ще ти я кажа на теб точно? Идеята може да струва много пари, сайт почти всеки може да направи.
 
От: Съвет за печеливш сайт

Al_design мога да те насоча към DrobShiping има я тази тема в форума намери я и прочети дано съм го написъл правилно:)!
 
От: Съвет за печеливш сайт

Здравей,

може да правиш пари от почти всичко в интернет. Мисля, че тук е мястото, което доказва това. Все пак съм виждал хора да правят пари от какво ли не тук. Важното е да се има желание и постоянство, другото само си идва. ;) Ето и малко статистика, кой с какво се занимава: От какво печелите пари онлайн

Ако си се насочила към нещо определено, ще ти е по-лесно. Все пак е хубаво преди това да се почне от истинско маркетингово проучване. Препоръчвам го горещо преди всякакви действия. ;)

Приятен престой тук и весело. ... ;0
 

Горе