Украйна - Русия какво ви е мнението

Кой се засмее пръв ще мие чиниите


по повод призива на зеления ЕС ЕС да ускори приемането на страната му, ще си позволява един политически виц (леко вулгарен)

Двама укри си говорят и единият казва:

Знаеш ли, ще ставаме асоцииран член на ЕС

Другият: Влизаме в ЕС?

- Не, ставаме асоцииран член на ЕС.

А какво е асоцииран член?

-Ами то е нещо като тестисите по време на полов акт - гравитират наоколо, но не влизат.
 
Някой тук в темата дали се замисли колко стотици хиляди умряха, за да може русия да е монополист за доставки на газ за Европа?
Дали има милион и отгоре?
 
Преди да стане петъчната патаклама в която може би няма да участвам, искам да поясня, че по мой начин показвам, че когато има много равностойни играчи играта е балансирана.
 
колко стотици хиляди умряха
И колко точно стотици хиляди умряха? Щото за точни бройки е абсурд да говорим, предвид информационното затъмнение и факта, че укрите приписват собствените си убийства над мирни жители на руснаците.

А ти замисляш ли се колко милиони хора, включително деца умряха, за да бъде сащ световен хегемон? И в момента умират. По данни на ООН в Йемен в момента на всеки 9 минути умира едно дете под 5 годишна възраст, Ок ли си с това?
 
Някой тук в темата дали се замисли колко стотици хиляди умряха, за да може русия да е монополист за доставки на газ за Европа?
Дали има милион и отгоре?
До сега казаха за 1 месец хиляда цивилни.
ехото - Атентата на 11.11,2001 за няколко минути 3000 души. без нито един евреин!
 
Аз говоря за друго, за това как Руснаците защитиха интереса си да са монопол на руска газ в Европа и недопуснаха газопровод с катарска газ за Европа да мине през Сирия - цената една напълно разрушена държава.
Но така е, 99% от войните са били и ще бъдат за търговски интереси
 
Опитах се да направя анкета, но е сложно за мене.За кого сте или сте неутралитет.
Някой от тези дето не е стрелял с калашник по НВО/учебен час във средното относно оръжия ,боравене, тактики за защита от врага, бомбоубежищата къде са в града/ да направи анкетата.
 
Точно така... Ако все пак някой ден се наложи една европейска столица да бъде нюкната превантивно преди да се изпрати по другите при ескалиране на ниво ядрен шантаж, бих заложил на Варшава, защото така както се държат, заради една медийна лъжа която е войната в Украйна точно това си търсят...


Най-ми е забавно че, ако някой ми беше казал през февруари че след един месец Путин ще изгърби евробюрократите да си плащат газта в рубли нямаше да му повярвам... И отгоре на всичко ще ходят да си ги купят рублите на валутната борса в МАсква...

Руснаците май ще стават зона за офшорен хостинг...
coolice, писах един дълъг отговор (за Полша, Русия и..), нагласен, подреден, оставих файла отворен, правих други неща, компа ми заби, рестартирах и всичко отиде. Мани, ами и още 1000 други грижливо подбирани адреси, материали, писани неща и такива, оставени несейвнати в други отворени файлове - всичко се затри след рестарта:D Мамицата му, добре пак, че не ми пука чак толкова... Да сме живи и здрави:)

Като се присетя и го подредя, ще го постна.

Но общо взето си мисля, че тук сте хубави хора, умни хора и проактивни, с добри намерения и всичко останало (дори и тия от тях, с които сме на коренно различно мнение). Обаче общите игри на великите сили ще ви прецакат всичките и даже няма да разберете как, ще ви заблудят. Което малко ме скофтя. Но нямам нито право, нито желание да тръгна като глупак да търся сметка кой как мисли и на чия страна е, та гледам да не се обаждам много-много напоследък с мойта теза. Още повече, че може и да греша, естествено - не съм пил водка с Путин в Кремъл, или...каквото пие Байдън (хапчета против деменция?:)) във Вашингтон. Но аз така си го мисля.

