Търся хора с профили в по-големите женски форуми - по няколко мнения ми трябват.
Пишете ми на лични.
Сигурно вярваш още в Дядо КоледаКои са тези по-големи женски форуми? Мнения за какво?
За педофилията, за църквата, или за световния мир?
Ей колко пъти съм чела съмнения на хора, че има такива провокатори, но честно за първи път виждам.
Значи, не можете да убедите някого в правотата си или във вашата позиция и събирате мнения като ... просия?!
Обяснете ми целта на упражнението? Моля!
Е, как да не е провокация? Провокира те, да си купиш или харесаш нещо повече от друго. Без да е задължително нистина да ти харесва.
Добре де, честно ли е?
Някакъв вид реклама е наистина, но ми изглежда прекалено манипулативно и зомбиращо.
Не вярвам в Дядо Коледа, защото не съм го виждалатова всяка Коледа ме натъжава изключително
![]()
Някой, някъде изказва своето мнение за един продукт. Кое е зомбиращото? Оценката на продукта може да си е напълно адекватна и истинска, кой говори за "лъжа" и "да купуваш продукти, които не ти харесват". Я ми кажи как някой може да те накара да си купиш продукт, който не ти харесва или не ти е по джоба?
Чакай сега като разбереш, че и във фейса те продават и като добитък, каква драма ще настъпи
Че и там хич не е честно. Ох ще ме уморите :twisted: