Търся: Търся човек за настройки и изчистване на вирус в Престашоп версия 1.6

vladokis

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
Имам инфектиран сайт и искам да го оправя и пак да заработи.
В момента му изчезнаха продуктите и категориите на сайта.
В бекофиса си стоят. Не са изчезнали.
При отваряне на сайта от бекофиса се зареждат продуктите и категориите но за клиент не се визуализират.
Нямам чист бекофис в ходтинга.
Интересуваме каква ще е цената за тази услуга ?
Благодаря !

Здравейте,
Имам инфектиран сайт и искам да го оправя и пак да заработи.
В момента му изчезнаха продуктите и категориите на сайта.
В бекофиса си стоят. Не са изчезнали.
При отваряне на сайта от бекофиса се зареждат продуктите и категориите но за клиент не се визуализират.
Нямам чист бекофис в ходтинга.
Интересуваме каква ще е цената за тази услуга ?
Благодаря !
първо уточни на какъв хостинг си , споделен, VPS ? Имаш ли SSH на хоста? От това зависи дали може да ти помогна.

И ако имат някаква антивирусна, да пуснат скан. Може да хване нещо, и да го изтърка. После или преди това да върнеш бекъп. Но определено сигурно ще трябва да го кърпиш. ;)
то и ако бекъпа е с инфекция по добре да не го връща, но първо да уточни въпросите които съм му задал и след това ще му кажа какво да направи

то и ако бекъпа е с инфекция по добре да не го връща, но първо да уточни въпросите които съм му задал и след това ще му кажа какво да направи
Идеята е да върне преди инфекцията. Чисто. ;) Иначе няма смисъл. Най-лесно е така, и после кърпи. Ако го хване от къде е преди да върне, по-добре. ;)

Нямам вече чист бекъп. Те се пазят от последните 5 дена. на NS1 съм. На споделен хостинг съм .

първо уточни на какъв хостинг си , споделен, VPS ? Имаш ли SSH на хоста? От това зависи дали може да ти помогна.
Нямам вече чист бекъп. Те се пазят от последните 5 дена. на NS1 съм. На споделен хостинг съм .

ще ти напиша лично съобщение след малко , ще намерим решение на проблема ти.

Да не си омазал нещо групите..?
не, ползва 1.6 престашоп , но на PHP 8.2+ . За PrestaShop 1.6.1.x официалната таблица дава съвместимост приблизително до PHP 7.1, като самият PrestaShop отбелязва, че поддръжката на 1.6 е приключила още през 2019 г. Там е проблема , сега го оправя

Идеята ми, че мое да не е вирус, а по-скоро омазване :D

Горе