Украйна - Русия какво ви е мнението

Западняците vs. руските ватенки външно-клозетници.

327406799_576463961001527_8205826130538911009_n.jpg
 
 
Западняците vs. руските ватенки външно-клозетници.

327406799_576463961001527_8205826130538911009_n.jpg
Точно пък да сравняваш руския с европейския стил е повече от смешно. :) Дай ми пример с някой твой познат каращ руска кола или имаш руски мебели в тях. Ако имаш такива, плача. А тази снимка не е ли от при нас, и ако трябва да съм честен, нашите полицаи са и на това ниво, каруцата не е най-тъжното в тази снимка, за жалост.
 
А тази снимка не е ли от при нас,
Ако имаш предвид дали е от пред вас, не знам. Ако се чудиш дали е от България, въпреки надписа ''полиция'' на български - позна. Браво Айнщайн.

Именно това беше идеята на снимката: да илюстрира на местните, които се мислят за ''западняци'', че нивото ни е много по-ниско от това на тези, на които се подиграват.
 
Ако имаш предвид дали е от пред вас, не знам. Ако се чудиш дали е от България, въпреки надписа ''полиция'' на български - позна. Браво Айнщайн.

Именно това беше идеята на снимката: да илюстрира на местните, които се мислят за ''западняци'', че нивото ни е много по-ниско от това на тези, на които се подиграват.
Нали това ти обяснявам и на теб. Нивото е такова, защото това е заслужено и правено през годините. Изцяло сме си виновни ние. Никой за нищо не ни е виновен.
 
Нийд успешно замества Дефа обаче.
 
Днес сме съвременници на Украйна и Русия, който е интересен конфликт със световно значение, не мислите ли? Първо защото се сражават две много близки, ако не и родствени народи, на които ние българите сме им дали и просвета и култура. Но е интересен и за друго, защото на гърба на украинския народ, ще се тестват всички западни и всички съответно про западни оръжия. Не знам дали някой някога ще спечели от това, но със сигурност това няма да е украинския народ. Защото никой няма да им даде да влязат в Русия, и вече се дадоха заявки за това. Второ всичко, което сега се разруши ще се изгражда от запада за сметка на децата на тези, които днес мрат за родината водени от Зеленски. И трето колкото повече Европа подкрепя войната толкова повече обеднява и това се вижда. От това печелят САЩ, Китай и разбира се другаря Путин. И тук стигаме защо войната е още по-интересна, как с този тип оръжия се предполага да победиш ядрена сила? Да ще я обезкървиш, ще я отслабиш икономически, но когато това наистина стане какъв избор ще оставиш на Путин? Той няма да си позволи да загуби! Тогава вече ще се стигне до най-лошото, той ще прибегне до ядреното копче. Но той няма да го насочи към Украйна, защото тогава вече в Украйна едва ли ще са останали украинци. А там дето ще я насочи, те също ще отвърнат! Колкото и тъжно да ви звучи, ако скоро не седнат да преговарят нещата много ще се усложнят първо за бизнеса в Европа, а после за света като цяло. За съжаление виждам как ЕС ги е грижа за съгражданите си като изпращат оръжия. А другаря Зеленски все по-озверял даже им се кара, че се бавят. Не подкрепям Русия, но определено и Зеленски не харесвам. Няма как да харесвам човек, който никога не съм го чул да иска храна, вода, дрехи, а само оръжия. От другата страна е диктатор, който изтрепа половината си обкръжение и политически противници. Но ако се загледаме и в нашия двор, Урсула фон дер Лайен колко демократично е избрана и колко демократично решава вместо целия ЕС. Но все пак застреляха вълка който и изял понито. А че преди това е изял и няколко овце на обикновени овчари е бил защитен вид(това в кръга на шегата, или не съвсем). Според мен е време сериозните сили да спрат на си играят на Counter-Strike а да хванат Путин и Зеленски за учите и да ги заставят да се разберат! Леле олях се:eek:

Ти ако беше президент на Украйна едва ли щеше да искаш дъвки Турбо. Хуманитарна помощ така или иначе има. Както и да го въртят пишман анализаторите има една нападната дъжава, която иска да се защитава. Самия народ би следвало да му откъсне главата на Зеленски ако даде и малка част от територията на страната си. Той друг ход няма. СВО-то на Русия, което е вече година още няма точни и ясни цели. Само нахвърляни безумни догатки, като дори офицерице на фронта не знаят каква поставена задача имат там.

Fm_SaeCXkAEe-tS.jpegFm_SaeBWYAEMZiG.jpeg

Всеки се пита дали е съвпадение точното покриване на нападнатата територия от 2020, която е със залежи на природен газ. Обаче както се видя няма как да ги победят за три дена. На Путин му останаха само заплахите с ЯО, но май вече и на това не му обръщат внимание на запад.

