Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без договор

niks

New Member
Решено: Глоби за работници без трудов договор

Да се въведат глоби за служители и работници, които работят без трудови договори, решиха синдикати, работодатели и правителство.
Социалните партньори обаче не се споразумяха в какъв размер да са санкциите за некоректните работници и къде да отиват събраните средства.

Според Божидар Данев от Българската стопанска камара (БСК) партньорите спорели за това дали глобата да бъде определен процент от заплатата, или да е в размер от 20 до 300 лв.

Внесоха закона! Ще работим, докато умрем

Вдигането на пенсионната възраст с 1 година от 1 януари догодина беше внесено в деловодството на парламента.
Поправката е записана в бюджета на Държавното обществено осигуряване,. Това съобщи председателката на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова.

===================================

Ха, ха, ха

Гаврата със склавянската свиня населяваща Задунаевския колониален комунистически кенеф е пълна.Не стига че робува (работи) за подаяние (заплата) от 500-600 гроша но ще бъде задължена да предостави 200 лева от тях рекет на Колонията за нуждите на неоколониалната администрация, Ушев Атанас* и братя Мангасарян

Славянското чифтокопитно ще копа и ще плаща данъци и осигоровки до 70-75 години (тоест до гроб) за да може Манго и Айшето с 5 чавета да взимат по 500 лева помощи на месец, а Ушевия Атанас* да може да се пенсионира на 45 лазарника с максимална пенсия и 20 работни заплати.

Ако все пак склавянската рая доживее до 70 години (може но само ако няма досег с убийците в бяло) ще и подхвърлят 200-300 лева за леб, кисело мляко и сирене от палмово масло, но не трябва да ги харчи всичките защото до няколко години ще и трябват пари за погребение а то чини вече къде 2-3 хиляди кога ще ги сбере....

Избирателната активност на последните избори беше над 50 % а това означава само едно :

Мачкай славянското говедо което гласува за комунисти и плаща данъци за да храни милиционери вместо да вземе каквото има под ръка и да започне прочистването на Българската земя от червена паплач взела властта през 1944 година с преврат, терор и руски танкове и продължаваща да е държи и до днес:twisted:

Малко коментари от Бели хора-Българи не робуващи на договор и заплата:

добавен от: Ушев

Само глоби за вас !!! Глоби, и затвор, може и в мазето на районното да ви превъзпитаме.
Без договори ще ми работите, тарикатчета, осигуровки няма да плащате... а аз тогава как ще се пенсионирам с едва-едва прошарена косица и какщ ще взема 20 заплати накуп, без да си пилея парите да плащам осигуровки, ако вие не плащате?
А на мойте приятели ромите - кой ще им плаща издръжката, а мързеливо племе ?? Затова млъквайте и марш да работите, че ще ви...

добавен от: Анонимен

И как ще ме уловят ,че съм без договор говедата след като аз ще си направя пас,а и работодателя ми също?Сега духайте супата милиционеро комуняги с назначените точно от вас псевдо капиталисти.Ако не знаете исровете кокалите на мърдохай да ви обясни по добре за псевдо борбата между труда и капитала.Не ми е нужна никаква пенсия след като ще ме пенсионират на 65 години ,а средната продължителност на живота при мъжете е 74 години.

добавен от: Заслужаваме си го !

Съдраха и деветата кожа от бедните ...Всички управляващи досега налагаха ГЕНОЦИД над народа ни.
Днешните обаче бият всички досегашни !!!Само така !!! Давайте !!! Глоби, актове, данъци, акцизи, мита, налози, такси .... Мачкайте българина !Да не вземете да вдигнете пенсиите и заплатите, ей !!!

добавен от: Helzo

Прекрасно. Само после да не се чешете по въшливите глави защо безработицата е 50 процента. Свине!!!!!
...............................................

* Съ ди я та, Съ ди я та....... Съдията Атанас Ушев
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Всъщност няма глоби, а ще карат заловените да си внесат социалните и здравните осигуровки за три месеца назад. Това разбира се е пълна простотия, защото задължение да внася тези пари има работодателят, а те ще ги вземат от работника. В това няма никаква логика, но то кое ли има в наши дни.
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

абе има някакъв положителен елемент, защото за да стане това са нужни две страни, по-лесно е да подгониш и двете, отколкото само едната.
Това е като да искаш най-бързо да размениш някаква стока и вместо да тръгнете единия към морето, а другия към столицата, да седи единия , и да чака другия да дойде
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Откакто сложиха глоба за клиента, който пуши в обект със забранено пушене, никой не смее да запали цигара, като знае, че ще му струва 50 лв. Преди глобяваха само собственика и на пушача не му дремеше, че някой нещастник заради него ще плати 500 лв глоба. Същото е и с осигуровките. Крайно време е хората да си извадят главата от пясъка и да се замислят за собствените си задължения. Наскоро една се жалваше, че я съкратили от една фирма, където е работила 10 г. Чак сега разбрала, че не и е внесен един лев осигуровка за тези години. Е как може - тя тая жена на доктор не ходи ли, компютър няма ли, да си провери осигурителния статус? Сега ще даде за адвокати повече пари, отколкото ако беше се интересувала от осигурителния си статус редовно. Напълно подкрепям този закон.
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Атила - ти нали даде кочината под наем за 150 лева?
и си доволен че ще изкараш зимата :)
какво ти пукана теб за осигуровките - ти нали не работиш за други хора, а и за теб никой не работи ?
Защо си я пуснал тази тема като не ти влиза в капацитета?

Ти помисли че след нова година няма да ти плащат 150 лева, а 135, останалите 15 лева трябва директно на държавата...
Ама ти данъци не плащаш, та какво ли ти пука на теб?

Не искам да обиждам... ама се налага :) - МИСЛИТЕ КАТО КОНЕ С КАПШАЦИ ПАК...
ЗАКОНА Е ТАКАВА ПРОСТОТИЯ ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ!

Хората са гадни, долни, злобни и завистливи боклуци - имайте го в предвид, когато си правите умните заключения.
Ако аз съм собственик с много персонал който не плаща осигуровки, ще приветствам радушно този закон, защото вкарва и робите заедно с мен в кюпа.

Пример... Лято е - моренце... скара бира, цаца, барараца.... ехаааааа / още 5 месеца мамака му / ...
и така имам заведение на плажа и 10 човека персонал от които само двама с трудови договори...
Дойдат на проверка и почната да ги питат имаш ли договор...
РОБА БЕЗ ДОГОВОР НЯМА ДА КАЖЕ НЕ! А ще каже аз не работя тук и ще държи инкяр до дупка, като партизанина от одата на Веселин Андреев, щото иначе и той ще плаща, а по рано му беше през оная работа на келеша.
Ще каже ами аз съм без договор нали знаете как е и проверяващия ще каже- знаем знаем... опааааааа и е доволен че ще изкара 1000 2000 лева я като процент я като подкуп.
Ай сега да ги видя...
За мен и за повечето нормален бизнес този закон ми влиза през единия крачол и излиза през другия. Осигуровките са ми разход дреме ми колко са. Също като тъпите касови апарати на нап със сим картите...
Гледаме сеира... псуваме или се смеем, зависи дали сме на кеф... влезем прочетем коментарите по сайтовете да се посмеем още и това е...
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Атила знаеш ли - понеже ми писна от българските глупости мисля да се местя и то не къде да е а в съседна Турция. Чета с носталгия за годините прекарани под турско робство.
Вече направих първите стъпки. Обрязах се и сричам корана по един час на ден. Пия Раки с водичка. и Слушам саундтрака на семеен сарай... Коментар?
Защо ли ? - ами там лятото им е с два месеца и повече по голямо... законите по умни... данъците по практични. Кухнята им е хубава, то няма как да не е щом нашата е крадена от тях на 80%...
абе идилия, що не направиш и ти като мен?

п.п. Attila Benimle gelmek ister ki? Churka ve gitmek kırpma, aile garaj satmak.
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

YouTube не беше ли блокиран при турчолята?
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

YouTube не беше ли блокиран при турчолята?

