Украйна - Русия какво ви е мнението

А какво се смеете - Украйна има 5 АЕЦ-а - и най-голямата в Европа АЕЦ - на вас вие смешно, ама Украйна има бъдеще, и с природните богатства в донбас, и с локацията и близо до запада.
KURWA co robisz... zacznij trochę myśleć.
 
"Гражданино", знаеш ли колко дава държавата на огромна част от хората, които цял живот са работили тук?

Хайде дари си заплатата и с винтовката беж към Лвов заедно с шляхтите да изчистиш руснаците. И без това според теб няма да ти отнеме повече от ден работа и 3-4 път. :D





А, ей го един такъв селяндур, дето гледа в чуждата паничка, и хейти всичко живо. Само мога да ти кажа, че не бих ти пожелал никога такова нещо, което украинците им е на главата. Да си напуснеш къщата и да не знаеш, кога и дали изобщо ще съществуваш като държава. Пък със здраве си харчи 40-те лева - пари се изкарват. Искаш ли да те изселим някъде в друга държава, и да нямаш покрив сигурен над главата си, пък да ти дават 40лв, и пак не е за сравнение. Помислете малко преди да пишете глупости, как искате да се развиваме с такова мислене не знам. Лека полека се тътрим към нормалното, и отвреме навреме ей такива злобни душици, ни бутат назад, щото 40 лв и се виждат много, на хора без къща, познати, роднини, много грозна работа, добре че такива с такова мислене са много малко, щом Копейката последния път обираше цигани с автобусите, нещата вървят на добре.
 
Това онзи бавноразвиващ от клипа ли е? Дето бил в реалността?:)
Единият ретард прави клип, другия му го гледа и пляска - чудна картинка и силно подкрепям. Но защо трябва и ние да участваме в тая работа? Ааа, да - заради демокрацията. Добре:)
Не съм гледала клипа, но тоя навикан ''доктор'' е тотален талаш. Измисля си неща, точно като наш'то дебилче и ги лансира постоянно - нали знаеш ''лъжата, повторена 100 пъти става истина''. Та тоя така наречен доктор явно е излъгал безмайнда, че съм го клела в някаква тема преди 8 години, затова, че имал часовник. Представяш ли си? Аз от часовници и коли не разбирам и не се впечатлявам.

Имам бегли спомени за спора - беше за детските ваксини. Но помня отлично, че мнението ми не е било срещу ваксинирането на децата, а в подкрепа на индивидуалния подход при ваксиниране, за да се избегнат рисковете. Както и да е, въпросният боклук ме обяви за ''антиваксър'' и от тогава се наложи мнението, че съм. :)

Та същия тоя гъз Стефан ''доктор беге'' (дето си е изтрил стария профил), публично и демонстративно си постави ковид ваксина с клип, качен у фейсбука - въпреки че е преболедувал грипа. След ваксината направи заявление, че така пази околните и близките си - смееех! Гастроентерролог, който го играе поредния имунолог.

И те така те за лъжите на безмайнд.
 
Е, тва е падение! Благодари на тия, дето 2 месеца ги държаха заложници, а не на тия, които ги освободиха.

Такъв театър на абсурда гледаме, че чакам да излезе некоя арт персона да се изпикае на сцената, че да стане представлението максимално гнусно.
Да припомним украинската заслуга
 
Дебили от възраждане винаги са много сериозен източник на информация и потвърждение. Такива Украйна да им помогне - като съм виждал брат и на тая идиотка, какви неща пуска във фейсбуука - ще излъже при всички положения. Първата им работа, ако бяха хора, беше да кажат - вижте какво направиха - разрушиха целия град - а те ми благодарят на руснаците. И никой не ги е държал в плен. Ще ти кажа, че проблеми с евакуацията, по някакви странни обстоятелства - винаги има само на места, където има Орки от Мордор. Защо ли.

https://btvnovinite.bg/predavania/t...pitanat-na-koraba-blokiran-kraj-mariupol.html А и Капитана друго говори? На кой да вярвам - на една партия защитаваща Кремълските интереси, и даже предлагаща да си 'наберем' Одеса като 'независима' република, по примера на Путлер и буташе тоя случай за да извлече политически дивиденти , или на капитана на кораба и официалните български служби + украинските.

Ти ако вярваш на дебили от възраждане, аз не бих си го позволил, доказани лъжци и разпространители на руска пропаганда. Копейкин беше споделил пушещия труп от 'буча' , като 'факт' , и яснота, че няма убийства.
 
@nandibandi

И кво прайм, като миналата седмица, разпространяваше, 1 изречение вярно, от пълния им текст, казващ, че има убийства над цивилни и военни престъпления. Кво праим като се пусне и доклада, да четеш за дати на смъртта, за аутопсии както искаше и т.н.. - какво ще е оправданието? Трупове няма, ООН лъжат, това са слуги на САЩ, те мразят Русия, нацистите са ги убили?

Мисли, че доклада едва ли ще се бави още много, и се моли Кремъл да пусне опорка, че ако е като последните и кухи опорки - като се издънят мълчат и нищо не казват по темата, като че ли не са казвали нищо и гнусните обвинения не са изричани срещу жертвата, че сами се убиват и стрелят/ взривят/ че даже, Украйна е нападнала Украйна, пък Русия отишла до там да помогне на жертвите. ;)
 
А, ей го един такъв селяндур, дето гледа в чуждата паничка, и хейти всичко живо.
Гражданино европейски, може ли скрин на платежното, с което си превеждаш заплатата за украина? :D
 
@nandibandi

И кво прайм, като миналата седмица, разпространяваше, 1 изречение вярно, от пълния им текст, казващ, че има убийства над цивилни и военни престъпления. Кво праим като се пусне и доклада, да четеш за дати на смъртта, за аутопсии както искаше и т.н.. - какво ще е оправданието? Трупове няма, ООН лъжат, това са слуги на САЩ, те мразят Русия, нацистите са ги убили?

Мисли, че доклада едва ли ще се бави още много, и се моли Кремъл да пусне опорка, че ако е като последните и кухи опорки - като се издънят мълчат и нищо не казват по темата, като че ли не са казвали нищо и гнусните обвинения не са изричани срещу жертвата, че сами се убиват и стрелят/ взривят/ че даже, Украйна е нападнала Украйна, пък Русия отишла до там да помогне на жертвите. ;)
Бегай се гръмни - ООН е инструмент на колективния запад в момента.
 
Бегай се гръмни - ООН е инструмент на колективния запад в момента.

Е пък ти го спомена като част от аргумента и тезата ти преди няколко дни, не знам. Ти ще кажеш, защо го пускаш тогава, просто ти давам сведения относно това, което пусна, за разследванията на ООН.
 
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/202...emontirat_tejka_ukrainska/?ref=home_mainStory

Супер - само да не почнат да мънкат и да се бавят като с оръжията, че тъкмо нашите са подхванали вълната на одобрението.
Киро, дано тоя път да не гледаш локално над нещата, а глобално - защото не е важно Корни и Радев какво ще кажат на местно ниво, а какво ще се каже на ниво ЕС/ НАТО , и партньори. Сега ще да е момента, да кажеш - България ще се развива със западните страни, нормалните такива и ще си гоним партньорски интерес и бъдещето, или ще се развиваме с педерунгелите от раZия, Сърбия, Еритрия, Серверна Корея,, и не знам си кой още сателит, дето русоробите искат да ни направят, на Расии.
 
Айде и малко исторически факти с препратки към днешната ситуация. Дълго е, но е важно..

НЕДЕЙ ДА ПИТАШ ЗА КОГО БИЕ КАМБАНАТА, КАМБАНАТА БИЕ ЗА ТЕБ !!!! АКО НЕ ПОЗНАВАМЕ ИСТОРИЯТА РИСКУВАМЕ ДА Я ПОВТОРИМ !!!!
Между 1919-1922 г. приемаме близо 45 000 белогвардейци, включително части от армията на Врангел с пълно бойно въоръжение. Частите на Врангел, хора с голям боен опит, бързо се организират у нас и започват да се намесват в българската политика. Стамболийски, тогавашния министър-председател, разбира, че замислят военен преврат, изпреварва ги и ги разоръжава.

Украйна е нацистка държава, никога не е провеждана истинска денацификация там. През 50-те години Хрущов реабилитира 200 000 бандеровци, а от 1990 г. нацизма е напълно реставриран и в разцвет. Всеки на ръководна длъжност е криминал, на половината ръцете им са изцапани с кръв. И така е навсякъде в Украйна. Днешната Украйна се управлява от неонацисти с ултра-десни възгледи. Техни представители проникнаха навсякъде във властта, включително в правоохранителните и силови структури.

Бойците от батальона "Азов" и неговите политически крила бяха поканени в националната гвардия. Убиец-нацист стана член на антикорупционното бюро. Володимир Парасюк от "Десен сектор" стана член на Парламента. Организират се международни батальони, чиито символи са схвастики и всякакви националистически знаци. Също толкова незабележимо "Десен сектор" се разпространява в Европа. Много от украинските диаспори зад граница са националистически. Одиозната украинска емиграция активно сътрудничи с лидерите на националистическите формирования и провежда националистическа политика. Най-голямата, най-активната и най-радикално настроената диаспора на украинските нацисти е в Канада.

Именно тя в момента активно подкрепя и работи за националистическите батальони в информационната война, както и във всяко друго отношение. На тази диаспора без съмнение се дължат топлите взаимоотношениия с К. Петков и особеното внимание към "по-различните" бежанци. И не че подозирам Петков в наципристрастия. Не, той просто е наивен, лесно манипулируем и невежа.

Ако украинската армия претърпи поражения в сегашния конфликт, много военни, особено офицерите, включително оцелелите от нацбатальоните ще емигрират, а най-добро посрещане им е подготвено у нас. Тези, които си платиха, за да не бъдат мобилизирани вече се настаниха и се организират. За логистиката и настаняването в България се грижи Igor Kukuy, украинец, отдавна ситуиран в България, собственик във "Fort Noks", един от лидерите в строителството и управление на недвижими имоти с повече от 500 000 м2 изпълнени проекти и съсобственик в още няколко свързани фирми: "Сapitalfort."; "Fortnoks"; "Fortour".

Дейността по настаняването се извършва с активната подкрепа на украинското посолство, сдружението на украинските организации в България "Мати Украйна", Украйна бг и др. Крупен бизнесмен е и самият посланик Москаленко. Укрообщноста е стегната и добре организирана. Още с пристигането са добре информирани относно получаването на документи и всякакви права, подготвени са им примерни диалози с българи, с правилните думи и отговори, така щото да им се харесат, има стройна организация на предстоящите мероприятия и точни указания как, къде и какво точно да се пише в социалните мрежи и в профилите на водещи политици за оказване на натиск и тролене.

Преди 3 седмици в затворената им общност бе публикувана обява за набиране на млади мъже за охрана, които ще бъдат обучени от тях, информация за заплащането и т.н. Започват да сформират отрядите си. Укронацистите са отдавна у нас, видяхме типичните им прояви и високомерното отношение, защото идеологията им внушава чувство за изключителност, изживяват се като богове и представители на висша раса. "Мати Украйна" чрез украинското посолство са тези, които се опитаха да повлияят на българските управници да прогонят посланик Митрофанова.

Ето защо е така дълга визитата на Кулеба, та той си е у дома, сред свои. Украйна губи войната и Кулеба вече се озърта, както се казва 3 в 1. Официалната му мисия е да договори оръжейна помощ от България плюс още нещо или да си подсигури някои неща в личен аспект. И ако не стане с пари, то ще стане с много пари. Или ще бъдат търсени различни начини на въздействие за постигане на целта. От друга страна как да се върне при нацитата, които управляват марионетния президент, с празни ръце не е добра идея. Мъти се нещо и то в никакъв случай няма да е в полза на българския интерес. А и Стамболийски си нямаме...

В "Не се страхувай" В. Василев прави аналогия с Ливан. И тук ми идва наум паралела с една друга страна, приела от солидарност, но и от лакомия голям брой бежанци и пламнала след това в дългогодишна гражданска война. Ливан-цветуща някога държава приема палестинците, които Израел прогонва след войните през 1948 и 1967 г. Вълни бежанци се настаняват в страната, организират се и постепенно стават държава в държавата.

Противоречията с ливанците, особено с християните се засилват и през 1975 г. избухва гражданската война. Първо между местните жители и бежанците, после между самите ливанци, после между израелци, палестинци, ливанци, сирийци и кой ли още не. Страната става база за нападение на палестинците над Израел. И така от война във война, от конфликт във конфликт, Ливан, някога перлата на Близкия Изток, днес е разсипана, обезверена, страдаща страна.

