Украйна - Русия какво ви е мнението

Това много добре го отбелязваш, справедливо е така да се каже:)

Кои са тия олигофрените, човек?:) Аз съм шокиран...:(
Вие си знаете. Едни и също хора, без личен живот, които пълнят темата с глупости. Кой от кой по-ненормален. :D
 
Има да ми плащаш 200 лева. Аз пък ти казвам, че искам зимбабвийски долари. Ти ми пращаш левовете, а аз си ги обръщам в зимбабвийски долари - ти в левове ли си ми платила или в зимбабвийски долари? Впрочем май и ти не знаеш какво искаше Путлерчо с това "газ за рубли", щото подмокряхте гащичките, преди около 100-тина страници, като пускахте линкове, как Путин направи велик ход, ЕС са в безисходица, гениален план, ала бала - след 2 дни Песков май, трябваше да се дообяснява, че не е баш тъй, можело и в евро/долари да се плаща. Крума и той обясняваше как до 2 дни се види края - ЕС ще забрави всичко, първи приятели с Русия, всичко по старо му, Русия изиграла целия ЕС с гениален ход, и т.н.. върни назад да четеш какви ги писахте наскоро.


То идеята беше ясна - Русия определя курс купува, ако трябва да купуват Рубли, ще ги купят от рашките, никой не държи такава нестабилна валута в резерв. Това беше идеята, само че не стана, и мина на обяснителния режим, тоест каквото ще да прави с парите след това, ЕС му плаща както преди.

Не е точно така може да видиш как съм го обяснил преди. :)
Все тая, друго има по-интересно от днес.

Думкали са по Одеса, с безпрецедентните и безаналогови ракети.


odessa-apartments-ap-02.jpg

odessa-apartments-getty-1240179076.jpg

odessa-apartment-02.jpg

odessa-apartment-01.jpg

56961959-10745911-image-a-74_1650727554051.jpg




Сега на интересната част - Рашките както винаги лъжат та се късат, явно доста ги е яд, че оръжие се дава, щом на всяка сводка лъжат, че са думнали складове.




Денацифицирано е няколко месечно бебе, с безаналоговите ракети с висока точност. Може пък в бъдеще да стане нацист и да избива славяни, кой знае, те нали действат превантивно.


Думна ли са голям склад с оръжие - можеби полученото тази седмица п на летището - една е ракета е свалена от пво на път към него на 6.5 км. Случва се - на военна операция като на военна операция.

photo_2022-04-23_16-57-03.jpg
 
Я ми намери мое мнение в тоя стил, дето даже не знам дали в селската кръчма е редно да се говори така.

Пикалото имало желание да не ръси обиди и гнусотии - било мултифункционално, ами това от Пикалото зависи как ще се държи, всеки отговаря за себе си.

Виж файлът 23803
Контекста тука знаеш ли какъв е - понеже Пикалото казва сега, че иска тези - това получих като отговор, като с @EGraphix дискутирахме, че целта няма нищо общо с денацификацията. От преди малко също видя - подчовек не съм казал, но те се идентифицират с руснаците явно. Реши ей така да влезне с кръчмарските епитети. Ние сега на полето с кравите ли сме или във форум за онлайн бизнес?




Това бате не е първата изцепка на Пикалото - върни назад с години ако трябва във форума - и ми кажи някой друг освен Пикалото или онзи другия, ползвал ли е някога такава селска реторика и обиди. Аз от 4 дни слушам, че съм педераст, джендър, при положение, че 3 дни пусках новини и не съм се обърнал към никого, че да 'връщат' с тея неща.

Просто толкова си могат.
От нея може да се очаква, въпроса е ти искаш ли да оперираш на това ниво? Не съм сигурен, че може да се получи нормална дискусия между вас. И вас ви виждам до какви крайности стигате, че и @Sky . Крайно мнения, крайни гледни точки и взимане на решения спрямо това, което е глупаво.

Нандито я знаем и двамата от темата с Ваксините, това е загубена кауза. Ако не си го разбрал там, в темата, има голяма вероятност да си пропилееш хубави моменти от живота си тук в тази тема да се джавкате. Нека си пишат, то това им остана само на някои. :)

Бате, тя и админите и мен ме е наричала така, какво се впечатляваш. Въпрос на връзка с главния мозък е положението. ;)
 
Не е точно така може да видиш как съм го обяснил преди. :)



Думна ли са голям склад с оръжие - можеби полученото тази седмица п на летището - една е ракета е свалена от пво на път към него на 6.5 км. Случва се - на военна операция като на военна операция.