тубето я го пусна веднъж в месеца я не - няма с какво да ме изненадат... :)
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Ай сиктир бе Амоуне, заминавай. За допълнителен доход можеш да фрийланстваш като доброволец в турските клиники по изкуствено осеменяване. Нали знаеш, опитите там продължават :lol:
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Май обърка човека ?
на мен допълнителни доходи не ми трябват
Аз мога си живея на някой турски живот още десет живота, без да ми се налага да работя.
Си слушам гибеци и ши си гледам турски сериали... кеффф....
По добре вие двамата с атила си докарайте по някой лев допълнително...
че от глад и безпаричие ви избива на олигофрения :)
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Е ако не е за пари, можеш да го правиш за кеф, така е прието. Като ще заминаваш някъде, поне се запознай с местните нрави. А на плажовете можеш да си хортуваш и с местните анадолски русалки. Чувал съм истории и легенди за тях, били подобни на европейските, само че от главата до кръста - риба, а надолу мъж :lol:
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Между другото турците много ни харесват и винаги сме будили техните симпатии. Не съм го чувал от един или двама. А в чужбина и специално в Германия, там те доста добре съжителсват с нашите. Не съм расист или историк и за това когато някой покаже добро отношение му се връща със същото. За това мисля, че Амонт ще има доста добра среда около себе си. Културата им е готина.

А по темата - вдигнаха годинките и с това всигнаха и минамалната пенция с 9 лева. Това са много велики икономисти и финансисти, чак думи нямам по въпроса. :)

И защото са много велики, на 30-ти този месец ще се очакват някакви масови стачки - заради загубуте на бизнеса от БДЖ и вдигането на пенсионата възраст. Това го казаха по няколко медии и слуховете го разнасят.
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

ЗА КЕФ НЯМА ЛОШО - АЗ НЕ СЪМ ТЕСНОГРЪД КАТО ВАС :)
ХОРАТА ПАРИ ДАВАТ ЗА МАСАЖ НА ПРОСТАТАТА...
то ако беше толкова лошо немаше да има толкова педали нали.
Това че сиромашията ви е свила житейските възгледи, не ви прави по големи мъже, а по големи бедняци :)

Задника си е мой, както и космите по него, мисля че аз мога да преценя какво да правя с него. Така че нямам нужда от ограничени съвети от приятели и съмишленици на атила.

А на вас двамцата мога да ви помогна със спонсорство - еднопосочни билети към тайланд... като ви гледам сте се изтъркали от мастро интервенции и само на извращения ви избива, там поне никой няма да впечатлите дали чукате мъжко или женско - разликата не е голяма :) а понякога и отсъства. Пък ако сме късметлии може и някое цунами да срещнете...
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

У Турция верно отношението е добро към българите. Интересна страна ма ми лъха прекалено на Азия.

Като стана дума за Тайланд се сетих за един гаден виц :

What is filthier than sleeping with a prostitute in Bangkok?
Cleaning the jizz out of your ass after that.
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Като стана въпрос за задника на Амун и аз се сетих за един виц. Викам да го споделя тука:)

Магерето отишло при лъва и му вика:
- Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
- Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
- Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
- Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е... ...
- Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
- Е, да, ама аз еба много яко и дълго
- Ми и аз еба яко и дълго
Накрая лъва предложил:
- Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Каргото от как миналата година смени 10 годишния мизерен животец в мазето за 200 лева в Модерно предградие с двустаен коптор за 300 много щастлив го дава и къде Турция ще бяга да го уважават подобаващо щото тука вече никой го не бръсне за слива да не говорим пък в този форум.

А иначе по темата истинския Българин знае че на комунисти и милиционери пари се дават само под формата на TNT и хладна стомана
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

И специален поздрв за аркадаша АТИЛА
Да му върви по вода цялата година и да не го оставят наемателите му без препитание...

http://vbox7.com/play:c60dca04


1
50 лева не са малко пари ей.. някои ги харчат за ден други за месец....
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

[video=youtube;kyNU5ejltAI]http://www.youtube.com/watch?v=kyNU5ejltAI[/video]
СпецЯлен поздрав за Амон Бей, дур бе РАМБО :lol:
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Глей какви филми правят комшиите...


тва ГОРА
ТВО ОНЯ БУРЕНЯСАЛИЯ?....
ЗАБРАВИХ МУ ИМЕТО...

кви сериали кви работи...
а наще путки... ко направиха?
тилт... олигофрения.. дзиф? олигофрения...
забранена любов... повръща ми се...

през турско данъка ДЕСЯТЪК...
сега данъка е 4х ДЕСЯТЪК...

