Тарикатлъците на za-tebe.com - перфектно SEO

От: От: Тарикатлъците на za-tebe.com - перфектно SEO

+1 :)

Нали всеки разчита на корекстност и т.н.
ама те..... виде ли кво стана

Разчита ама друго си е като се провери. За да им го върнете махнете линковете. :mrgreen: Проверявайте и ако ви слагат линка на вътрешна страница също и дали страницата е индексирана.

Аз всеки разменен линк го преглеждам да няма изненади после. С БГ сайтове работа съм си нямал, но с английските с които съм разменял всички са били коректни.:)

На въпроса на Blinky по горе май верният отговор е: Те това е България :mrgreen:
 
От: Тарикатлъците на za-tebe.com - перфектно SEO

Аз пък съм имал дребни проблеми с чуждестранни размени и от тогава не правя вече трипосочни. Може двупосочните да са по-слаби, но по-лесно се следят и при продаване на един от "тройката" няма как да бъдеш прецакан ти да линкваш, а те теб не на основание, че сайтът вече е на друг собственик (в случая си е правото новия собственик). Друго неприятно за мен не толкова от гледна точка SEO е да се договориш с някого за размяна след като ти хареса сайта му, а той после да го наблъска с Pop-Up-и и реклами заместващи съдържанието. Това яко руши ренюмето сайта, който сочи такива сайтове и посетителите му започват да го уважават по-малко (т.е. да го посещават по-рядко).
 

Горе