Виж файлът 23815

Чакай малко - започваш с глупостта, че Украйна са ударили Одеса ли? Или не мога да разбера - Русия са ударили склад,а пък Украйна като са видяли възможност са решили и те да стрелят, че да изкарат Рашките лоши? Ще пуснеш ли някакви снимки на този склад, било то и от далече, просто да се вижда, че е летището, и че има муниции там - удар по склад с муниции - все някой ще да го е снимал, било то и дима, който няма за час да спре., Като цяло не ми пука какво са целили - думнали са с ракети дето само Русия произвежда, няколко жилищни сгради. Ама не че е прецедент де - не им е за първи път. Просто лъжат най-нагло - думнали били склад за оръжие, думнали били база на НАТО, думнали били самолет на НАТО - докато в същото време единственото думнато, което виждаме са жилищни сгради и цивилни.


Поясни какво се говори точно в текста, че не мога да схвана - телеграма. Това за свалената ракета, ще се направя, че не съм го чул - ПВО са едни огромни ракети, дето настигат самолети, а не унищожават ракети. И това са системи с голям радиус, прихващат отдалече. - но изобщо не са за ракети, а за самолети.
 
Последно редактирано:
Бате, тя и админите и мен ме е наричала така, какво се впечатляваш. Въпрос на връзка с главния мозък е положението. ;)
И админите дори?!
Аууу, колко скандално :eek:

Де да бяха всичките като тебе у всяка тема да пригласят на "авторитетите" и на всяка високопарна глупост... как щеше да дръпне форума! :)
 
Последно редактирано:
Иначе се зачетох в OSINT нещата в туитър, каквото са пускали от място, ракетата, която даде на снимка в червено е тази

А, това са следи от ПВО вече : -> понеже ги следя - и точно такива следи остават от пво срещу дрон - руснаците доста думкаха около севастопол, навярно е думнат дрон, от това което виждам, но при всички положения, С300 не може да направи нищо на такива ракети, изобщо е за съвсем други неща. Бих дал предположение, че са думнали руски дрон, от тея старите, самолет никакъв шанс - да се е разшумяло много. Да не говорим, че радарите на С300 трябва да са настроени да не гледат толкова ниско, а въпросните ракети видя колко ниско летят. Те не са и толкова умни - като и се изпречи някоя сграда на пътя - познай какво се случва - ето това, което видя на снимките.


Впрочем виж какво нещо е войната - 3 дни като словакия вкара ПВО С300 - руснаците се похвалиха със същия тип сводка, на която Украйна каза, че е лъжа - днес виждаме следи от ПВО изстреляно в Одеса - толкова много лъжи имат Кремъл вече, че почват да се бъркат - кое бяха унищожили, кое не са още, кое ще и т.н..
 
Последно редактирано:
https://www.pakistanpoint.com/en/st...ce-hits-logistics-terminal-storing-weste.html Ето я сводката, от лъжец номер едно в ефира. Сега как да повярвам на рашката, като през 2 дни свалят 'натовски самолети' и удрят складове, а доказателства никога не се пускат. Същия идиот излезе преди седмица мисля, и каза, че са унищожили С300 системите, които Словакия даде - незнайно как, в Одеса е изстреляно ПВО със сигурност не от Русия, но може би са Азовците, правят някаква диверсия, да обвинят Русия, и да я намразят хората, ей...
Иначе сериозно - летят едни огромни самолети на НАТО, Е3 Sentry се казват, патрулират, заедно с още 2 различни модела 24/7 около Полша границата с Украйна, и работата им е да следят за такива неща, както и за комуникационни хъбове - ако засекът голямо струпване на радио емисии от някое място - предават го на Украинците, да го обстрелват по най-бързия начин - така и заминаха камара високопоставени, щото нямат и телефони, а говорят на роуминг с Масква. Та тея самолети освен тая работа, може да си сигурен, че знаят, откъде са изстреляни, пък и следи от ракети остават.

Впрочем навярно именно някой от SIGINT самолетите е играл важна роля в потапянето на Масква, като ги думнаха с двете ракети Нептун - в новините пуснаха сводка непотвърдена, че Украйна са 'залъгали' радарите с Байрактар - смешно, тоя дрон не може нищо да заглуши, камо ли радар на кораб. Неофициално се предполага, че западни разузнавания, са имали честотите на радарите на кораба, и малко преди атаката, са започнали да излъчват на същата честота - друго обяснение няма логично. Даже SIGINT самолетите като сентрито са много скъпи - навярно е летяло нещо военно, то там са международни води - да кажем самолет, с Electronic Warfare, който да заглуши радарите, докато Украинците са стреляли - изглежда координирано с НАТО / САЩ при всички положения, ако не - е егати късмета. Та електронни оръжия за заглушаване имат и рашките, даже и те - смятай.


