Според мен не си прав. Ако искаше да не се натъкваш на тази не най-приятелска среда нямаше нужда да пускаш темата. Щом си я пуснал е редно да представиш подробно за какво иде реч. Аз конкретно не бих кандидатствал за този вид работа, но ако условията на труд и заплатата са добри при толкова безработица все някой ще го огрее. Спомням си как преди няколко месеца един тукашен съфорумец си беше пуснал много грамотно и ясно написана обява и с това ме привлече. Работих с него и с много добри впечатления и емоции останах от съвместната ни работа. Всичко е въпрос на грамотно представяне. Не само от кандидатите се очаква грамотно написани CV-та, но и от работодателите се очакват грамотно написани обяви.Ами сори ама форума не е най-приятелската среда за споделяне на каквото и да било именно заради хората чиито коментари са разчистени, а и все още ги има в темата. Без да ми се обижда никой, но не исках да правя обявата достояния на всички защото има хора, които само това чакат за да си чешат езиците. Coolice не съм ли прав?
Ами сори ама форума не е най-приятелската среда за споделяне на каквото и да било именно заради хората чиито коментари са разчистени, а и все още ги има в темата. Без да ми се обижда никой, но не исках да правя обявата достояния на всички защото има хора, които само това чакат за да си чешат езиците. Coolice не съм ли прав?
Работата е много и разнообразна. Ако има желаещи да драснат едно ЛС. Който познае от третия път за какво става въпрос, получава линк към обяватa в jobs.bg