Трябват ми вашите мнения! Идея за онлайн магазин за ръчно рисувани дрехи.

Щом ще рисуваш на ръка няма да е лошо да записваш действието с някакво устройство и да им пращаш на клиентите ускорено видеото да зяпат как е ставала хавата. Не ти е никакъв разход това.
 
Здравейте! Дълго време обмислях с какво искам да се занимавам.. и ето, че с течение на времето леко по леко се ориентирах.
Имам идея да започна направата на ръчно рисувани дрехи - тениски, суетшърти, блузи, раници и т.н, тъй като ме вълнува streetwear културата и искам да създам нещо, наистина уникално и сензационно. Бранд, от който всеки излизащ краен продукт ще бъде 1 от 1, тоест бутикови модели, като искам да направя перфектното съотношение цена/качество.
Колкото до реклама, продажба и т.н, като за начало съм измислил да се базирам върху платформите на instagram и facebook и да продвам чрез тях, а ако има нарастващ интерес, определено ще си направя и сайт.
Та, имам следните въпроси към вас (като се обръщам към всички хора тук, тъй като за мен е важно какво мислите за тази идея), бихте ли одобрили и имали интерес към подобен продукт? Мнението на всеки е наистина важно за мен! Приемам всякаква критика и съвети! Благодаря предварително.

Здравейте и от мен! Като потребител, който обича модата и индивидуалния почерк в нея, много ми допада Вашата идея. Оригинално, а и кой не би искал да носи дреха, която е направена само за него?! Може да приемате и заявки от клиентите с техни идеи за рисунки.
Успех в начинанието!
инверторен електрожен
 
Последно редактирано:

Горе