Историята не винаги се повтаря, но поуките от нея са задължителни. Ливан, както България сега, беше твърде корумпирана държава. Украинските бежанци ще получат много пари и подкрепа от западните страни, за да продължават да воюват срещу Русия, така както палестинците получаваха от петролните монархии огромни суми, за да се борят срещу Израел. Тези пари разделиха ливанците на два лагера, про- и антипалестински, които започнаха да се сражават и избиват един друг. Всеки от лагерите се поддържаше от външни сили. Едните от Палестина, другите от Израел. И Ливан стана арена на конфликта им. Той продължи много дълги години, доскоро. И когато затихна Ливан беше вече разбит.

Та, България трябва много да внимава дошлите тук украинци, особено нацитата, участвали във военните действия, да не се превърнат във фактор за влияние върху българската политика и страната ни да стане база за враждебни действия срещу Русия.
Тези хора са носители на крайно античовешката нацистка идеология, която неусетно под формата на съпричастност, може да разнесе заразата на кафявата чума. С парите и подкрепата, които ще получават от Запада и с податливостта на нашите политици това съвсем не изглежда невъзможно.

Остава да видим дали властите или службите ни ще се замислят върху опасността или ще я пренебрегнат, дори със риск да повторим съдбата на Ливан. Ако не познаваме историята рискуваме да я повторим. Украйна ще тръгне по пътя на денацификацията, а България по пътя на нацификцията ! Недей да питаш за кого бие камбаната камбаната бие за теб...
 
Четох някъде, че и Путин бил от еврейски произход...
Момче, ти не разбираш същината на проблема. Американците са много готини и наивни хора, просто ги управлява една прослойка сатанизирани уроди и рептили.
Владко, бе!? Не помниш ли, че си ти бях казал, кой сложи Путкин на престола? Именно клана Ротшилд, а той после им се отблагодари подобаващо, като подкрепи техен човек за шефче на цялата еврейска общност в Русия. Ротшилд от десетилетия си владеят Кремъл. Техни са и най-големите руски банки.
Що се правиш на чук?
 
Украйна е нацистка държава, никога не е провеждана истинска денацификация там. През 50-те години Хрущов реабилитира 200 000 бандеровци, а от 1990 г. нацизма е напълно реставриран и в разцвет. Всеки на ръководна длъжност е криминал, на половината ръцете им са изцапани с кръв. И така е навсякъде в Украйна. Днешната Украйна се управлява от неонацисти с ултра-десни възгледи. Техни представители проникнаха навсякъде във властта, включително в правоохранителните и силови структури.
Пий си хапчетата. Единствения исторически факт тука е, името на държавата поне от Кремъл са оцелили.

Иначе ако и Кремъл дава такива обяснения на 'партньорите си' - нормално защо всички ги смятат за лъжливи мърши. Макрон също се оплака, от 17-те разговора с Путлер, че от 30 минутен разговор, 25 минути Путин му държи речи със съмнителна история историческа, и ги нарича факти и на базата неща свързани в 20-те години, се мъчел да оправдае атаката на Украйна.




Я дай инфо за тея бандеровци 50 000, че се чудя, да не би бандеровците, всъщност да са хора, изпратени в Гулаг от Сталин, и по някаква причина, от милионите взети, да са решили да върнат 200 000.

И Виждала ли си биографията на Бандера? Изобщо нацистите не са го интересували, просто го изкарват от затвора, и врага на моя враг, е мой приятел. Първо бяха азовците - сега бандеровци ли трепете? Кажете си направо, не се срамувайте, че искате да затриете целия украински народ, кво го овъртате, и без това твоите хора, не за първи път правят терор над Украйна.



Сега ще ти покажа истински престъпления, с мащаб по-големи от лагерите на смъртта на Хитлер

Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с Йосиф Сталин.[1][2]


Гладомор – специален възпоменателен пощенски печат 22 ноември 2008, Луганск

Гладът през 1932 – 1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен.
Дипломати от италианското консулство в Харков изпращат на Мусолини снимки, на които се вижда как минувачи прескачат трупове по улиците.

