Търся дамски дрехи на едро

lozanov

New Member
Здравейте. Търся производител или вносител на дамски дрехи(рокли,тениски,блузи,якета,клинове,туники,поли,гащеризони). Не се интересувам от реплики или нискокачествени дрехи,а от производители или вносители на неизвестни марки в българия. Благодаря предварително,ако някой има някаква информация или се занимава с това и пише. :)

Здравейте, мога да ви предложа дамски дрехи на марката Аsos, която няма физически магазини в България - http://www.asos.com/women/

Стоката е предимно лятна, а за подробности може да пишете тук -katerinakovacheva@gmail.com

Успешен ден!

Здравейте, предлагаме бутикови дамски дрехи на едро (собствена марка, произвеждат се в България; качествени и модерни са). Ако все още търсите партньори, моля пишете ми за повече детайли (ще Ви изптратя снимки и цени на лично съобщение) - antonia.mihaylova@abv.bg

Здравейте. Търся производител или вносител на дамски дрехи(рокли,тениски,блузи,якета,клинове,туники,поли,гащеризони). Не се интересувам от реплики или нискокачествени дрехи,а от производители или вносители на неизвестни марки в българия. Благодаря предварително,ако някой има някаква информация или се занимава с това и пише. :)
Здравейте,мога да ви предложа страхотни дамски дрехи внос от Турция и Италия,
Може да ми се обадите на тел;0893222297 или да ми дадете номера си!

Здравейте,
изключително ни е приятно да Ви се представим – ние сме „Бранд Юнивърс“ – складова база с шоурум в гр.София, предлагаща нови маркови стоки НА ЕДРО – дрехи, обувки, чанти и аксесоари. Разполагаме с богат асортимент на:
дамско и мъжко - G-Star, Jack & Jones Converse, Vero Moda, Only, Vila, Selected, House, Cropp, MANGO, MOHITO, Sinsay, S.Oliver, Reserved, Haily’s fashion и детско – Name it, Reserved

Минималното количество за зареждане е 50 броя , без значение от размера, категорията или бранда на артикулите.
Цената е за бройка.

Ще се радваме да разгледате предложението ни и да успеем да предизвикаме интерес у Вас.

Лице за контакт :

Мариела Христова
Brand Universe Ltd.
бул. "Проф. Цветан Лазаров" 18, помещение 29
1574, София
0879 811 311

Здравейте, предлагаме бутикови дамски дрехи на едро (собствена марка, произвеждат се в България; качествени и модерни са). Ако все още търсите партньори, моля пишете ми за повече детайли (ще Ви изптратя снимки и цени на лично съобщение) - antonia.mihaylova@abv.bg

Здравейте занимавам с дистрибуция на дамска конфекция и ме интересуват рокли, блузи панталони якета палта всичко което е дамско.
0876181397

Здравейте, мога да ви предложа дамски дрехи на марката Аsos, която няма физически магазини в България - http://www.asos.com/women/

Стоката е предимно лятна, а за подробности може да пишете тук -katerinakovacheva@gmail.com

Успешен ден!

Здравейте!
Проявявам интерес. Може ли да се свържете с мен на лично?

Здравейте! Предлагам дамски дрехи - Bershka, колекция пролет/лято 2018.

50бр. - 14лв.
100бр. - 12лв.
500бр. - 11лв.

Цените са с ДДС.
Издавам фактура.

Кои сме ние?!
"Богара" ООД, един от най-големите производители на дрехи в България, собственик на две модни марки – "Pause jeans" и "Negative". Нашата компания е основана през 1999 г., имаме доста голям опит в производството на облекло CASUAL. Горди сме да кажем, че ние произвеждаме висококачествени дрехи с уникална визия, всички направени с превъзходни платове и материали от Италия. Нашите дизайнерски марки са водещи на българския моден пазар. С абсолютно уникални дизайни, нашите платове комбинират комфорт със стил, иновации с качество, помагайки на модните съзнателни хора да изработят своя перфектен външен вид.
Посетете нашият сайт за търговци на едро!
http://www.pause-negative.eu/
Всяка седмица нови модели, най-актуалното за сезона! Изгодни цени и отстъпки за търговци на ЕДРО!!!
Пишете ни на: pavel@pausejeans.eu
0892778884

Здравейте, ние сме производител на дамска дрехи. Основно предлагаме рокли и комплекти. Ако имате интерес ми пишете да Ви изпратя каталог >> mihaela.ru81@gmail.com

Здравейте,

ние предлагаме дамски клинове с висока талия ушите в БГ с внос платове от Европа. Памук с ликра, вискоза с ликра, полиамид с ликра.

Размери M, L, XL. Продуктите ни са подходящи за физически и онлайн магазини, като луксозната ни линия ръчно рисувани клинове може да се продава в бутикови магазини.

За повече инфо пишете на sales@hilar.info

Здравейте. Търся производител или вносител на дамски дрехи(рокли,тениски,блузи,якета,клинове,туники,поли,гащеризони). Не се интересувам от реплики или нискокачествени дрехи,а от производители или вносители на неизвестни марки в българия. Благодаря предварително,ако някой има някаква информация или се занимава с това и пише.
Здравейте,

Разполагаме с над 11 000 мостри в нашият шоурум, а в склада над 100 000. Предлагаме голям асортимент от стока - дрехи, обувки, чанти, аксесоари, бельо (дамско, мъжко и детско) Намираме се в гр. София кв. Дружба
Брандовете с които работим са: MANGO, RESERVED, Bershka, MOHITO, Cropp, House, LTB, Hailys.. както и по-висок клас като: Miss Sixty, Patrizia Pepe, Alcott, Gant, Piquadro, Pimkie, Bata, Mustang, Xty, Guess, HUGO BOSS и много други.

В случай, че имате интерес може да ми звъннете на 089 677 8608 или да ми пишете dimana@puzzlebrands.com за да Ви изпратя ценова листа и повече информация за марките с които работим

С уважение:
Димана Кафеджиева

Горе