Украйна - Русия какво ви е мнението

Не си ли чувал израза - ако не знаеш какво да кажеш - по-добре да замълчиш, че с тея лафове, 1-4ти клас си, не е модерно вече :D
Контрата да ти сложи сърчице на поста. Ихх бе, сладури.:)
 
Noke-а толкова ли те е trigger-нал, че всеки трети пост го буташ? Верно си като децата с близалката. Кажи сега какво те ядоса толкова? Сподели тука на всеослушание. Нали си бяхте дружки.

Абе ти ли пускаше преди 2 месеца тука разни боклуци, че Украйна войната, е дело на Израел, и че готвят нова държава на нейно място, да идват евреите там? Я пусни един TLDR да се осведомим, че се сетих сега - и ми е интересно.
 
Noke-а толкова ли те е trigger-нал, че всеки трети пост го буташ? Верно си като децата с близалката. Кажи сега какво те ядоса толкова? Сподели тука на всеослушание.

Абе ти ли пускаше преди 2 месеца тука разни боклуци, че Украйна войната, е дело на Израел? Я пусни един TLDR да се осведомим
Отивай си сега в СРАел темата, нали ти я изчистиха след като "писа на кула". Айде чао.
 
Че то тая тема и Ковид темата са кочина - точно заради теб. Точно в тая тема - постовете са в твой стил: "курамиянко" , и "майка ти", кво се оплакваш сега? Да не почна да превеждаш?
 
Че то тая тема и Ковид темата са кочина - точно заради теб. Точно в тая тема - постовете са в твой стил: "курамиянко" , и "майка ти", кво се оплакваш сега? Да не почна да превеждаш?
Фастито и Ноуууки веднага сърчица на тоя пост. Първото от мен, да ги стимулирам.
Айде вече.
 
постовете са в твой стил: "курамиянко" , и "майка ти", кво се оплакваш сега?
А, ти кво се оплакваш, като си ме псувал и мен в началото на тая тема? О, да, за тебе може. Ти си златното чедо на форума. Принцеса Веса с привилегиите. ;)
 
Е споко де, за нас живота не се свежда до реакциите и какво е станало в някоя тема - казах ти преди 2 страници - вдишвай дълбоко, ако нещо задух имаш и си тригърнат прекалено много


@nandibandi - Млъкни, щото твоите думи ги имам и тях по скрийншотите, и помниш какви лайна си писала, цели параграфи с най-долните обиди. Аз съм се извинил за псувнята, и беше голяма работа : " еби си майката "- целия пост това, щото изобщо не ми се занимаваше да обяснявам по 10 реда неща, и като че ли нищо не съм писал" , но пък ти с етериума - като почнете и запалите - може и 20 реда да се разпсувате и изпростеете като каруцари. +това - тая моя псувня - беше изтрита след 5 минути - и не съм казал абсолютно нищо, нито съм се оплаквал, що е изтрита.

Точно ти и не само с мен - като заидееш, като няма аргументи, или ти се присмеят на "аргументите" от погледа.инфо - и почваш да редиш доста злобно. Тея дни нали пак нещо, кой какво ти казал, и обиждал. EGGraphicsa - даже си споменавала майка му - точно него, дето е душичка в тая тема... Та смятай за другите.
 
Според мен нулеви и минусови social skills - тея дето и липсват форумните години, го карат много леко - може да видиш тук там в профилните коментари като пускат нещо - тоя нашия навярно общуването му за седмица се свежда до това да дири с кой да се дрънка тука, ако не намери - да превежда статии.
Чай малко - имам някакви бисери негови от първите му тригървания :D


Виж файлът 24979


Виж файлът 24980
Ами вижда се че има много потенциал момчето, ама доста нешлифован все още :)
Виж, че вече си извън игнора - тва благодарение на мене и медиаторските ми умения, ама вече за тебе - йок! Мандалото хлопна, както е модерно да се казва тия дни.

п.с. варенето на царевица брои ли се за готвене, щото с това общо-взето се изчерпват кулинарните ми умения в момента? Плюс рязане на салата.
С чужда пита и помен правиш даже.
Ако искате, ще отворя боксовата зала на Лаута, там може да обменим социални умения. Има ръкавици, каски, кой каквото иска. Даже може един турнир да заформим, победителя става цар на темата, а загубилите му взимат по каса бира. Нанди ще е съдия, щото е най-безпристрастна и уравновесена.
Бокса е за грозни хора. Щото нямат какво да губят, face-wise.
Дайте нещо граплинг-ориентирано и идвам.
 
Rimando, ти вместо да се зъбиш и обиждаш кака ти, вземи от нея уроци по правопис (то и аз може да вземам, тя е почти цар в областта). Може също и от ретарда-наркоман на лесносмилаеми клипчета (щото му е увреден умствения стомах и читава твърда храна не приема), Ноукито де. И той е ерудит по въпроса.
 
Ами вижда се че има много потенциал момчето, ама доста нешлифован все още :)
Ми дай да се видим де, да преценим на място кой колко шлифован е.
 
Да, точно пък в тая тема, с такива като тебе, ще внимавам какво пиша? Ти чуваш ли се? Правопис ми търсел той.

1007458dbb07f44144f5d60402af5748.png
 
Noke-а толкова ли те е trigger-нал, че всеки трети пост го буташ? Верно си като децата с близалката. Кажи сега какво те ядоса толкова? Сподели тука на всеослушание. Нали си бяхте дружки.
Ний сме си дружки.
Приел съм го с всите му недостатъци, ама той не ще да прощава моите :(
 
Да, точно пък в тая тема, с такива като тебе, ще внимавам какво пиша? Ти чуваш ли се? Правопис ми търсел той.

Виж файлът 24983
Кво ми го буташ за енти път тва? На 70 съм и 30 годишните са ми малки.
 
Той е някакво пълно хахо, дето живее за форума, тъжна история, но пък забавлява като се налага. Много саднат човек ще да е, добре че е форума, да обели някоя дума :D , и то каква. Лошото е, че е и глупав, а пък е и конспиратор - нещата стават трагични.
И тва ти го казваш. Просто уникално контра-фишека трябва да цъфти от радост. И той църфна като гледам (почвайте си розичките, готови сте).
 
Ний сме си дружки.
Приел съм го с всите му недостатъци, ама той не ще да прощава моите

Той е някакво пълно хахо, дето живее за форума, тъжна история, но пък забавлява като се налага. Много саднат човек ще да е, добре че е форума, да обели някоя дума , и то каква. Лошото е, че е и глупав, а пък е и конспиратор - нещата стават трагични. Конспираторите попринцип ги тряска комплекса, че знаят нещо специално, спрямо другите 99% от хората например, и приемат на лично нещата, ако и оборваш тезите. Същото при такъв като тоя без друг живот извън форума - това му е на него - да се чувства 'специален', че знае нещо различно, дето 'глупавите' не го знаем , и че е глупав - та не може да си направи самооценка - което му помага в случая. :D

Не е нужно да си психолог, за да разбереш, колко сериозно приема форума, и колко егото му и настроението му зависи от постовете - тъжна история, можеше днеска да го видя и да му обясня някои неща, ама на... Няма да е.
 

Горе