Търси се секретарка/колцентър/съпорт към сайт в офис в София

tanipo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Работата е много и разнообразна. Ако има желаещи да драснат едно ЛС и ще дам линк към обяватa в jobs.bg

От: Търси се секретарка/колцентър/съпорт към сайт в офис в София

Много важно. Да беше дал линка тук.

Просто съвет ( нежелая да спамя темата ) - реално няма как да търсиш човека " Колцентър ", това не е длъжност или професия, това е помещение с N на брой работни станции за провеждане на разговори, промени си заглавието, че търсиш оператор за ( Inbound или Outbound обаждания ), не колцентър...

Не разбрах, обявата тайна ли е, че още нама линк?

Почистих темата ама и аз ще попитам защо няма линк до обявата в джобса

по този начин дискриминираш хората от форума който си търсят секретарско място спрямо тези които си търсят секретарско място направо джобса... което обезмисля това да пускаш обява и тук

Ами сори ама форума не е най-приятелската среда за споделяне на каквото и да било именно заради хората чиито коментари са разчистени, а и все още ги има в темата. Без да ми се обижда никой, но не исках да правя обявата достояния на всички защото има хора, които само това чакат за да си чешат езиците. Coolice не съм ли прав?

Ами сори ама форума не е най-приятелската среда за споделяне на каквото и да било именно заради хората чиито коментари са разчистени, а и все още ги има в темата. Без да ми се обижда никой, но не исках да правя обявата достояния на всички защото има хора, които само това чакат за да си чешат езиците. Coolice не съм ли прав?
Според мен не си прав. Ако искаше да не се натъкваш на тази не най-приятелска среда нямаше нужда да пускаш темата. Щом си я пуснал е редно да представиш подробно за какво иде реч. Аз конкретно не бих кандидатствал за този вид работа, но ако условията на труд и заплатата са добри при толкова безработица все някой ще го огрее. Спомням си как преди няколко месеца един тукашен съфорумец си беше пуснал много грамотно и ясно написана обява и с това ме привлече. Работих с него и с много добри впечатления и емоции останах от съвместната ни работа. Всичко е въпрос на грамотно представяне. Не само от кандидатите се очаква грамотно написани CV-та, но и от работодателите се очакват грамотно написани обяви.

И според мен не си прав. Не се научи нито да пишеш правилно, нито да представяш добре структурирани и информативни обяви. Тук не е място за публикуване на гатанки.

Работата е много и разнообразна. Ако има желаещи да драснат едно ЛС. Който познае от третия път за какво става въпрос, получава линк към обяватa в jobs.bg

Има съвестни работници, които си знаят възможностите и уменията и искат да си вършат работата качествено, следователно си търсят работа, която точно да отговаря на уменията им.

Има лентяи и некадърници, които не ги интересува каква е работата, понеже им е все тая дали ще успеят да я свършат.

При обява от типа "работата е много и разнообразна" е много по-вероятно работодателя да се сдобие с втория тип работници и после да си "скубе косите" (ако въобще ги има).

На мен обявата ми прозвуча така:

търся пенкилер, но нама да го намеря тук. Ако все пак някой много иска да работи за мен да ме намери и потърси, аз съм пуснал обява където (мисля че) трябва.

Намери ли човек? Ако да, затвори темата. Ако все още търсиш - търси както трябва. Ако не ти се търси тук - пак затвори темата.

Горе