 
Нали това ти обяснявам и на теб. Нивото е такова, защото това е заслужено и правено през годините. Изцяло сме си виновни ние. Никой за нищо не ни е виновен.
Друго имах предвид, ама карай.

Иначе: факт!

има една нападната дъжава, която иска да се защитава
Защо е нападната? Задаваш ли си понякога този въпрос?????????????????????????? И какво си отговаряш, ако да? Че Путин е луд и една сутрин просто се е събудил в лошо настроение?

Не знам на каква възраст си, но вече би трябвало да знаеш, че обикновено дадено действие е реакция спрямо извършено преди това друго действие.

Относно териториите и залежите: факт е, че уйня ползва чужди територии, които ѝ бяха щедро преотстъпени. Със своята неблагодарност към дарителя, тя не ги заслужава и е редно да ѝ бъдат отнети. И точно така ще стане.

И Полша ще си вземе своето - споко. И кокаинчик ще даде, ако е жив до финала. ;)
 
Хуманитарна криза в Украйна няма, ако не броим бомбените Донецк и Луганск - там народът си живее по мазетата от години.

Хуманитарна криза се получава когато агресорът разруши инфраструктурата на една страна.
(т.е. това което правят САЩ всеки път като нападнат друга държава)

Русия само дето спря за малко тока.
Цивилният живот в Украйна си тече почти като преди.
 
Разбира се, украйна е една демократична страна, която се бие с лошата диктатура

1674661578977.png
 

1.jpg
Не е зле да си припомним каква е Русия в съзнанието на големите ни възрожденци! Eто още едни "продажници",както ме нарече русоробът!​


Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….“
(Захарий Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите“, 1886 г.)

„Тогава ние с ненавист и омраза гледахме не само на турците, но на австрийците, на немците, а най-вече на англичанете, защото те поддържаха страната на турците и високо проповядваха, че Россия не иде да освобождава християните от турците, но иде да ги пороби и с време завладее и погълни. Кой българин вярваше тия немско-английски палаври? Кой не се отнасяше към тях с презрение и даже с отвращение като към подли и безчестни интриги? А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни… Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург…“

(Стефан Стамболов, “Дневник”, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

Българските русофили са инструмент на Кремъл със задача анексирането на България от Русия и после СССР -те само формално са част от българският народ!

След 23 август 1939 година, когато Хитлер и Сталин се съюзяват и си поделят временно Европа, по заповед на Кремъл френските комунисти упътват колоните на Вермахта при окупирането на Франция.
 
Тоя бот превъртя матряла и вече почна да повтаря и потретва :D

Некой да фиксне скрипта требва, а Блинки може да иска да го банне заради дупликейт контент...
 
Защо е нападната? Задаваш ли си понякога този въпрос??????????????????????????

?!

Не знам на каква възраст си

Има хранителни добавки за памет. Отговора на въпроса ти е разискван многократно.

Относно териториите и залежите: факт е, че уйня ползва чужди територии, които ѝ бяха щедро преотстъпени. Със своята неблагодарност към дарителя, тя не ги заслужава и е редно да ѝ бъдат отнети. И точно така ще стане.

Русофилските мантри са ясни

И Полша ще си вземе своето - споко. И кокаинчик ще даде, ако е жив до финала. ;)

Русия напада Украйна, ама Полша ще си вземе. Имаш невероятно логическо мислене.
 
Отговора на въпроса ти е разискван многократно.
Нали не мислиш, че ти следя изповедите по всички теми. Ако си казал някъде, там си е останало. По принцип не питах, а предполагах, че си на възраст, на която вече трябва да знаеш елементарни неща.

Русофилските мантри са ясни
Да, мантри са, понеже са необорими факти за лево-либерастката клика и нейните малоумни привърженици.

Русия напада Украйна, ама Полша ще си вземе. Имаш невероятно логическо мислене.
Извинявай, че обхващам по няколко аспекта на нечие твърдение, вместо да се движа тунелно, както е прието при феновете на Кокаинчик и неговите господари.

Включването на Полша в дебата възникна заради:

Самия народ би следвало да му откъсне главата на Зеленски ако даде и малка част от територията на страната си.
Да му я къса още сега, щото 4 области вече са взети, а Полша ще си вземе нейната част. Ще даде, щото си е дал задника под наем.
 
Всеки се пита дали е съвпадение точното покриване на нападнатата територия от 2020, която е със залежи на природен газ. ...
Как започна конфликта в Украйна?





През 2013 година


“Шел“ започва да търси шистов газ в Украйна - Mediapool.bg



И последствията ..



