етерИум
Well-Known Member
Батеее кво унизително фейк шоу по тв. Колко спокойни са интервюираните, някои са щастливи бе. (Ама не като хора, които са избягали от огромна опасносност. Имам известен опит у тетралното и смея да предположа, че бая ги усещам нещата с разликата м/у естествената реакция и изиграната.) Унизително интервю-шоу гарнирано с никакви доказателства. "Някой каза, че избухнало", "някой разказа, как било" гарнирано с "неговите собствени" заключения за ситуацията...
От 2020 насам една от най-проспериращите професии "с възможност за кариерно израстване" е "кризисен актьор". Бахти ташака
ps: Добре, айде, да кажем така: нека аз да съм в грешка, путинорусия да е злото, войната да е действително такава, да ме "отлюспят" от нета и обществото, да спасят хората от злото и...да видим кво ще стане. Ок.
От 2020 насам една от най-проспериращите професии "с възможност за кариерно израстване" е "кризисен актьор". Бахти ташака
ps: Добре, айде, да кажем така: нека аз да съм в грешка, путинорусия да е злото, войната да е действително такава, да ме "отлюспят" от нета и обществото, да спасят хората от злото и...да видим кво ще стане. Ок.