Уеб дизайнер ? Трябва ми тема, за wordpress

Трябва ми тема за wordpress.
Мойте уважения, но половината дизайнери по цял ден дремят безработни из фейсбук, а като поискаш да свършат нещо- искат 15 лв на час.
Само ми е интересно, как като няма да съм при тях - ще знам, колко часа им е отнело.
Може да могат да правят темата за 10 часа а да се влачат 5 дена нарочно, за да трупат часове.
Прав ли съм ?!
Както и да е.
Ако има някой, който иска да свърши малко работа - нека ми пише, за да се разберем.
 
15лв. си е напълно нормална цена, даже си е супер. Като гледаш да бъдеш тарикат най - много да ти се падне някой да се учи на сайта ти и да ти прецака базата тогава ще търсиш този за 15лв. да ти го оправя.
 
Само ми е интересно, как като няма да съм при тях - ще знам, колко часа им е отнело.
Ако си "при тях" - двойно повече часове + допълнително заплащане за капризи и отнето време...

Описваш подробно в имейл изискванията си и получаваш оферта със съответна цена.
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: sim5
Уваженията ти очевидно ги няма. Нека допуснем, че качеството е едно и също от един програмист до друг. Значи, колкото по-бързо работи, толкова по-малко пари ще получи. Логиката ти е желязна.

Нормално е 15-20 евро на час, зависи какво искаш де. Всичко под това ти е евтино. Ако искаш да му гледаш в монитора си го вземи в офиса и му плащай заплата. Ако не - разбирате се за конкретна цена за целия проект и толкова. Като си измислиш нещо да добавиш по някое време, ще доплащаш.

Дали ще го направи за 3 дни или за 2 седмици зависи от него. С фиксирана цена, има и интерес да го направи по-бързо, за да му е по-голяма печалбата на час.

И между другото, уеб ДИЗАЙНЕР и Front-End Developer не е едно и също. Практиката е един да ти направи дизайн визуално, и дев-а после да го направи на сайт от .psd файл. Естествено има хора, които правят и двете, но тези които ги умеят еднакво добре се срещат сравнително рядко.
 
Работата на час е удачна, когато не всичко по проекта е ясно в началото. Аз мога да ви предложа цялостна цена за работата, ако така ви е по-удобно. Уточняваме проекта в подробности в началото и получавате цена. Ако искате нещо допълнително - ще се договаряме отделно.
 
15лв. си е напълно нормална цена, даже си е супер. Като гледаш да бъдеш тарикат най - много да ти се падне някой да се учи на сайта ти и да ти прецака базата тогава ще търсиш този за 15лв. да ти го оправя.
Дано не се падне на колегата някой, който се учи, но в това има и положителна черта - учащия се ще таксува по 15лв/учебен час (който е 40 мин), докато майсторчето вече реже на 15лв/час. Нож с две остриета.
 
Ако се разберете да му висиш на главата в Скайп и да ти показва прогрес на всеки час - става.

Не разбирам как може да оставяте на случайността фактора "какъв майстор ще щи се падне". Гледаш му портфолиото, социалните профили, изискваш първото плащане да е след първото парче свършена работа и така си връзваш гащите на 80%.

Останалите 20% са за риска да се влачи на финалната права с месеци.
 

Горе