Търговия на едро

Silver320

Member
Здравейте предлагам да пуснем една тема специално за търговците на едро . И всеки да показва това което предлага обувки,дрехи,печки,хладилници,часовници,телевизори и т.н. Смятам че така бихме си спестили доста лутане ,търсене и задаване на въпроси . Е аз започвам първи . Това което предлагам са гривни ръчна изработка които може да видите ето тука https://www.facebook.com/grivnitee/ . Срока за изпълняване е от 2 дена до 2 седмици зависи от бройките .
 
Хубава идея, но за чуждестранен форум, тука всички сме анонимни, повечето си крием и проектите и то с основание.
 
Хубава идея, но за чуждестранен форум, тука всички сме анонимни, повечето си крием и проектите и то с основание.
Бате, те хората как ще продават ако не кажат на света какво имат. :) как ще стане иначе? Ние админите примерно не крием. Проектите ни се въртят в банер кампании тук. :)

Идеята на автора е супер. Има даже такава секция, в която всеки предлага различни продукти на принципа на дропшипинг

А който си крие проектите, няма лошо, но това на автора на темата не влиза точно нещата, които да се крият. Виж някой сайт за вибратори или хапове за ерекция да, ама гривни, които искаш да дистрибутираш....Не мисля. :)

Давайте смело, преценявайки кое според вас е Ок и кое не...А ще сме странно племе, така е.
 
Ами имаше изгорели. Знаеш във форума има всякакви. Има интелигентни, има и прости и комплексари има пенсии има невръстни. Има и завистливи, то това си е и типична нашенска черта. Та, кой не е чувал тъкия възглас ....яяя, я да видя аз тука какво правиш...

Достатъчно е някое хлапе нещо да не ти хареса изказа и вече репортва къде ли не. В Гугъл, в КЗП, и.т.н. , може всичко да ти е наред ама пак ей така напук, седи си пред компютъра и се хили, че е герой, някои хора нямат съвест и са зли. Не, че нещо ще се случи, хората със сериозен бизнес знаят как да се предпазят от тези неща, но все пак всеки си има едно наум.

Другото, което е яка конкуренция, гледат един от друг, копират се и се крадат.

Резултата, е че може да се огледаш и да видиш дали някой нещо споделя от сериозните тук. Също почти няма български бизнес блогове където се говори от първо лице, това пак замисли се защо, кой вика сам белята, както казват в България, ако решат данъчни или проверяващи винаги ще намерят с какво да ти загубят времето, затова и никой не описва методи и.т.н.

Да, не почвам и със секция пазар, там се е превърнало на панаир. Това е защото няма правила, всеки философ без 2 лв в джоба обсъжда все едно цял живот на едро е играл по световните фондови борси. Както на пазара, минава и цъка да оплюе ей така за собствено успокоение.
 
Виж някой сайт за вибратори или хапове за ерекция да, .
И аз веднъж като се зачетох в Амазон ревютата за вибраторите, то големи палавници бре. НООО като поглеждам те Джон, Джери, Саимън, Марк хайсиктир викам си какво стана.
Тука пак ще кажа, всеки 3-4 продавач в Амазон е китаец. Трябва и българина да впрегне българското производство. Затова обаче производителя трябва да е готов не само с продукта, а и с всичко около него. Описание, снимки, баркодове (до някъде), съпорт, в час с тенденциите.
Веднъж един китаец ме пита къде да праща вкъщи или в Амазон( 70см/60/60 кашон), ако ще е за амазон да сложи лейбъли че да е по-евтино. Даже и съвети ми даде. Не е лошо да се раздвижи тази среда особено дребния предприемач.
На младежа и в друг форум казах, че продуктите изглеждат супер. Снимките някой добри, други не толкова. Социални мрежи инстаграм, снапчат, фацебука снимки на зелен фон и слагаш пейзаж от карибите и малдивите, хората си умирата за екзотика.
Защо го казвам, на запад масово бизнеси разбраха че отнеме същото усилие да прати файл на дропшипър или сам да си го качи в Ибей или Амазон, та идва въпроса дали е да не продават сами с по-голяма печалба или ....
 
Последно редактирано:
Бахмааму тоз Денис, винаги има по някой диамант в изказванията му. Браво, не знам учил ли си го, чел ли си го, ама така простичко го обясняваш, браво...само дето то трбява билборди да има с това, че някой да забележи. Няма да се оправи България, национална политика трябва да погледнем на запад, а и не само.
 