(Иначе очевидно правилно моралната позиция е ясна, най-малкото щото е ясна очевидно грешната морална позиция на най-последователния и брутален терористичен апарат в модерната история. Който сега сочи морално с пръст. Малко все едно Бойко да тръгне да сочи някой друг в България, че е корумпиран и точи европроекти.:) Обаче, според това, което следя, аз мисля, че очевидното не е това, което е действителното в случая; дълга тема..)
 
Ще се извинявам за оффтопика, не искам да прекъсвам разговора. Просто го скролнете и си продължавайте, кво толкова:)
Една малка статийка от един тука:
-----

Нямах намерение да се присъединя към Украинския чуждестранен легион, но тогава видях този вълнуващ и емоционален призив.
Отправям се към летището точно сега.
Трябва да застанем със Зеленски.
Зеленски щеше да застане с нас.
download-2022-03-25T091033.876.jpeg

(Сериозно, гледайте видеото – сега чакам полета си и ще се срещна с вас в Полша.)
---

Лоша поличба за арийците на Trve: главният лидер на неонацистите смело дезертира, бяга в Полша

FOYFU9CXoAM2etF.jpeg

Арийският воин от Trve Артьом Бонов е принуден да напусне другарите си, защото Джо Байдън отказа да въведе забранена зона за полети над родината на главната раса

Много арийци вярваха, че да поискат родината на Трве арийци, управлявана от единствения истински арийски лидер Владимир Зеленски, е разумно искане и че САЩ/НАТО трябва да изпратят достатъчно оръжия, за да запазят чистотата на арийската раса в родината си.

Светът се събра около арийците, като всички възхваляваха тяхната храброст и преданост към ценностите на нашата демокрация.

Уви, не трябваше да бъде.

Арийците не успяха да се сдобият с оръжията достатъчно бързо, въпреки предаността на цялата глобална общност към националсоциалистическата им кауза.

Дори висшият войник на арийската освободителна армия, батальон „Азов“, беше оставен без друг избор, освен да напусне храбрите си арийски другари.

Артьом Бонов сега е в Полша.
(иначе не бил лош човек:))

Време е мързеливият Джо да даде на тези арийци оръжията, от които се нуждаят, за да защитят нашите ценности на демокрация. Нуждаем се от зона, забранена за полети, така че най-смелите от арийците, които гарантират, че Украйна ще стане още по-либерална, да могат да защитават нашите ценности.

Никой истински арийски националсоциалист не трябва да бъде принуждаван да стане военен дезертьор, защото президентът на Съединените щати не вярва достатъчно в нашите ценности.

Руснаците се опитват да унищожат нашите ценности. Те се опитват да попречат на децата да могат да избират пола си в предучилищна възраст.
ukraine-tranny-indoctrination-kindergarten.png

(Това е открито в начално училище в Украйна.)
Тези арийски воини се бориха храбро за ценностите, на които държим.

Войникът от демокрацията Бонов планираше да играе футбол с главите на чеченци. Но той не може да направи това в Полша. В Полша няма чеченци.

Време е да дадем на тези смели украинци това, от което имат нужда, Джо.

Не можем да позволим на диктатора Владимир Путин да забрани детската хомосексуалност в арийската родина.

Това сме ние.
1647292031667.png


Трябва да защитим чистотата на залепянето на хора за сълбове...

ГЛЕДАЙТЕ ТОВА СЛАДКО ВИДЕО ЗА ЦЯЛАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, КОИТО РУСНАЦИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ОТКРАДНАТ ОТ УКРАИНЦИТЕ

ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ЗА СВОИТЕ ЦЕННОСТИ И КОИ СМЕ!
ukraine-war-crimes-1-768x1024.jpeg
ukraine-war-crimes-2-e1648188495232.jpeg
ukraine-war-crimes-6-768x1023.jpeg
 
Последно редактирано:
Обаче общите игри на великите сили ще ви прецакат всичките и даже няма да разберете как, ще ви заблудят. Което малко ме скофтя.
Знаех си, че затова се сърдиш. Отваряш ни очите, а ние пак си играем на ''наши и ваши''.