Ей ги рашките си мъкнат уредите със самолета, да се пробват. Това е същият случай, за който пеевските медии преди години писаха, че Американците така са се уплашили, че са искали психолог всичките екипажи - е реалността е друга, пък и съм сигурен, че дали руснак, дали американец - едните са 40-50 дни в море - радват се да има нещо случващо се около тях, било то и старинни самолетчета, прелитащи около тях, пък за руснака също - те пилото им не са добри - не летят всички часове по норматив за месец. Със сигурност са се радвали, че ще кръжат около някаква цел.



едит: P8 boing Посейдон е бил над Румъния и черно море, по време на думването на Масква - може и с него да са заглушили радарите.

Тез горните неща, са преразказ що годе, от вуйчо ми - авио инжинер, в ТУ висше докато беше военен, военно училище от 7ми до 12клас, после 10 години на служба в армията като военен инжинер, не е в армията все още, но работата му е свързана с радио технологии ( КРС ) - и като е на лаптопа, по цял ден вписва разни характеристики на самолети - но нямам съмнения да се съмнявам, в това което ми е обяснявал, като методология на работа, и вероятно как Масква е думната, както и как трепят генералите от Раша, заради липса на собствена връзка. И е неутрален - ако нещо следи, то е по-скоро технически данни на самолети и подобни, не войната.
Та според него, нищо сложно няма в това да заглушиш радари, стига да знаеш честотите, на които оперират радарите в Масква. И че е пълна глупост, и дивотия, сведенията неофициални, дето май Украйна споделя, че байрактар е ползван за да 'заглуши' , 'затапи' на кораба радарите , и не може дрон да направи каквото и да било свързано с jamming на сигнал.
При всички положения, ако западни служби са имали нещо общо, такава операция отива в графата : clandestine operations, докато не се покажат сводки от документи примерно след години. Днес пак го препитвах привечер, че идваха на гости, за разни ракети, за Масква, НАТО, и като цяло мнение експертно, доверявам се на думите му за нещата. Та днес само споменах за Одеса, че са ги думнали, каза, че се случват такива работи, и самите ракети не са толкова умни, и че Калибр , са руската версия на томахоук - и двата вида не изобщо умни, и от 80-те, и че не вижда смисъл да хвърлят ракети без подготовка и данни/ сведения .
Днеска по някое време ако се сетиш да ме тагнеш с @ по темата, да не забравя, да го привикам, да погледне снимките и да си каже мнението за тея ракети и за С300 какво е ударило, каквото ми каже, веднага го пускам - със сигурност може да каже тая ракета дали е калибър или друга само по вид и какво може да я спре.

Лягам, че пета бира думнах, и се потретвам :D
 
Последно редактирано:
Мили хора, читави потребители, които четете без да пишете - не го слушайте тоя биросан труженик. Като цяло никой освен мен не слушайте, но него - най-малко.
Четете на страница 382, там е обяснена цялата цака на украинската история:
Четете само мойте коментари, прегледайте ги всичките, за да ви стане ясна картината и локално за украйна, и глобалната картинка. (Труженика го пропускайте - тука все едно да забиеш глава като щраус в пясъка, все едно да четете спуснати сказки от централата на едната партия; вие сте интелигентни ора - не ви трябва тая работа)
И още ще има, очаквайте. Ще раздам инфо, вафли, кебапчета; ще напълня джакузито с вино, мед, кашкавал, марципани и други, ще ви поканя вътре, мили хорааа..
 
Последно редактирано:
в Мариупол на 16 април 2022 г.


"Валентина и други цивилни, интервюирани на различните места, които посетихме, също ни разказаха за престъпленията, извършени от войници от неонацисткия полк Азов срещу цивилни през последните два месеца. Войниците на Азов са стреляли с минохвъргачки по цивилни, които носят вода, окупирали са горните етажи на близката болница, хвърлили са граната в апартамент, в който са отседнали две жени пенсионери, и са стреляли по сгради, за да ги унищожат, когато не са били нито руската армия, нито народната милиция на ДНР В зоната"

(Но, според мен: никой, който го мързи да спамва стабилно и обстойно, да не се оплаква от активността на римайнди. Ако бях от тоя отбор, щях да сипвам на корем, повече и от него. Матрял - бол. Но като не се даде обстойно, цялостно, с хубав спам - не става добре.)
 