Американският журналист Уолтър Дюранти (на английски: Walter Duranty), ръководител на московското бюро на „Ню Йорк Таймс“, който е отявлен привърженик на Сталин, пише през 1931 г. серия хвалебствени очерци за първата Сталинска петилетка в СССР, за които получава през 1932 г. награда „Пулицър“. През 1933 г. Уолтър Дюранти осъжда в „Ню Йорк Таймс“ съобщенията за глада в СССР, обявявайки ги за преувеличена или злонамерена пропаганда. В началото на 21 век множество уважавани издания и личности настояват за посмъртното отнемане на наградата от Дюранти, тъй като неговите репортажи безкритично възпроизвеждат сталинската пропаганда, а освен това той упорито и нееднократно отрича глада в Украйна през 1932 – 1933 г.[29] Бордът на Пулицър отказва, тъй като нямало „ясни и убедителни доказателства за преднамерена измама“.[30]

1280px-GolodomorKharkiv.jpg


Гладомор, да мразиш толкова много един народ, че да искаш да го умориш от глад. Гарантирано от Сталин - и щото аз не съм идиот като тебе, заради 50 души да кажа, Русия са виновни - казвам Сталин.


Виж тея снимки може да са фотошоп също - може и такова нещо да не е имало изобщо - Украинците сами са се уморили от глад, за да обвинят СССР-то. Има логика - така ще има съпричастност и подкрепа от запада...


През 1933 г. Уолтър Дюранти осъжда в „Ню Йорк Таймс“ съобщенията за глада в СССР, обявявайки ги за преувеличена или злонамерена пропаганда.


Русия са си същите идиоти от СССР време - "не бяхме ние, не сме чули, не сме видяли, другарчето беше".

Като с Катинското клане нали? И там не бяха виждали и чували нищо, германците бяха виновни


22 000 висши офицери да утрепеш, и после да лъжеш през цялото време на СССР-то, че това е лъжа, и да обвиняваш Германия - гарантирано от СССР.


През 1943 г. Съветите си връщат обратно катинските територии, правят повторна ексхумация и обвиняват за случилото се Вермахта. Съветската държава твърди, че жертвите са били разстреляни през есента на 1941 г. от германците.[/quote]

Да ти цитирам и Путлерчо: "Тези престъпления не могат да имат никакви оправдания, в нашата страна е дадена ясна политическа, правова, нравствена оценка на злодеянията на тоталитарния режим и тази оценка не подлежи на никакви ревизии."



Само, че да не се надяват рашките, че някой ще ги чака тоя път 40 години за да бъдат подведени под отговорност за престъпления.


Ама ние какво да кажем - като комунистите като идват, избиват 40 000 души, не е като да не сме го яли и то фактологически доказани неща. Та си ги знаем какво представляват Орките от Мордор - диваци.

Наскоро имах неприятността да чета биографията на една българска терористка - Цола Драгойчева - въпреки, че е била прекалено стара, се е тътрила с памперс на последните и събрания на ПБ ,та въпросната е една от виновниците за атентата в света неделя, където загиват много хора . Тикат я в затвора, тя там забременява от охранителят, и така я помилват , за благодарност , заминава да учи в мАсква "подривно дело" , и как се правят революции - благодарно същество, та възползва се от помилването, учат я няколко години как да трепе хора и да лъже като тях, и се връща обратно, да създава революции.

Давам ти Цола Драгойчева, жена министър, молеща се да станем 16-та република на СССР, че има много приличаща си биография като на Бандера - вземи почети нещо, говориш квото ти спуснат от Кремъл, без да знаеш никакви детайли, после трябва някой да те оборва на всеки пост.
 
Последно редактирано:
Извънредно: :


$33 billion for Ukraine, a huge jump in funding​


The vast funding request includes over $20 billion for weapons, ammunition and other military assistance, as well as $8.5 billion in direct economic assistance to the government and $3 billion in humanitarian aid.


Това са мнооого пари, само ще кажа, че на Русия военния бюджет е към 50 мисля - след кражбите от най-високите етажи, до средните - сигурно тея 50 милиона, стават 20. . Явно ще ни чака дълга война, нандито вчера се зарадва, че Орките са взели град, можеше да черпи скоро. Но пък ако си го направят ХЕРСОНСКА НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА - може да продадът нещо за 9-ти май на русоробите, да захлебят обещания за светл бъдеще, с православието.


Та според западното разузнаване - явно войната ще се проточи доста дълго - тази помощ е за следващите 5 месеца. А за да извади някой 33 милиарда, майната ви на пропагандите - бъдете сигурни, че тея 5 месеца, не са посочени с онче бонче, това са ужасно много пари.
 