Нека ти обясня - това е инстинкт за самосъхранение. Фокусирайки се върху мача, ние се откъсваме за малко от прогнозата за бурята, която се задава. А, има го и момента, в който се надяваме, че Путин наистина ще ще провали идеята на сащ-ците за нов световен ред и ще въведе нов, но не толкова кофти ред.
 
Знаех си, че затова се сърдиш. Отваряш ни очите, а ние пак си играем на ''наши и ваши''.
Така като говориш, излиза, че се имам за толкова знаещ, че чак съм тръгнал очи да отварям. Което изобщо не е така. Аз казвам кво аз си мисля, кво следя и си го повтарям постоянно. И толкова. Никакви претенции за голямо знание, още по-малко да съм казвал на някой, че чак и очи да съм отварял... Кво сърдене?! Споразумение ли сме сключвали с някой да мисли като мен? Не, но като не виждам тука мойто мислене - не пиша (по него). И тва е.
Пълни глупости са това, мани ги тия работи:)
 
Само войната да не стане, като гражданската в Ливан 80-те години.Бях малък и постоянно по тв и радио се съобщаваше.Ожесточени сражения в Бейрут-1 убит,2ранени.Дори с тази запомнена ежедневна фраза се базикахме пред блока!
 
Не, но като не виждам тука мойто мислене - не пиша (по него). И тва е.
Значи тва ако беше причина за писане, форума наистина да е заминал мърцина, и пак мен щяха да ме обвинят.
 
За феновете на сериозния ХАРДУЕР :p :

 
Сега слушах новините .Тези на обора решили втечнен газ на Европа да продават и да няма повече санкции срещу Русия.Та приказката, колкото по-мърдаш ти влиза повече е вярна
 
Някой може ли да намери потвърждение на това, че съм на работа и нямам възможност?
Корабът на ВМФ на Русия, който уж бе потопен от украински военни до Одеса, се оказа горящ кораб на ВМС на САЩ.Безименият потопен „руски военен кораб“ се оказа десантен кораб на ВМС на САЩ, който се е запалил в базата в Сан Диего през 2020 година.
 
Някой може ли да намери потвърждение на това, че съм на работа и нямам възможност?
Корабът на ВМФ на Русия, който уж бе потопен от украински военни до Одеса, се оказа горящ кораб на ВМС на САЩ.Безименият потопен „руски военен кораб“ се оказа десантен кораб на ВМС на САЩ, който се е запалил в базата в Сан Диего през 2020 година.
Тези нашите медии, като лъжат поне да си проверяват лъжите.По онлайн изданията пишеше за задържани кораби, които руснаците не пускат.По бнт има включване на капитан от български кораб, който каза.Украинците са ни забранили да напускаме пристанището, а не руснаците.
Толкова дезинформация от световно-украинска страна не съм чел.
Помнете след като Украйна се предаде и капитулира, ще пишат, че руснаците са го сторили.
А ние ще трябва да признаем и приемем Украинската победа!
 
много лошо ни настъпват натовците276134710_129203753017315_7476615613059213283_n.jpg.61f711cc1fe735036681dba130add3e7.jpg
 
Войната свършила.
Седнали Путин и Бай Дрън да бият чембери
Путин почнал- аз казах ли ти да се предадеш
Бай Дрън- аз казах ли ти да не се предаваш.
Путин- аз казах ли ти, че рублата пада,
аз казах ли ти долара пада,
аз казах ли ти.....
Зеленски видимо уморен от чемберите викнал.
Слава на Украйна и неговия вадетел Путин
Слава на моя везир Бай Дрън .
Паднал и умрял
 
Много неприятно че Етера не може да намери сродни души в тоя форум.
Освен Асен.

Аз съм си семпло създание - дай ми да си избера страна и да почна да мятам по другите.
 

Горе