Търся: Търся човек за работа с WordPress

liki123

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Работата е следната : Купува се тема на онлайн магазин от tnemeforest cъщата се качва на моя хост. Превеждат се менюта и каквото трябва там, подготвя се за работа и ми обяснява, какво къде се намира за да може аз да си качвам продукти и новини. Става въпрос за магазин на които да направя редизайн. Магазинът е на prestashop. Mагазинът ще продава отново билки но всичко ще бъде домашно пройзводство. Срок ; гледам до края на месеца да го пусна. Очаквам на лично който има интерес за работата оферта за цена и един два сайта по който сте работили на WordPress.
 

Wellco

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравей,
Първо искам да кажа, че ако се качи тема в хостинг нищо няма да стане. Тема може да се качи в CMS платформа (примерно: Wordpress, Opencart и тн.) Щом ти ще направиш защо търсиш човек да качи темата ? Би трябвало ти да имаш тези умения.

Не се разбира дали става въпрос за платформата Wordpress или prestashop.
 

liki123

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
За Wordpress става въпрос мойте познания са дотолкова че да си напълня сайта, когато вече е инсталиран качен на хостинга.
 

Blinky

Owner
Рейтинг - 100%
27   0   0
Предполагам ще намериш човек тук. А тези продукти от Prest-тата трябва да се налеят в WooCommerce-а? Или ще си ги местиш ръчно. Имаш нужда от инсталация, настройка и реално нагласяне на самите функционалности, доколкото разбрах. Има си хора, които биха могли да се справят, тук от форума. ;) Успехи от мен.
 

liki123

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Благодаря Blinky да тук е мястото и досега съм намирал точните хора. Има доста хора който се интересуват от работа, до петък, събота обявата е актуална тогава ще отговоря на всички и ще се разберем с някой да свърши нещата.
 

Горе