Айде към кушадасъ :)


никс не се обаждай- знам че нема да дойдеш... тея 150 лева месечно ти стигат само за дърва и оцет...
разбирам те... не се притеснявай :)

мерси румполиньо... яко звчи - наистина мисля новия ми ник да е Amoun Bey Buyuk Horoz
 
От: Узаконяват робството в Задунайска губерния - Глобяват роби които робуват без дого

Директна извадка от гръцкия вестник "Симера":

"Българите са най-бедният народ в Европа и това не е тайна дори за самите тях, но видели ли сте ги да протестират? Не, няма и да ги видите защото не могат да си го позволят. Целенасочената политика по-обедняване на българският народ се ръководи чрез различни уж европейски директиви. Забележете въпреки, че българите са признато най-бедни, голяма част от стоките и услугите са с по-високи цени от средноевропейските. За да оцеляват, те са принудени да работят непрекъснато при ужасни условия на труд, при масово погазване на всякакви трудови норми, без да смеят да се оплакват, без да смеят да си потърсят правата. Техните синдикални лидери, ако могат вобще да се нарекат така, ще видите сред редиците на управляващите, окичени с най-високите държавни отличия, но не и сред работниците, не и на прощадите, не и в първите редици на протестите, защото протести няма.

И ние като гръцки граждани свикнали да търсим и отстояваме прават си задаваме въпроса, как е възможно това? Как при този стандарт на живот, при тези условия на труд, при това нагло и безочливо отношение към тях, как те стоят тихо и безропотно? Отговора е един – те са бедни, толкова бедни, че дори и един ден да не са на работа, а да излязат на протест, това ще бъде пагубно за тяхното оцеляване. Те няма да успеят да си платят сметките, или да си купят храна, или необходими лекарства, или дрешки за децата. Да, те са толкова бедни, че ходят болни на работа, че по скоро биха умрели на работното си място, отколкото да си вземат почивка нужна на всеки жив организъм. За тях няма почивка, заробени веднъж от банките, втори път от работодателите си и трети път от политиците си, те са изгубили всяка надежда и живеят ден за ден в постоянен страх и стрес да не изгубят работата си, надника си, да не се разболеят. Всяко едно по-сериозно заболяване ги обрича на почти сигурна смърт, защото са бедни. Техните предприятия произвеждат инвалиди, българите биват използвани, изстисквани и изхвърлени на улицата. Без защита , без надежда.

Тяхната държава, тяхната индустрия бе разпродадена и разграбена на безценица. В България няма истински чуждестранни инвестиции. Това което е продадено на чужденци на безценица или е унищожено, за да не се произвеждат конкурентни на вносните стоки или се използва за ограбване на българите и изнасяне на спечелените пари в чужбина.

На българите им набиват в главите, че заплатите им трябва да са ниски, защото така били конкурентно способни и така забележете привличали чуждестранните инвеститори. Няма по-смехотворно твърдение от това. Как можеш да твърдиш, след като уж си член на Обединена Европа, че ще привличаш инвеститори с ниското ниво на заплащане?

В кой век живеят българите? Не разбират ли, че днес истинските инвеститори търсят не проста маса работеща за без пари, а работници образовани, специалисти, притежаващи творческа мисъл и креативност, откриватели и способни да предугаждат бъдещето. Явно някой има интерес да ги кара да се конкурират по заплащане със страните от третия свят, а не по знания с развитите Европейски държави.

В България правителството инвестира най-много в полицията, която е един процент от цялото население на страната. Но не мислете, че тази полиция се бори с престъпността, не, самата полиция е корумпирана, съдебната им власт също, за политиците им да не говорим. Полицията им е гарант за сигурността на корумпираната върхушка, за това, че всеки дори и плах опит за протест и търсене на отговорност, ще бъде смазан и потушен.

Благодарение целенасочената политика на потъпкване и опростачване на българският народ, той е почти обречен на изчезване. По-голямата част от знаещото и можещо население е емигрирала, циганите са оставени сами на себе си като безнаказаността им е пословична, а страхът у българите неописуем."

=============================================

Етиопските цигани пак са прави....

Славянското говедо бачка безропотно и плаща данъци за да храни Ушев който в знак на признателност ще пребие детето му ако рече да излезе да протестира опитвайки се да измие поне малко срама от родителите си безправни поданици на Колонията

PS

Вегетирането в сутерен в Модерно предградие се отразява зле на семейното планиране в Задунайска губерния и води до прогресивно намаляване популацията на славяно мангалите....после защо не искали деца, ми как защо къде да ги гледат при плъховете ли ?
 

Горе