за едни тестове
Имам един ClickJacking скрипт елементарен,аз него го ползвам за тестове ето виж тази страница как бачка,страницата е само за тест и нямам за цел да събирам харесвания
След известно време обаче ако стоите без да харесате страницата скрипта се деактивира,ако се рефрешне пак се активира,абе за тест става![]()
От къде да го намерим този плугин Facebook Auto Like For WordPress на всякъде където го намирам не ми отваря страницата.Друго което ползвам е facebook auto like плъгин за WordPress,той всъщност не е точно ауто,ама карай поне слага бутон за харесване върху изображенията
Ето как бачка
[video=youtube;gtYJEoJfxuk]http://www.youtube.com/watch?v=gtYJEoJfxuk[/video]
Предполагам,че не търсиш точно това,но да не отварям нова тема,може на някой да свърши работа
Имам един ClickJacking скрипт елементарен,аз него го ползвам за тестове ето виж тази страница как бачка,страницата е само за тест и нямам за цел да събирам харесвания
След известно време обаче ако стоите без да харесате страницата скрипта се деактивира,ако се рефрешне пак се активира,абе за тест става![]()
От къде да го намерим този плугин Facebook Auto Like For WordPress на всякъде където го намирам не ми отваря страницата.
И при мен нещо не проработва ... а нямам антивирусна :Д и няма какво да го блокира![]()