Търся 10 евро в Пейпал

kalevna

Member
Трябват ми 9 евро и нещо в Пейпал. Връщам с горница по иПей.
 
Давам 20% +, по иПей мога да ги върна в сряда, а по Еконт мога да ги пратя още утре.
 
Мога да пратя и с пощ. запис. Трябват ми за намаление с 300%, което скоро изтича.
Някой ако може да прати в рамките на деня, не знам някъде до утре сутринта, не съм сигурна. Мога да ги върна на физически носител така да се каже утре(понеделник) или по иПей в сряда.

П.С. Връщам с 20 процента отгоре.
 
Последно редактирано:
Мислех да ти пиша, да не се връзваш, ама викам айде, няма да се правя на интересен, може би жената е наистина коректна, ама общо взето не успя да ме убеди, че трябва да ѝ отпусна “заем”

Нека да разкажа защо се отказах от сделката.
Та общо взето при iTrade 0 няма как да дам първи парите. Да кажеш да е някаква голяма сума, а то ставаше въпрос за 10 евро. Много жалко, че има хора които лъжат и мамят за такива дребни суми. Смешно е.

Та питах, как ще ми бъдат върнати парите, отговори ми се по еконт. Питах за ePay, каза ми, че ще има след 2-3 дни, защото си из можело още утре по еконт, ама било спешно, трябало да купи някаква стока, първо не бе ясно до кога ще се случи това, после се оказа, че спешно трябва да се купи до 17 часа, защото изтичала промоцията. Била много изгодна. Отново попитах за гаранции. Пратиха ми се някакви скрийншоти от ePay с уверение, че плащания се получават редовно и в момента по случайност всичко е източено до стотинка през изипей.

Предложих вариант да ми се прати семата по easyPay. Отговора - нямало каса в техния град. Превода от вчера бил от друг град.

Не знам кой ще да е тоя град без изипей, но с еконт. Това най-вече ме осъмни. Другото което беше съмнително са тези скрийншоти. Не съм ги преглеждал, но ми се струва, че сериозен човек няма да си прати извлечения от сметката в еПей на напълно непознат по интернет.

Накрая ми предложи сина и да ми прати парите по ePay, че спешно му изникна път към друг град с каса и ме попита веднага ли става.

За това реших, да не се доверявам. Не че ще загубя нещо, дори и да и ги пратя и да не ми ги върне, почерпил съм един обяд, обаче важен е принципа. Трето, изказът на жената не прилича на изказ на човек със син над 18 години. По-скоро звучи като някой 15 годишен. Измами не обичам да толерирам. Дано да не е измама, ама на такова мирише. Няма как да се доверя на човек когото не познавам, не съм виждал и няма никакви следи от активността му в интернет.
 
Забавни хора викаш. Зае*би, той онзи горе пише в тефтера;) Иначе можеше да обадиш малко heads up:D

Да, чак ми е неудобно сега, че не предадох съмненията си. Ама общо нзето като видите iTrade 0, не трябва да имате никакво доверие.
 
Да, чак ми е неудобно сега, че не предадох съмненията си. Ама общо нзето като видите iTrade 0, не трябва да имате никакво доверие.
Ти пък, не се впрягай толкова за 10€ ... И таксите :D
Мисля, че достатъчно вдигнахме темата, за да внимават колегите с подобни "молби". Аз лично се отписвам ;)
 
Утре ще се регнат с друг профил, банът не е решение. Тая тема трябва да се остави на видно място, за да е като урок.
 
Доста тъжно измислена схема като цяло. Трябва да има някакъв учител за новите - теми на хора които са измамили да се четат, че да се хване потърна сой е сериозен и кой мошеник.
 

Горе