Търся тема с right sidebar и без header image

genko

Member
Малко трудно да опиша какво искам само в заглавието, за това нека да обясня малко по-подробно и с картинки.
Та от 3 дена търся подходяща тема за сайта си, и не намирам никаква, понеже имам доста специфични изисквания. Моля, ако знаете подобна тема да ми кажете, ако ли не, да ме насочите към хубав сайт за теми.

- Горе:
Картинка в header-а не ми трябва, трябва ми само една готина лента в горния край, в която в ляво да е името на сайта (който при клик да води в началната страница), а до него другите страници, нещо подобно:
Capture.PNG

- Средата:
Тука е най-важната част, трябва да има десен sidebar в който да мога да слагам реклами, да си е с рамка, че да изглежда естествено, и да е отделено от съдържанието на сайта:
Capture2.PNG

- Долу:
За footer-а все тая, важното е да могат и там да се слагат реклами.

- Съдържание:
Предимно картинки ще имам на сайта, за това търся тема, в която да могат да се подреждат готино, и да има хубава разглеждачка.


Предимно съм се ориентирал към безплатни теми, защото 60 долара за тема ми се вижда малко много, бих дал макс 20лв на този етап.
Все пак каквито и идеи да имате, моля помагайте :)
 
От: Търся тема с right sidebar и без header image

Виж адълт тюб темите, мисля че такава ще ти свърши работа. ;)
 
От: Търся тема с right sidebar и без header image

Мен описанието, което си дал ми звучи като 90% от темите...Това със сайдбара е на практика всяка тема - слагаш текст уиджет в сайдбара и вътре кода за рекламите или хтмл код за картинка. Хедъра както го искаш също си го има в доста от темите...ако не, се прави за 5 минути, добавяш картинката за логото в header.php преди менюто и с float оправяш елементите.

Според мен без css просто не става...аз лично последния сайт който правих свалих сигурно 50 теми докато намеря перфектната за мен. Колкото и префектна да беше, толкова си пойграх с css-то че темата нищо общо няма с оригинала. Така да сваля тема и да ми хареса толкова че да си я оставя без никаква редакция е невъзможно за мен, и според мен за всеки, който иска да изпипа сайта на 100%.

Снимките( и не само те), щом искаш "да се подреждат готино", ти трябва или visual composer (плъгин, $33,включен безплатно към повечето премиум теми) или тема със вграден билдър (divi например). Няма безплатен вариянт за това (освен 'нелегалният'). :D
 

Горе