N nortrant Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 87 1 0 29 Януари 2013 #1 задължително на лс трябва да получа: - урл - оборот (по месеци за последните 6) - печалба (по месеци за последните 6) - посещения (по месеци за последните 6) също цена ако вече е определена както и нещо друго ако искате да кажете.
задължително на лс трябва да получа: - урл - оборот (по месеци за последните 6) - печалба (по месеци за последните 6) - посещения (по месеци за последните 6) също цена ако вече е определена както и нещо друго ако искате да кажете.
darkenergy_ Active Member Рейтинг - 100% 116 0 0 29 Януари 2013 #2 От: Търся разработен сайт - групово пазаруване Колега, един друг потребител продаваше тези дни точно такъв сайт. Виж в секцията за продажба, мисля, че темата още е активна
От: Търся разработен сайт - групово пазаруване Колега, един друг потребител продаваше тези дни точно такъв сайт. Виж в секцията за продажба, мисля, че темата още е активна
N nortrant Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 87 1 0 29 Януари 2013 #3 От: От: Търся разработен сайт - групово пазаруване darkenergy_ каза: Колега, един друг потребител продаваше тези дни точно такъв сайт. Виж в секцията за продажба, мисля, че темата още е активна Увеличете... знам колега, мерси.
От: От: Търся разработен сайт - групово пазаруване darkenergy_ каза: Колега, един друг потребител продаваше тези дни точно такъв сайт. Виж в секцията за продажба, мисля, че темата още е активна Увеличете... знам колега, мерси.
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 29 Януари 2013 #4 От: От: Търся разработен сайт - групово пазаруване nortrant каза: знам колега, мерси. Увеличете... Виж тук, познавам пича и ще ти каже каквото искаш да знаеш. Провери, нищо не губиш: www.predpriemach.com/showthread.php?t=39612 Успехи.
От: От: Търся разработен сайт - групово пазаруване nortrant каза: знам колега, мерси. Увеличете... Виж тук, познавам пича и ще ти каже каквото искаш да знаеш. Провери, нищо не губиш: www.predpriemach.com/showthread.php?t=39612 Успехи.