Тихо да не събудим българите

gangster

New Member
Пак се базикали гърците с нас въпреки, че за мен си е напълно основателно.

Гръцки младежи издигнаха на площад „Синтагма“ в Атина плакат на който пишеше „Тихо да не събудим българите“ и предизвикаха смях сред сънародниците си, протестиращи непрестанно вече няколко седмици срещу пагубните за тях управленски решения на правителството им
Голяма част от тях са изключително прости, въпреки, че жените им са хубави и достъпни. Те всички са недоволни от живота който водят, но въпреки това не протестират, едно защото не могат ясно да си определят исканията, друго защото ги мързи, трето защото са свикнали винаги някой да им каже какво да правят, четвърто защото не вярват в самите себе си, а може би и осъзнават подсъзнателно, че не притежават умствените способности да променят нещо в собственото си бъдеще, че какво остава за бъдещето на цялата им красива, но изкорубена и ограбена държава. Нашите връстници там, са се отдали на кючеци, маанета, пиене, ебане, наркотици и побоища. Тези които не споделят подобни възгледи за смисъла на живота, емигрират постоянно. Рядко можеш да срещенеш някой с който да говориш за нещо по-различно от новия му телефон, блузка, как е минал вчерашния купон и колко пиене се изпило.
Смех:
Направо уникално е, какво щастие изпитват българите ако получават заплата от 300 евро. Тогава те смятат себе си за богати и се издигат в очите на околните, като си купят някоя нова маркова дрешка или друг аксесоар.
Цялата статия:
http://neverojatno.wordpress.com/2011/06/05/sintagma/
 
От: Тихо да не събудим българите

Тоя плакат малко като снимките на убития Бин Ладен. Всички говорят за тях, но никой не ги е виждал. Иначе гърците доста трябва да се постараят за да ни събудят...
 
От: Тихо да не събудим българите

Новината е измислена (не се е случило подобно нещо), но за сметка на това е по-реална и от действителността.
 
От: Тихо да не събудим българите

Тъпите маляки добре са ни го казали, ако е истина. Ама поне не сме като тях - на ръба на фалита. Ние сме се във фалит от време уно. :)

Добраа Хранилка, ама е така - компелксарска история. Всеки с кредити и не знам си какви коли и телефони, а всъщност го делят 3 заплати от физически фалит. И да, жените са леки и достъпни, поне това те го нямат. Там са трудни и грозни. Това гъркинята е като настъпана в лице и смазана в таза. Абе грозна гледка. Поне от това, което съм виждал.

Мизерийка си е тук, но поне не ни е така сдухано като там. Всеки ден протести и мързел на поразия, гозни хора и калпав алкохол. Абе единственото кофти в статията е, че най-кривата нация ни се пресмива. :)
 
От: Тихо да не събудим българите

BTW, симпатичната триочка, независимо от залитанията си към света на мистичното и необятното, повечето пъти изказва доста интересни коментари. Към горния цитат бе добавила следното:

"Гърция е измислила демокрацията, току над нея се намира България, която е измислила поговорката "Преклонена главица сабя не я сече".

И на двете турците са им съседи.

А де"

http://www.stranabg.com/grtsite-otnovo-protestirat.html
 
От: Тихо да не събудим българите

Умрял някой за нас, че чак и плакати да изигат...
Не че няма верни неща в подобни твърдения, ама да ги чуваш от гърците си е смешно :D
 
От: Тихо да не събудим българите

Гърците са на път да опрoвергаят поговорката "към нас да вървят пак няма да ни стигнат" те май ще го направят. С тез 360. 000.000.000 евра държавен дълг да се правят на интересни ами да се хващат на работа че ги чака .....
 
От: Тихо да не събудим българите

бизнеса да се стяга ,инвестицийте идват тук !

а те с мързила си да го барат....


но Внимавайте ,че като мечката играе у комшията ,може да дойде при вас ...
 
От: Тихо да не събудим българите

Може и да е измислена статията, не знам ама си описва реалността от всякъде. :)
 
От: От: Тихо да не събудим българите

Може и да е измислена статията, не знам ама си описва реалността от всякъде. :)

Ми да де ...какво да протестираме...то се знае, че всички са недоволни.
От какво да сме доволни ? :)
 
От: Тихо да не събудим българите

Бе аз немога да ги разбера простите гърчоля за какво протестират сега - не гледат ли, че това са изисквания и на ЕС и на МВФ, за да им отпуснат заем.
И те тъпаците вместо сега да си скъсват дупарата от работа, та барем отърват фалита - те стачки правят. Добре, че премиера им не е прост, та да се вслуша и да ги остави да фалират, че тогава ще видят в България ли е зле.
Тъпи прости маляки батко :)
 
От: От: От: Тихо да не събудим българите

От какво да сме доволни ? :)

Как от какво? От гръцките песни, разбира се :D

http://muzika.rusbg.com/musicvideo.php?vid=a9fc482af

Μίλα σιγά και μη φωνάζεις
είμαι κουτός και με τρομάζεις
δε θέλω κόσμο και φασαρία
αύριο μπαίνω στην ανεργία.
 
От: Тихо да не събудим българите

Съжалявам да го изкоментирам това,но настоящият българинин НЕ заслужава да живее като цивилизован и пресуспяващ член на ЕС(и на света).Ванчо(типичен представител на работническата класа в БГ),изключително мързелив,апатичен,непукис за моментното състояние на държавния апарат(защото това не го касае лично),задръстен и завистлив член на това общество..Кажете ми с какво ще допринесе за развитието на икономиката,културата и общото благо на нацията?
В рамките на този форум....Кажете ми една тема,в която участниците да поддържат едно мнение по дадена тема.../

ПП:По дяволите, защо трябва да търсиме виновника за настоящето ни неблагосъстояние в последиците от комунизма( за тези,родени преди 89 г) или в последиците от модерната за нашето съвремение,световна криза(за останалите!по-млади!)?Нима не е имало и преди подобни СВЕТОВНИ КРИЗИ?
ПП2:Сега чета в раздел''подобни теми''-''Българите се усраха и тн..''..С това ли искаме да ни запомнят бъдещите поколения?С какво ще се похвалиме,НИЕ,съвременниците,след 20 години?АЗ ще Ви кажа с какво ще ни запомнят...Ще ни запомнят с едно от най-НЕВОЛЕВИТЕ и продажни поколения,след Освобождението,което ще го дават за пример КАК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВА ЕДНО ОБЩЕСТВО.
ПП3: Не разбирам защо над Народното събрание пише-''Обединението прави силата'',след като ревностно изповядваме гъзарийката''Прееби другарче''...
 
От: Тихо да не събудим българите

кака не си в час,на салфетки са вече !

Ти нали си в час , какво ти пука . Удари още едно малко.

п.п. даже малко ми става жал в такива случаи щото колкото и да е в час някой с нещата, алкохола има определено отрицателно въздействие и не би могъл да е в помощ на никого.
 
Последно редактирано:
От: От: Тихо да не събудим българите

Ти нали си в час , какво ти пука . Удари още едно малко.

за твое здраве винаги(даже голямо) ,но не умирай неука
 

Горе