Уебмстърска Социална мрежа

идеята е да подкрепим даунлаина и другите членове на форума с възможно най читаво линкче :) като ползваме налични ресурси за развитие :) всеки с идеите си :) Вие правите кеш ние правим кеш :) В момента обаче сме на многона;ен етап има време ...
 
От: Уебмстърска Социална мрежа

За някакви уиджети мислили ли сте?
Давайте предложения по въпроса....правиме го за първи път и всякакви опитни мнениея ще са в полза, с цел развиване и разработване до степен мега професионално. В крайна сметка и аз почвам да взимам линкчета от там. ;)

Новата соц мрежа ще е изцяло в обслушване на тези, които искат линкове към сайтовете и блоговете си с "do follow" атрибут и споделяна не контента в тях. Надявам се да бъде добре развита и убогатена с нови идей и дирайнерси бъзарийки, както и функции.

Успехи.;)
 
От: Уебмстърска Социална мрежа

Ами примерно бутон за сайт или нещо като ТОВА или ТОВА!
Ще е добре да могат да се добавят и снимки към статиите!
 
От: Уебмстърска Социална мрежа

Ами примерно бутон за сайт или нещо като ТОВА или ТОВА!
Ще е добре да могат да се добавят и снимки към статиите!
И тава предстои на дневно четене, ще е много спомагателен тук, който хората да адват на блоговете и сайтовете си. В крайна сметка и това ще го има.

След време ще имаме, или поне ще се постараеме да има всичко и да стъпиме на останалите соц. мрежи с идеята да ги минеме с нещо уникално и различно от предлаганото на пазара. Но и тук ще ни трабва време....мерси за подкрепата, който оказвате постоянно.;)
 
От: Уебмстърска Социална мрежа

Tag Clowd.
В момента съм на вълна експерименти със социални мрежи и търсачки, и тия дето имат изнесени и тагове като че са ми по-ефективни. Все едно в директория да си в 10-ина раздела едновременно, позволявайки едновременно динамично категоризиране. То сигурно и иначе би ги индексирало ако има браузване по тагове, ама така е значително по-бързо. От http://memori.ru/ , http://meneame.net/ или http://www.mister-wong.de/ съм доста доволен. Последното има и англоезична версия на .com.

Update:

http://www.bibsonomy.org/ сменя само езика на интерфейса (английски/немски)

Други полезни неща:
Динамичен импорт от други социални мрежи през API-та, както беше ma.gnolia. Задаваш си ако искаш имената на профилите и пасовете (от последното мисля че няма нужда) и си ги извлича периодично - ако добавиш нещо в delicous или digg, се озовава автоматично и в ma.gnolia (ако си му разрешил в магнолията).
Друг пример - гледам някои от немските са вързани с Technorati и каквото се добави в тях, се добавя и в Technorati.

За widget-и ша му мислим - аз имам черен колан по flash widget-и, мисля скоро да направя фирма за такива неща и първите клиенти естествено ще намажат. XML ми трябва просто, или нещо дето така да изглежда в браузър.
 
Последно редактирано:
таг клауд има долу в дясното меню
автоматичен импорт има такъв модул но се чудя дали да го ползвам не ми трябва наскреипен контент по добре наша си униклана мешания :)

за езика трябва да го преведа ама има време ...

за уиджетите чакаи да се закрепим пък после ще го измислим ако ни трябва помощ ще си кажем :)
 
Уебмстърска Социална Мрежа -

И аз събмитнах няколко статии днес :) доста добре е
Мерси за подкрапата ви, вече е индексирана, скоро ще направиме по силна реклама по форумите, както и друг вид маркетинг. Очакваме креативни мнения и за дизайна - знаеме че лого и слоган му трябва, каджети (както спомена Изида - за да те адват хората по сйатовете и блоговете си).

Аз често чета статийте от там и давам вотче на добрите, но май те всички са такива там. Ще се радвам ако продължавате да го правите, аз лично нямам какво друго да кажа, освен още веднъж мерси за подкрепата.;)
 
От: Уебмстърска Социална мрежа

аз за една категория Travel или Tourism може ли да помоля, че да се включа и аз като хората в мрежата :)
иначе браво за идеята и реализацията, изчистените неща ми харесват.
 
От: Уебмстърска Социална мрежа

Защо, когато събмитвам статия ми излиза тази грешка:

 
От: Уебмстърска Социална мрежа

В очакване сме на Предприемач АД и листване на фондовата борса :d

Интересува ме, как процедирате със сео-то, защото аз се мъча с една мрежа... и не е като да оптимизираш блог :) :)
 
От: Уебмстърска Социална мрежа

Като всяка друга / друг сайт. Контент и линкове. Трабва да си я направиш със статични УРЛ-та, и други такива. И след това си остава контент и линкове. Колкото е по силна толкова по-добре (от към линкове) - лесно ще захапват търсачките темите в нея.;)
 
От: Уебмстърска Социална мрежа

Абе просто от интере да питам.Евала много добре е станало, но при свежо има едно дето показва колко посещения има линка ти всмисъл колко човека от него са влезнали на сайта ти.Тук немога да видя такова нещо или го няма? :)

бтв...тъкмо от там току-що прочетох новината за някво БМВ моторче.Гъзарийка. :) Лека вечер, че пак се успах.Хахах :)
 

Горе