Та според западното разузнаване - явно войната ще се проточи доста дълго - тази помощ е за следващите 5 месеца.
Ма, защо? Нали укро-фашистите са изгонили братушките и вече са пред Москва??? o_O
 
ТЕЦ-София може да работи само ден без доставки на газ и мазут

До края на май доставките на природен газ за дружеството са гарантирани


Топлофикация София" може да работи само един ден без доставки на природен газ и ако не ползва мазут, съобщи пред комисията по инженерна инфраструктура към Столичния общински съвет Александър Александров, директор на дружеството, цитиран от БТА.

Той съобщи, че до края на май доставките на природен газ за дружеството са гарантирани. След 1 юни, ако няма природен газ, ще трябва да се използва мазут. Разпалването на мазута обаче е най-неблагоприятен възможен вариант. Това е краен вариант, каза Александров. Той увери, че в България има достатъчно мазут.

Количеството мазут, с което разполага към момента дружеството, е 23 хил. тона като температурата му е от от 50 до 70 градуса. Има възможност да се увеличи двойно обемът на разполагаемото количество до 49 хил. тона, каза директорът на "Топлофикация".

Той посочи, че в летен режим, в който сме от вчера, консумацията на газ и парно е паднало почти три пъти в сравнение със зимата. Това води до значително увеличение на времето, в което можем да изкараме с резервно гориво, отбеляза директорът. Той каза, че след разговори с "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз" е станало ясно, че до края на май не се очаква да има прекъсвания на доставките на природния газ за дружеството.


Александър Александров увери, че не вижда притеснителни сценарии до началото на отоплителния сезон, който е през ноември. Дотогава има достатъчно много време, за да можем заедно с "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз" да потърсим алтернативи. Вярвам, че през новия отоплителен сезон отново ще можем да имаме готовност да подсигурим отоплителния сезон за гражданите, заяви директорът на "Топлофикация София".

Източник: https://www.dnes.bg/sofia/2022/04/2...i-samo-den-bez-dostavki-na-gaz-i-mazut.528412
 
Последно редактирано:
Ма, защо? Нали укро-фашистите са изгонили братушките и вече са пред Москва??? o_O

Ама аз такова нещо не съм казвал, нито пък разузнавания. Казвал съм само фактите, че войната не се развива така както едните искаха - другите те се сражават до последно, няма какво да правят - ама руснаците много пъти могат да сменят и вкарват нови сили - вече дали си струва - едва ли. Щото идва момента, когато се тегли чертата, и ако разбираш, че в такива лайна си затънал , икономически, и с тая война не може да ги покриеш - кво правим? Ближем рани 10 години и обвиняваме САЩ?
 
Я дай инфо за тея бандеровци 50 000,
Е, тука в 11:00 ще започне информацията. Оставяш малко темата да се проветри и дезинфектира от вонята, която си налял, седиш и гледаш внимателно.


И престани да искаш да ти принасям - юркай полякинчето. Много си мързелив, дее..а.
 
Знам със сигурност, че ако САЩ ще се обясняват на конгреса, за такава колосална сума, разтеглена за 5 месеца - ЦРУ са си направили сводката, едно е да пишеш нещо за да буустваш морала на войниците, друго е да базираш 33 милиарда бюджет, на същите цифри - така че тая тема се очаква да стане поне 1000 страници, абсолютно никакви съмнения нямам, че Рашките могат по-скоро да приключват войната,
пс: Е , винаги има време, Путин как беше, "като се ядоса", и да извади безаналоговите оръжия, и да видите какво ще стане - за 2 дни и на третия, ще прави парад в Киев - така нали :)


пс: пак нямаш информация, и пускаш лъжлива лайняна пропаганда - ясно де, то всеки ден е така. Поне да беше някакво объркване, да кажем грешна снимка, грешно видео, ами цели тези се базират на изречения от рода на "БЛОКИРАХА СМЕТКА НА ГАЗПРОМ, ЗАТОВА ТЕ ПРОСТО СИ ЗАЩИТИХА ПАРИТЕ", или "50 000 БАНДЕРОВЦИ БЯХА ПОМИЛВАНИ".
 
Зеленски готов да ни снабдява с ток. В замяна Петков му обеща наши фабрики да ремонтират украински машини

И двамата са напукани яко на бЕло. :oops:

Преговорите продължават:
pile-of-coke-cocaine.gif
 

Горе