Увеличете приходите си от Google Adsense

Започвам да ненавиждам английския или по точно трябва да ненавиждам себе си, че така и него научих... :roll:
 
да така е , не е трудно и не е късно. Аз съм на 23 год. и едва от 2-3 години започнах да се самообучавам и смея да твърдя , че сега нямам проблем с четенето на английкси текстове.
 
в статията ми направи впечатление точка 7. Pick Only High Paying Adsense Referrals и по-точно:
I recommend using referral products that give a high return – the conversion ratio may be low but the since the gain per conversion is very high, you will have more revenue overall.

Понеже отскоро използвам референции, но много по-рядко отколкото Adsense за съдържание не съм много наясно с печелившите продукти. Някой вижда ли предимство на референциите пред нормалните реклами и ако ако имате инфо за някой продукт имащ добър convert rate няма да е лошо да го споделите. Мерси предварително :wink:

п.с. разбира се "привлекателните" реклами са различни за всеки сайт заради различията в аудиторията, но все пак би трябвало да има някои които се котират добре навсякъде :)
 
не търси продукт за навсякаде а за ниша в която имаш сайтове това си е точно като продажба на продукт с афилиейт програма само че посредниха е лагуг :) Всичко опира до таргетиран трафик :)
 
значи искам да кажа в моят сайт нямая мн трафик и няма хора които да кликват върхо реламите и затова аз самия си кликва. Искам дазнам дали това се брои като клик... и дали се зачита от рекламата..
 
FLABAR каза:
значи искам да кажа в моят сайт нямая мн трафик и няма хора които да кликват върхо реламите и затова аз самия си кликва. Искам дазнам дали това се брои като клик... и дали се зачита от рекламата..
брои се, но нарушаваш правилата и очаквай скоро да те баннат
 
атогава някой можели да ми кажи каккво по точно да направя отностно интересите на хората тоест да ги насърчавам да кликват..
 
Еми аз сега мисля да направя сайт само за тази теме, тоест информационен сайт относно някои въпроси на потребители, но искам дае нещо което го няма в интернет за даможе да се посещава от доста народ..
 

Горе