Търся си работа СПЕШНО

pkoleva

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте на всички!

Много време не съм влизала тук, защото имах стабилна работа, която се изразяваше в това да пиша статии за 3 новинарски сайта. В края на месец април приключвам там. И оставам без работа, сега обяснявам и защо искам да продължа да работя от дома си. Имам малко дете на 4 години, което ходи на градина и ме устройва да работя от дома си, за да мога да го водя и взимам от там. За мен е важно да работя, за да изкарвам прехраната си и да не се налага да лишавам детето от това, от което има нужда.

Ако трябва да бъда точна през последните три години съм работила в тази сфера, като освен в новинарските сайтове съм писала статии на различна тематика, като под различна имам предвид почти всичко. Дори съм копирала и поставяла текстове на песни, плаща ли са ми, за да преработвам текстове, а също така и съм поставяла коментари в различни блогове и форуми. Мога да се справя със всичко и си спазвам сроковете. Ако някой има предложение нека ми пише ще отговоря на всякакви въпроси!
 
Последно редактирано:
От: Търся си работа СПЕШНО

Пусни си оферта в пазара, дай цени за писане на статии, пакетна цена ако има, пусни линкове към твои работи, предложи ако трябва ревюта и тогава ще ти отговорят
 
От: Търся си работа СПЕШНО

Мерси за съвета наистина съм забравила как се прави. Ами какво да кажа цената за писане на статии е 1 лев за 100 думи, като си говорим за уникалност над 90%, или поне така се плащаше преди година, когато си пусках тук обявата. Отворена съм за предложения и на всеки пожелал ще си покажа работата.
 
Здравей и добре дошла отново. Да, и аз ти препоръчвам горещо да си разпишеш добре офертата и да пуснеш една тема в Пазара - при Фриланс секцията. Много е важно да споменеш цени, срокове на изпълнение, начин на плащане и най-вече, ако имаш (а ти вярвам имаш) портфолио от статии писани от теб. Това е всичко. Вярвам, че ще намериш много клиенти, тъй като съдържанието винаги е било най-важната част от сайта. :) Но представи добре нещата си и със сигурност ще имаш клиенти. Виж дали може да се справиш на по-трудни теми, както и за други езици. :)
 
От: Re: Търся си работа СПЕШНО

Явно нещата са се променили за последните години преди пращах на тези, които искат линк към моя работа или им пращах мои статии. Заради това пак така съм го написала. Плащането става по следния начин - или по банков път, може и ипей. Напоследък ми плащаха направо през изипей. Сроковете съм ги определяла с този, който ми прави поръчката, но примерно ако има поръчани двадесет статии по 500 думи, спокойно мога да ги напиша за два дни максимум 3, като това зависи на колко сериозни тема са.
 
От: Търся си работа СПЕШНО

Покажи какво си писала, не слагай каруцата пред коня. Плащането ти е най-малкия проблем.

Още, пиши по-грамотно. Забелязвам грешки в постовете ти.

На какви езици можеш да пишеш, само български ли?

И най-важното, дай да видим нещо като портфолио.
 
От: Търся си работа СПЕШНО

Аз съм това, което съм...
 
Последно редактирано:
От: Търся си работа СПЕШНО

За грешките се извинявам просто бързам. Когато пиша статия проверявам текста с програма и не се допускат грешки.
 
Последно редактирано:
От: Търся си работа СПЕШНО

Бързата работа срам за майстора. Вземи пример от тази тема http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=59709 представи си услугите изчерпателно, а не с постове с по един линк. Покажи всичко което можеш, но ти си писателка с постове по 1 ред или един линк не се грабва нито клиента нито читателя ;)

Успех :)
 
От: Търся си работа СПЕШНО

Съжалявам, че не правя нещата перфектно. Не се занимавам с това всеки ден, а днес когато реших да пусна тема освен всичко друго и работя, което означава, че на всеки 10-15 минути публикувам новина и не мога да пренебрегна задълженията, които съм поела, за да напиша една наистина признавам добре оформена обява, като тази, която ми показвате. Още един път моля за извинение и разбиране, че не знам как трябва да изглежда обявата. Обясних:
- Пиша уникални статии проверени с програма на всякаква тематика.
- Пиша и преработвам всякакви текстове, като пояснявам, че в момента работя за новинарски сайтове.
- Слагане на коментари по форуми ( макар и не толкова любимо)
- Изпълнявам срокове и не смятам, че има място да обяснявам, че ако има нещо, с което не мога да се справя ще се откажа от него и ще предупредя човека, който ми е направил поръчката.

Цените са общо приети и смятам, че всички работят на подобни тарифи от един лев на сто думи. Мога да пиша само на български език, за съжаление английски владея, но не смятам, че е до съвършенство, за да се заема с писане на теми и статии на английски език.
ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ИМА ДОПУСНАТИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ!!!

Наистина съм благодарна за съветите и градивната критика, всеки има нужда от такава :)
 
От: Re: Търся си работа СПЕШНО

Ако статиите са по 500 думи на ден мога да напиша 10, които ще имат нужната уникалност и ниво на правопис. При интерес на имейл мога да изпратя свои статтии писани преди няколко седмици.
 
От: Търся си работа СПЕШНО

пиша този пост само защото нямам право да пиша лично .. :) но си провери след малко личните
 
От: Търся си работа СПЕШНО

Изтрито грешно мнение.
 
Последно редактирано:
От: Търся си работа СПЕШНО

Изпрати ми еmail и телефон за връзка с теб на лично. Имам няколко неща за писане и ми трябва точен човек.
 
От: Търся си работа СПЕШНО

Здравейте, отново на всички. Бях прекъснала да се занимавам с писане на статии, но преди празниците ми се иска да изкарам нещо допълнително, а пък и май ми домъчня за тази работа. Ако някой има нужда от написване или пренаписване на статии от всякакъв вид може да ми пише на лично. Спазвам срокове, държа крайния резултат да е перфектен и всички да останат доволни. Лек и успешен ден на всички!
 
От: Търся си работа СПЕШНО

Здравей, може ли да пуснеш линк или ПМ към твои работи. На колко / кои езици пишеш / публикуваш статии?

Мерси!
 

Горе