Украйна - Русия какво ви е мнението

Не че нещо, ама би ли ми споделил компания, или нещо, което Русия може да ТЪРГУВА с някого, да кажем X страна хипотетично - за да и продаде стока или да има търговия, която да надмине 85% , хайде 50% да е - това са 50 ТРИЛИОНА някъде - Ще се радвам много да поясниш какво ще продават или търгуват русите със златните РУБЛЕЙ, че до есента да завъртят 50 ТРИЛИОНА в рублей.

Те не успяха дълга да си платят, заради санкциите, в размер на няколко стотин милиона, интересно ми е да разнищиш това как ще го оправят, щото търговията с КЕШ не се прави - да кажеш и тук ФАКТИ, как ще се развият нещата, че да паднат санкциите, и Капутин да почва да ги мори и пори като риби наред - САЩ, ЕС, квото доДи.

Вмомента източно монголците са навсякъде почернени, като ненадеждни платци.
Да не си плащаш дълга е лошо. Да го плащаш в рубли е още по-зле.
Когато покриваш задълженията си с виртуална валута това води до дифолт.
Дифолтът те прави изцяло нелигитимен.
Тоест дори когато отидеш при съюзник да искаш нещо то той ще държи да му платиш предварително.
Примерно искаш от Китай части за самолети или някакви други стоки. ОК. Няма проблем. Прати ми парите в долари и след това ще ти пратя частите.
Ама може ли след доставката да платя. Да. По-принцип може ама не за теб. Ти утре ще решиш да плащаш в рубъли и на нас.
А може ли да платя с гази и петрол. Да. Може. Ние китайците имаме опит с петрол срещу храни. Но първо петролът и то на добра цена.

Единстваната държава, която може да издържи на дифолт е Северна Корея и то с помоща на Китай.

Схемата е лесна. Гражданите нямат права и правилата са като в каторга на пуст остров.
Плащаш им с тоалетна хартия точно колкото да ядат нещо за да не умрат от глад и ако някой мрънка отива на кайма.


съюзник" - страхотни съюзници имат и Руснаците - всичките надеждни икономики, богати държави, ДЕМОКРАЦИИ бе- нали Нандибанди иска демокрации - Северна Корея, Иран, Еритрия, Китай, Индия - все държави за пример - 1st world countries - пък представи си , ако се обединят с Капутин и като ги притиснат до ръба - - леле мале - САЩ и ЕС направо стават васали на Капутин -ще ги бият за страх нали.


Епъл ще го кръстим Ябълчук.
Амазон ще е ?????
Google ще стане на ЯНДЕКС
NETFLIX ще стане - ГЛЕДАЙ И ТОЧКА!


Има логика в това, което казваш - като вземат трилионните компании, от САЩ, аз съм сигурен, че САЩ ще им ги подарят на Капутин, за да не го ядосат- и ей го на 1/8ма от парите ЩЕ ги имат - мога ли да кажа, че и това е ФАКТ, или трябва да е в бъдеще време като теб? ЩЕ купят трилионните компании? Ама е факт де, ЩЕ стане в бъдеще, но е ФАКТ - ето, почнах като теб да мисля.



Забравих, че за Матошка Росии - няма сегашно време - те са в 5-тото измерение - говорят само в бъдеще време, като си го нагласят както им изнася .
САЩ ЩЕШЕ да ни нападне, затова го предотвратихме, като нападнахме страна.
Украйна ЩЕШЕ да получи ядрено оръжие от САЩ, и ЩЕШЕ да удари МаскВа
Украйна Ще нападнат Крим
Русия ЩЕ пребъде



И тези са факти да знаеш, щом е казано като теб в бъдеще време - така ще да е - на кого му трябва да се убеждава в истинността на твърдения - Капутин казва, и ТОЧКА ( ГАЗИРАНО И ТОЧКА! )

пс: Сори - той съюза става още по-голям, сега видях, че визираш явно Куба, Венецуела, ЕЛ САЛВАДОР - тея като влязът и те в съюза, и приключихме запада и тея джендъри - С ГОЛ ГЪЗ ТАРАЛЕЖ ЩЕ МАЧКАТ.

След месец ще ти напомня за нещата, които си казал - няма да те харасвам като някои от темата - но ще видим САЩ дали се е свила, и дали Русийската Федерация е увеличила търговията, и какви пазарни дялове ще имат и USD дяла му на световния пазар - пускам си remindme! в реддит и нямам търпение да открием ФАКТ ли е това, което изказваш, или твърдение, и обосновано ли е с нещо друго, освен personal incrudility fallacy .
Направо ги прегази! Нандито сигурно ражда преждевременно от алфата на дивана у тях... Крумов и останалите торбалани са пред нервна криза.
 
Тая злост, дето се бълва днеска ще да е причинена от нещо. Що се палите толкова, бе, нали всички са срещу Русия? Скоро ще я унищожат със санкции и ленд-лизане. Споко. ;)

Ремайнд, бадява хабиш дълги постове за нещо, което може да се обобщи с 2 изречения. Ясно е, че нито вие, нито ние сме обективни - всички се водим от личните си пристрастия.

Относно данните за изнасилванията: изроди има във всяка армия. Не знам дали ситуацията ги създава или са влезли в армията, за да си излеят агресията. Не оправдавам такива посегателства от която и да е страна. И не съм съгласна, че това е почерк на цялата руска армия в Донецк и Луганск.