Имаше, лошото е, че ще има. И независимо дали си прав или не, все ще си харесат някой, който успява. Това е критерии, че си на правилния път - когато гледат в купичката ти и ти хейтят. А правенето на мизерии си е класика винаги. :) Имаме всякакви. За това споменах, че е нужно да се използва глава преди всичко. ;)

Бъдете предпазливи! Но и бъдете отворени за възможности. Не позволявайте параноята ви да ви обземе. В нормални граници леката параноя пази, но прекалената - пречи. За това ще се съглася с @tanipo . Няма какво да кажа. ;)
 
Здравейте,идеята е страхотна,включвам се и аз!Произвеждам дрехи ,модерни и ефектни дамски (ежедневни,официални,спортни,спортно-елегантни рокли,рокли с щампи.сетове-комплекти,блузки с щампи ) ето и линк към ФБ страницата ми,която е прогресираща и пълна с доволни клиенти :) -----> https://www.facebook.com/Rocklessa1/ <----- За повече информация и оформление на цени и количества,моля свържете се с мен на ЛС :) мерси
 
Грешка
 
Бях се засилил да питам защо само ФБ, но после видях, че има и магазин.
 
Не, не поствай си линковете.
 
тук не е прието да се слагат директни линкове ли ? не разбрах нещо :/
Не, няма проблеми. И аз мислех, че към сайтове ще има повече линкове. Нали по дефолт си свикнал да гледаш всички материали на сайта на човека. :)
 
Блинки, тури едно по-ясно и завъртяно заглавие. Това за нищо не става.
 
Мисля че най-удобно би било ако има секция Dropship/Wholesale в Пазара, така всеки който продава нещо ще може да си пусне тема в която да се обсъждат продуктите и условията за продажба.
 
Мисля че най-удобно би било ако има секция Dropship/Wholesale в Пазара, така всеки който продава нещо ще може да си пусне тема в която да се обсъждат продуктите и условията за продажба.
Да, мислехме го, но е малко и от двете: Хем се предлага стока продукт, хем и малко по-скоро бизнес ориентирано е това предлагане. Нещо като партньорство, не толкова като продажба. За това гледаме да ги държим близко до бизнес секцията. Иначе може да се създаде подраздел там. Въпросът е да има повече теми, които да се изместят в този подраздел на Дропшипинга. А може и да обогатим заглавието на секцията - Дропшипинг - Информация и предложения или нещо такова. Щото не си е нито фрилансване, нито еднократна продажба на услуга или продукт - направо си е предложение за партньорство. :)
 
Здравейте,идеята е страхотна,включвам се и аз!Произвеждам дрехи ,модерни и ефектни дамски (ежедневни,официални,спортни,спортно-елегантни рокли,рокли с щампи.сетове-комплекти,блузки с щампи ) ето и линк към ФБ страницата ми,която е прогресираща и пълна с доволни клиенти :) -----> https://www.facebook.com/Rocklessa1/ <----- За повече информация и оформление на цени и количества,моля свържете се с мен на ЛС :) мерси

Vess31 не съм наясно с модните тенденции. Всички снимки, който сте качила ваши ли са съответно и продуктите? Ако е ДА това е сериозно начинание. Продукта изглежда добре както и презентацията е секси. Въпроса е какво търсите? Дали ще е вътрешния пазар или в чувбина? Какво разбирате под титлата продавач или бизнес съдружие? Ако е за чужбина нещата са доста по-сложни, но пък лесни! И продажбите могат да стигнат небето. Ако в БГ не ви претиснява езика и кражбата на идея, то на запад има армия от такива. да копират продукта ви (и аз го правя но с по-лесни продукти) Ако търсите просто препродавачи трябва се мисли за ретърн адрес и кастъмър сервис, време за доставка, къде ще се складира. Съответно бранд регистрация е препоръчително. При условие, че се справите с това( не е рокет саенс) то тогава просто продавачи ще ви свършат добра работа. Ако не са ви е по силите тези услуги добър бизнес съдружник ще ви е от полза. Тогава трябва сериозни компромиси от към печалба, което за БГ предпримач май не е разбираемо.

Има доста млади момчета и момичета избират продукт( фоам ролер или биотин примерно), на който създават бранд и лого с добър маркетинг и промотиране стигат до бест селъри, дори и да са на по една две години история.

В Англия има няколко легални фирми за производство на суплементи с бял етикет, а в Амазон има над 100 регистрирани бранда с УК производсво!!! Разбирате нали?
 
Последно редактирано:

Горе