 
Последно редактирано:
Пълният (по точно публичният) списък на въоръженията които ще получи Украйна от Рамщайн 8

Сериозна работа. Само Дания праща 19 френски гаубици, които толкова изплашиха кацапите че клоун-шенков отдавна ги е унищожил ... по телевизора.

Цитат
Всего военную помощь планируют отправить 12 стран :

США – новый пакет военной помощи Украине на 2,5 миллиарда долларов:
90 бронетранспортеров Stryker;
59 БМП Bradley с 590 противотанковыми ракетами TOW и 295 тысяч боеприпасов калибра 25мм;
53 бронемашин типа MRAP, скорее речь о MaxxPro;
350 бронемашин HMMWV;
8 систем противовоздушной обороны Avenger;
высокоскоростные антирадиолокационные ракеты HARM.
95 тысяч 105мм артиллерийских снарядов;
20 тысяч 155мм артиллерийских снарядов;
600 высокоточных 155мм артиллерийских снарядов;
11 800 120 мм минометных мин;
боеприпасы для HIMARS;
боеприпасы для NASAMS;
12 автомобилей поддержки и 6 командно-штабных автомобилей;
22 тактические машины для буксировки вооружения;
2 тысячи противотанковых ракет;
3 миллиона патронов для стрелкового оружия;
взрывное оборудование, противопехотные боеприпасы и приборы ночного видения;
запасные части и другое полевое снаряжение.
Канада:
200 бронеавтомобилей Senator;
1 батарея ПВО NASAMS;
Франция:
40 колесных танков AMX-10RC;
бронеавтомобили Bastion;
Великобритания:
14 танков Challenger 2;
600 ракет Brimstone;
30 155-мм САУ AS90;
200 БМП/БТР;
Польша:
зенитные установки С-60 и 70 тысяч единиц боеприпасов к ним;
14 танков Leopard 2;
Нидерланды:
120 танков T-72М;
Германия:
40 Marder БМП;
1 батарея ПВО/О Patriot;
3 батареи ПВО Iris-T+3 РЛС TRML-4D;
2 РЛС TRML-4D;
Швеция:
50 CV-90 БМП;
12 Archer САУ;
Эстония:
свыше 10 гаубиц 155mm FH70;
свыше 10 гаубиц 122mm Д30;
Латвия:
ЗРК Stinger;
2 вертолета Ми-17;
пулеметы;
БПЛА;
Литва:
десятки зенитных пушек L-70;
боеприпасы;
2 вертолеты Ми-8;
Дания:
19 САУ Caesar.

Сегашният обрат означава, че „Западът е решил да захрани [Украйна] с настъпателно оръжие“, казва бившият украински летец и полковник от запаса Роман Свитан.

Според него основният показател за обрата в нагласите е в големия брой снаряди: „Дават ни над милион 155-милиметрови снаряда, примерно за месец. Разделете ги на 30 [дни]. Значи за всеки ден ще имаме по 33 хил. снаряда. А сега изстрелваме по 5 до 7000 снаряда на ден“.

„За такава помощ не можехме и да мечтаем преди половин година“
 
Пълният (по точно публичният) списък на въоръженията които ще получи Украйна от Рамщайн 8

Сериозна работа. Само Дания праща 19 френски гаубици, които толкова изплашиха кацапите че клоун-шенков отдавна ги е унищожил ... по телевизора.

Цитат
Всего военную помощь планируют отправить 12 стран :

США – новый пакет военной помощи Украине на 2,5 миллиарда долларов:
90 бронетранспортеров Stryker;
59 БМП Bradley с 590 противотанковыми ракетами TOW и 295 тысяч боеприпасов калибра 25мм;
53 бронемашин типа MRAP, скорее речь о MaxxPro;
350 бронемашин HMMWV;
8 систем противовоздушной обороны Avenger;
высокоскоростные антирадиолокационные ракеты HARM.
95 тысяч 105мм артиллерийских снарядов;
20 тысяч 155мм артиллерийских снарядов;
600 высокоточных 155мм артиллерийских снарядов;
11 800 120 мм минометных мин;
боеприпасы для HIMARS;
боеприпасы для NASAMS;
12 автомобилей поддержки и 6 командно-штабных автомобилей;
22 тактические машины для буксировки вооружения;
2 тысячи противотанковых ракет;
3 миллиона патронов для стрелкового оружия;
взрывное оборудование, противопехотные боеприпасы и приборы ночного видения;
запасные части и другое полевое снаряжение.
Канада:
200 бронеавтомобилей Senator;
1 батарея ПВО NASAMS;
Франция:
40 колесных танков AMX-10RC;
бронеавтомобили Bastion;
Великобритания:
14 танков Challenger 2;
600 ракет Brimstone;
30 155-мм САУ AS90;
200 БМП/БТР;
Польша:
зенитные установки С-60 и 70 тысяч единиц боеприпасов к ним;
14 танков Leopard 2;
Нидерланды:
120 танков T-72М;
Германия:
40 Marder БМП;
1 батарея ПВО/О Patriot;
3 батареи ПВО Iris-T+3 РЛС TRML-4D;
2 РЛС TRML-4D;
Швеция:
50 CV-90 БМП;
12 Archer САУ;
Эстония:
свыше 10 гаубиц 155mm FH70;
свыше 10 гаубиц 122mm Д30;
Латвия:
ЗРК Stinger;
2 вертолета Ми-17;
пулеметы;
БПЛА;
Литва:
десятки зенитных пушек L-70;
боеприпасы;
2 вертолеты Ми-8;
Дания:
19 САУ Caesar.

