Търся: Търся човек за настройки и изчистване на вирус в Престашоп версия 1.6

vladokis

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
Имам инфектиран сайт и искам да го оправя и пак да заработи.
В момента му изчезнаха продуктите и категориите на сайта.
В бекофиса си стоят. Не са изчезнали.
При отваряне на сайта от бекофиса се зареждат продуктите и категориите но за клиент не се визуализират.
Нямам чист бекофис в ходтинга.
Интересуваме каква ще е цената за тази услуга ?
Благодаря !

Здравейте,
Имам инфектиран сайт и искам да го оправя и пак да заработи.
В момента му изчезнаха продуктите и категориите на сайта.
В бекофиса си стоят. Не са изчезнали.
При отваряне на сайта от бекофиса се зареждат продуктите и категориите но за клиент не се визуализират.
Нямам чист бекофис в ходтинга.
Интересуваме каква ще е цената за тази услуга ?
Благодаря !
първо уточни на какъв хостинг си , споделен, VPS ? Имаш ли SSH на хоста? От това зависи дали може да ти помогна.

И ако имат някаква антивирусна, да пуснат скан. Може да хване нещо, и да го изтърка. После или преди това да върнеш бекъп. Но определено сигурно ще трябва да го кърпиш. ;)
то и ако бекъпа е с инфекция по добре да не го връща, но първо да уточни въпросите които съм му задал и след това ще му кажа какво да направи

то и ако бекъпа е с инфекция по добре да не го връща, но първо да уточни въпросите които съм му задал и след това ще му кажа какво да направи
Идеята е да върне преди инфекцията. Чисто. ;) Иначе няма смисъл. Най-лесно е така, и после кърпи. Ако го хване от къде е преди да върне, по-добре. ;)

Нямам вече чист бекъп. Те се пазят от последните 5 дена. на NS1 съм. На споделен хостинг съм .

първо уточни на какъв хостинг си , споделен, VPS ? Имаш ли SSH на хоста? От това зависи дали може да ти помогна.
Нямам вече чист бекъп. Те се пазят от последните 5 дена. на NS1 съм. На споделен хостинг съм .

ще ти напиша лично съобщение след малко , ще намерим решение на проблема ти.

Да не си омазал нещо групите..?

Да не си омазал нещо групите..?
не, ползва 1.6 престашоп , но на PHP 8.2+ . За PrestaShop 1.6.1.x официалната таблица дава съвместимост приблизително до PHP 7.1, като самият PrestaShop отбелязва, че поддръжката на 1.6 е приключила още през 2019 г. Там е проблема , сега го оправя

Идеята ми, че мое да не е вирус, а по-скоро омазване :D

не, ползва 1.6 престашоп , но на PHP 8.2+ . За PrestaShop 1.6.1.x официалната таблица дава съвместимост приблизително до PHP 7.1, като самият PrestaShop отбелязва, че поддръжката на 1.6 е приключила още през 2019 г. Там е проблема , сега го оправя

Ако беше несъвместимост и другия сайт нямаше да ми работи. В случая не е така. Има друг проблем !
ами снощи ти дадох решение ... още не си ми отговорил

Дай го тоо сайт на ЛС
проблема е, че при него хем сърби хем боли .... за да му оправя сайта ми трябва достъп до хоста или да архивира целия сайт да ми го даде да го кача на мой VPS за да му оправя бакиите. Той не прави нито едно от двете. Иска да му се каже как да оправи проблема само по фактори които той казва , че вижда. Снощи му написах да даде бекъп на сайта и се прави на приятно разсеян още. Не виждам как би му се помогнало след като той сам не иска да си помогне, Не съм му искал пари за да му оправям каквото и да било.

Ей, не се научихте да си правите собствени бекъпи извън хостинга поне два пъти в месеца.....

Ей, не се научихте да си правите собствени бекъпи извън хостинга поне два пъти в месеца.....
Това не е всеобща култура. :) Разчита се на хоста, а най-вече на късмет.

Те май НС1 щяха да махат старите PHP версии, ако не са вече, щом са го метнали на 8.2, явно са се задействали. Не само защото са излишни вече, но играят и голяма роля в това нещо някъде да бъде пробито.

Горе