Търся: Търся човек за работа с WordPress

liki123

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Работата е следната : Купува се тема на онлайн магазин от tnemeforest cъщата се качва на моя хост. Превеждат се менюта и каквото трябва там, подготвя се за работа и ми обяснява, какво къде се намира за да може аз да си качвам продукти и новини. Става въпрос за магазин на които да направя редизайн. Магазинът е на prestashop. Mагазинът ще продава отново билки но всичко ще бъде домашно пройзводство. Срок ; гледам до края на месеца да го пусна. Очаквам на лично който има интерес за работата оферта за цена и един два сайта по който сте работили на WordPress.
 
Здравей,
Първо искам да кажа, че ако се качи тема в хостинг нищо няма да стане. Тема може да се качи в CMS платформа (примерно: Wordpress, Opencart и тн.) Щом ти ще направиш защо търсиш човек да качи темата ? Би трябвало ти да имаш тези умения.

Не се разбира дали става въпрос за платформата Wordpress или prestashop.
 
За Wordpress става въпрос мойте познания са дотолкова че да си напълня сайта, когато вече е инсталиран качен на хостинга.
 
Предполагам ще намериш човек тук. А тези продукти от Prest-тата трябва да се налеят в WooCommerce-а? Или ще си ги местиш ръчно. Имаш нужда от инсталация, настройка и реално нагласяне на самите функционалности, доколкото разбрах. Има си хора, които биха могли да се справят, тук от форума. ;) Успехи от мен.
 
Благодаря Blinky да тук е мястото и досега съм намирал точните хора. Има доста хора който се интересуват от работа, до петък, събота обявата е актуална тогава ще отговоря на всички и ще се разберем с някой да свърши нещата.
 

Горе