Фактът, че некъв боклук е арестуван в Русия е показателен - ръководният орган на страната не толелира такова поведение.

Виж, не сме чули някой на висок пост в САЩ да е осъдил избиването на половин милион деца в Ирак. Напротив, дъртата пача Олбрайт (дано се върти в гроба и гори в ада) каза, че си е заслужавало.
 
Относно данните за изнасилванията: изроди има във всяка армия. Не знам дали ситуацията ги създава или са влезли в армията, за да си излеят агресията. Не оправдавам такива посегателства от която и да е страна. И не съм съгласна, че това е почерк на цялата руска армия в Донецк и Луганск.
Тоест има изнасилвания, и тоест излъга ( силна дума, едва ли целенасочено лъга, но - беше несъобразила / в грешка / неведение/ ) , като каза, че "А ТЕ ИЗНАСИЛВАНИЯТА ГИ ОПРОВЕРГАХА, ТОВА СА ЛЪЖИ" - ядосвам се , защото искам да разбера как така опровергаваш нещо, преди да си го видяла, ежедневно при това, как може Русийската Кочина нещастна, да оправдае в бъдеще и да каже не са наште селяндури, САЩ бяха - в бъдеще.

Хубаво, че си призна поне веднъж, като си грешна, втори всъщност.


Тръмп? Не си го чула? Макк нещо си забравих му името, - как така не си чула, не си чела просто и не си гледала.
 
Последно редактирано:
Българина само войни и вируси са му в главата, а като му кажеш дай двайс лева да опрайм положението - стиска и са дърпа. Така и ше си останем. :(
 
Стига сте се карали... има далеч по-важни неща в живота.
Примерно ако млякото в стомаха ви почне да прави колаборация с черешите...

Бати Сашо ше стане депутат, гаранция. С Киро Брейка двамата.

(Върни си зелената пишка долу на кръгчето, кво се прайш на интересен и бърникаш настройките, на интересен ли се прайш. Искам да знам кой кога е тука, кога го няма. Разбрахме се, значи.)
 
"Задържането на кораба е по сигнал на Украйн Тя". Ко туй? :rolleyes:
 
Зеления сега е ревнал за 750 милиарда зелени хартийки, пак света нещо му е длъжен... Аман от наглост

Да, нали, не ги е срам - вместо да се предават и да умират, те реват и крещат с всичка сила.
 
Зеления сега е ревнал за 750 милиарда зелени хартийки
Може под формата на оръжите, ама няма да им се чака много пък и ако не могат и да ги платят още повече.
 
Да, нали, не ги е срам - вместо да се предават и да умират, те реват и крещат с всичка сила.
Можеше да си спазват Минските споразумения, да дадат автономия на Донецка и Луганска републики и щяха да си спестят този погром. Сега хем ще останат без тези територии, а не се знае още какво друго ще изгубят, да не говорим за съсипаната им икономика!
 
Той обясни, че "в условията на многократно превъзходство на руските войски в артилерия, авиация, ракетни установки, боеприпаси и личен състав, продължаването на защитата на града би имало фатални последици".
Това не е ли в противоречие с доктрината за почти унищожената руска армия със старо и негодно въоръжение? :D
 
Войната неофициално приключи преди седмица някъде.

Даже Усик приключи с воюването и се върна към бокса.
Май и Ломаченко също.
 
Това не е ли в противоречие с доктрината за почти унищожената руска армия със старо и негодно въоръжение? :D
Украинците вървят към ситуация с още повече молби и просене. Докато най-вероятно ще им измъкват зърното под различни предпоставки. Като например "безопасен износ на зърно от Украйна". Разбираме много добре за кои пари се точат но това е нещо след което войната ще да стане още по-гореща и ще има много по-сериозни и по-дългосрочни последствия. Европа или по-силните и мислещи държави вече са заети с компенсация на загубите от санциите. Които дори на тях ще им дойдат нанагорно. Не съм чул и да има развитие с набирането на средства за подпомогане на Украйна с незначителни суми за целта. Там вече влизат в зоната на невъзможност за въстановяване и ако изобщо такова има ще е след години и това, което ще получат вече няма да е тяхно. Такива като нас заедно ще покриват част от щетите на по-големите.
 
1657016717704.png
 
Войната неофициално приключи преди седмица някъде.

Даже Усик приключи с воюването и се върна към бокса.
Май и Ломаченко също.
И сега кво? Как ще изкарате до Китай-Тайван, на сухо, без нищо?

Правете веднага "Китай-Тайван: ще ескалира ли? Как мислите?" за избягване на военната абстиненция чрез моментален преход.
 
Това Зъ остана неизяснено (малоумните официални обяснения ги отхвърлихме):
1. Специална операция Zануляване?
2. Z като последния епизод (на цивилизация и човечество 1.0; следва 2.0)
3. На лов за Zelensky (Той пък символизира с името си "Zеленият преход", с/у него, но заедно с него, е Put In - "сложи чипчето/ваксичката в добитъка"; двамата заедно са преходът към Новото Свят)
4. Zig (Heil)
5. Zоната на Zдрача
6. Поколение Z - последното чисто човешко.

...А, кво стана?
 
Zърнената криза иде, нема Zоб за толко много добитък
 
Баси Zаспалата тема, Zор голям.
(Zанулявайте ги тия от предприемача, те са отишли..)
 

Горе