Ужаси от новахост ...

От: Ужаси от новахост ...

Не се занимавай с тея мишоци. Виж само кой ги ползва и бягай с 200 от там
 
От: От: Ужаси от новахост ...

Темaтa вече може дa бъде изтритa ...

Даааа, явно не четеш форума.
 
От: Ужаси от новахост ...

Аз имах същият проблем, и си го реших сам. Проблема идва от там, че правата на директория public_html са на root, а трябва да са на потребителят, който си създал за конкретния сървър.

Всичко се решава с простата команда chown -R
 
От: Проблем с хостa ...

Погледни тук:
predpriemach.com/showthread.php?t=57419

Провайдерът е един от най-добрите. Съпорта отговаря компетентно за 2 до 5 мин.
Може да измислим друго разпределение на ресурсите.
 
От: От: От: Ужаси от новахост ...

Дисково пространство: 40 GB
Месечен трафик: минимум 500 GB + (възможност за надграждане)
Виртуални процесори: 1 + (възможност за надграждане)
RAM памет: 1024 MB + (възможност за надграждане)
Брой IP адреси: 1
Локация: Чужбина (Холандия)
Месечен бекъп и свестен съпорт. Сайта прави от 6000 до 9000 посещения. Бюджет до 30 лв. на месец (все още сайта не е реализирал взето плащане, ако по-натам нещата се развият ще увелича параметрите и бюжета). Н езнам дали въобще съществува подобно животно за този бюджет. Именно затова се захванах с новахост.

Добре бе, къв е тоя сайт, ква е тая ниша с 6-9к на месец да не правиш достатъчно пари поне за кадърен хостинг. Ся ако ми се оправдаеш с нишата, заслужаваш да ти натикат бутилка в задника. Какво търсиш в ниша, където няма пари ехххх.

Проблема не е в хостинга, проблема е в сайта, който не прави пари. Хостинга е само симптом (така ли се пише тая дума?), защото ако правише пари, тогава щеше да си с хубав хостинг. Така, че работи върху това, гледай да почнеш да правиш пари от тези 6-9к души, а ако в нишата няма пари, недей си губи времето, на колко годинки си ти, веднага ще станеш на 50 утре други ден и ще осъзнаеш колко тъп си бил да си губиш времето.

Друг е въпроса и за ниското самочувствие, още като си започвал не си вярвал наистина че ще успееш, затова си взел хостинг, който е за неуспешни сайтове. Аз на 15 си взех първия си костюм, защото знаех, че ще съм успешен и ще ми трябва, не си виках, ако стане и ми трябва ще си взема. Не! Аз си знаех, знаех и че ще ми трябва, затова си взех предварително, това се нарича да се подготвяш за успеха, ти още от началото си се подгодвил за провал.

И няма как да ми кажеш, че не си. На 6к посещения, нямаш модел за печалба или няма пари в нишата, това си е провал още от началото. След това си избрал лошия хостинг, защото знаеш че ще е провал, защото не си вярваш, знаеш че не струваш.

Трябва да се погледнеш наистина честно, знам че ще е брутално, обаче да си метнеш един бой и да се вземеш в ръце. Забрави го хостинга, това не ти е проблема. Проблема е в теб.
 
От: Ужаси от новахост ...

bedrijfsbeheer,
Сигурен съм, че все още доизносваш стария албански костюм.
Такива като теб купуват неща, които не отговарят на положението и статута им и имат доста по-малки шансове за успех.
 
От: Ужаси от новахост ...

Колега не ти знам нишата, но на сайт с 6000-9000 посещения минимум трябва да вадиш 5 бона месечно. Ако не го правиш изхвърли си компа през рпзореца и си спри нета, ще направиш само добро на себе си
 
От: Ужаси от новахост ...

а как ще направиш с 6000 посещения месечно 5000лв.

стига глупости....
 
От: Ужаси от новахост ...

При 6000 посещения, ако имаш 1% конверсион рейт, при 50 лв. продукт, правиш 3000 лева.

Та защо да са глупости, може да се подобри всеки един елемент отгоре.

@Колио, бъркаш сме с кифлите, които си взимат Айфон на изплащане ми се струва. Прочети пак какво съм написал, ако не го сванеш от 2-рия път, ако не разбереш наистина какво имам напредвид, тогава значи не ставаш за нищо.
 
От: Ужаси от новахост ...

дрън дрън. Каквото и да се продава или каквато и да е нишата 6 к на месец , или 200 на ден = няма как да стане

Жал ми е за теб от 2012 година до сега ако си нямал дни с повече от тази сума.
 
От: Ужаси от новахост ...

Имам предвид че дневните посещения са малко. Иначе ако от 200 на ден вадиш 50лв. е просто супер. Драсни едно лично как става трика че ми е много интересно. Иначе съм имал и доста по големи дневни приходи, но не и всеки ден.
 
От: Ужаси от новахост ...

Имам предвид че дневните посещения са малко. Иначе ако от 200 на ден вадиш 50лв. е просто супер. Драсни едно лично как става трика че ми е много интересно. Иначе съм имал и доста по големи дневни приходи, но не и всеки ден.

1% конверсия= 50 лева...

Кво да ти драсна на лично, да ти покажа кампаниите си и да ти покажа ландинг пейджовете ли? Защо да си правя труда аз да ти драскам на лично?
 
От: От: Ужаси от новахост ...

Ok човек, няма грижи. Защо се палитш? Не съм искал да те обидя или нещо подобно. Нямам и лошо мисли. Подържам разговор. Напускам темата и успех в бизнеса :)
Ехх, трябва да си променя начина на писане начи, не се паля споко, даже много често се хиля през деня.
 

Горе