Едни и също хора, без личен живот
Как го разбра тва за личниот живот, детективи ли пусна?:)
които пълнят темата с глупости. Кой от кой по-ненормален. :D
Каза най-големиот компетент у форума, за какъвто вече мнозина го признават - кой от кой - за по-умен го признава.
От нея може да се очаква, въпроса е ти искаш ли да оперираш на това ниво?
От нея може да се очаква много и много повече - неизчерпаема е. Иска римайнди, но как да стане с тия ограничени възможности?!
Нандито я знаем и двамата от темата с Ваксините, това е загубена кауза.
(И двама - един дол киреч.)
Знаем я много добре и я оценяваме, за разлика от некои безлики, плиткоумни правописни дегенерати. Нанди е загубена кауза за склоняване към тезите на техния отбор, наистина.
Нека си пишат, то това им остана само на някои. :)
Някои, като теб.
Бате, тя и админите и мен ме е наричала така, какво се впечатляваш.
Впечатляващо си е.
Въпрос на връзка с главния мозък е положението. ;)
Търсиш я, нали? Дано не е късно..

Аде, байно, пак да наминеш и наздраве.:)
 
Мили хора, читави потребители, които четете без да пишете - не го слушайте тоя биросан труженик. Като цяло никой освен мен не слушайте, но него - най-малко.
Четете на страница 382, там е обяснена цялата цака на украинската история:
Четете само мойте коментари, прегледайте ги всичките, за да ви стане ясна картината и локално за украйна, и глобалната картинка. (Труженика го пропускайте - тука все едно да забиеш глава като щраус в пясъка, все едно да четете спуснати сказки от централата на едната партия; вие сте интелигентни ора - не ви трябва тая работа)
И още ще има, очаквайте. Ще раздам инфо, вафли, кебапчета; ще напълня джакузито с вино, мед, кашкавал, марципани и други, ще ви поканя вътре, мили хорааа..
Страница 382 ще се помни докато свят светува.
Гошо ми я е персонализирал.

Page 382 – Аз-буки
Вселената става все по-загадъчна · Наши и чужди педагози обменят опит в Белфаст · Две праскови посях и две череши…
 
Последно редактирано:
Страница 382 ще се помни докато свят светува.
Гошо ми я е персонализирал.

Page 382 – Аз-буки
Вселената става все по-загадъчна · Наши и чужди педагози обменят опит в Белфаст · Две праскови посях и две череши…
E kak така ме предаде на чичо гошо?! Той сега ще види и КОЙ го е писал. Недей прави такива работи, ще ме вкараш в проблеми. Архивирай си я на личен файл на компа. Дефе....:)
 
E kak така ме предаде на чичо гошо?! Той сега ще види и КОЙ го е писал. Недей прави такива работи, ще ме вкараш в проблеми. Архивирай си я на личен файл на компа. Дефе....:)
Може и да не ми повярваш, но се смея без думи, когато те чета. Но ти си тънкообидчив и пак ще го приемеш превратно.
13
 
Кво става с тая киберсигурност ли, що ли. Или друго нещо има тука?:)

"Препоръки на Министерството на извънредните ситуации на Руската федерация в случай на ответен ядрен удар от страни от НАТО

20 април 2022 г

Новината е публикувана на регионалния сайт на Министерството на извънредните ситуации с искане за подготовка за ответен ядрен удар от страна на НАТО. По-късно от Министерството на извънредните ситуации отрекоха тази информация и написаха, че сайтът им е бил хакнат.

mchs_yaderka_uvelichino.jpg


Какво? Дезинфо игра, скрито под уж фейк предупреждение, или операция "насаждане на страх преди Великден"?
 
Може и да не ми повярваш, но се смея без думи, когато те чета. Но ти си тънкообидчив и пак ще го приемеш превратно.
13
Нищо не приемам превратно.

Присмиваш ли ми се, като казваш, че се смееш като ме четеш?:(
 
Нищо не приемам превратно.

Присмиваш ли ми се, като казваш, че се смееш като ме четеш?:(
Не ти се присмивам. Колко пъти да ти го кажа. И по какви още начини.
 
"Алексей Арестович , съветник на ръководителя на президентската канцелария, смята, че войната на Русия срещу Украйна може да продължи до 2035 г., както съобщи украинската информационна агенция."

Сега, уважаеми от всяка страна, помислете за това, когато се обявява "защо засега операцията продължава", "кое не е станало по план" и "как ще продължи операцията, с какви нови цели". И също, когато от укра и западна страна солят с фейк обвинения и казват защо щели още санкции да правят, колко още помощ ще пратят... И т.н. Вечната война изглежда на хоризонта, продължаваща дотогава, докогато не се изпълнят съвсем различните от обявените цели.

Помислете върху това (например, но и мн други неща), когато се впуснете в дебънкването на конкретните настоящи, които не спират и не спрат. Винаги има нови и нови. И нещата, а с тях и последствията - продължават.:)
 

Горе