Сегашният обрат означава, че „Западът е решил да захрани [Украйна] с настъпателно оръжие“, казва бившият украински летец и полковник от запаса Роман Свитан.

Според него основният показател за обрата в нагласите е в големия брой снаряди: „Дават ни над милион 155-милиметрови снаряда, примерно за месец. Разделете ги на 30 [дни]. Значи за всеки ден ще имаме по 33 хил. снаряда. А сега изстрелваме по 5 до 7000 снаряда на ден“.

„За такава помощ не можехме и да мечтаем преди половин година“
Разбира се, само болен мозък не може да види, че това в списъка НЕ Е помощ, а чудна бизнес сделка за военно-промишления комплекс на сащ, включваща масирана акция по разоръжаване на европейските страни-членки на НАТО, за да бъдат принудени да си попълнят дефицитите с нови, крупни поръчки към същия този военно-промишлен комплекс.

Междувременно на фроновата линия в БИВША украйна се бият деца, но това няма значение. Нищо лично, просто бизнес за страната, която печата хартийки и се храни единствено от военни конфликти в далечни за нея страни.

Единствената възможност за спасяване на украйна се нарича МИРНИ ПРЕГОВОРИ и всеки, който твърди обратното, е мега тъп или има лична изгода от удължаването на агонията на украинския народ.

Лешоядите като Black Rock и оръжейните компании вече са седнали на масата с нож и вилица в ръце, готови да хапнат здрава мръвка от последиците от целия този фарс. Яжте смешна пропаганда щом ви е сладко, но не я повръщайте пред нас. Гнусно е!
 
Защо има работа на ПВО, като казват, че нямат капацитета да свалят X22? Дали въобще е засечената ракета е била X22. Дали падащата ракета, (щото е падаща, а не удряща под 30градусов ъгъл X22) въобще е евентуалната X22, а не отново пропуснала целта ПВО ракета.. щото и това не е като да не се случвало
Е много ясно, че ще има работа и ще се опитват да ги свалят, да седят с пръст в уста ли, освен с тия ракети са обстрелвали и с други ? Под колко градуса пада не е установено, това са си твои догатки. Дали е Х22 също няма информация. Ако е пропусната ПВО ракета, трябва наистина да е гръмнал газопровод, не съм попаднал на такава информация до сега.

На видеото от колата ясно се вижда че удря в земята, а не е директен хит върху блока. Оттам идва весрсията за газта (не е моя, а пак от нета), а тоя си сменя версията щото това, което казва означава, че сами са си срали в гащите, ма той не го осъзна на момента, но път другия с дето си лафа разбра гафа и може да му видиш изражението. Идеята беше да се изхвалят, че и x22 вече не е проблем.
Чак път да се вижда ясно... вижда се взрива зад дърветата, може да е в първия или втория етаж и за тва да се е срутила и сградата. Това защо тоя си сменя хипотезите също са догатки, факт е че е голям гаф, дали е така както казваш, няма доказателства.

Според руснаците, ракетите тоя ден са си ударили целите.
Е то според тях, никога не пропускат целите, все пак това са най-високоточните ракети в света. Викаш не е възможно да изстрелят 5 ракети и една от тях да даде отклонение и да удари блок. Х22 са предназначени да поразяват самолетоносачи, тоест цели с огромни размери, тези ракети дават отклонение стотици метри и дори самото им използване в цивилни райони е престъпление.

За втори взрив не се съобщава, щото може нещата да са се случвили със самото падане, а не след 10 минути.

Питай съветника на Зеленски, той каза, че е свалена x22-ка, е поне докато не се беше срутил блока, после трябваше да смени плочата.
 
Вчера Путин за пръв път обяви публично, че Германия още е окупирана и немската преса интеряса. Каза, че Германия и Австрия се нуждаят от още малко време, за да бъдат освободени. Обявиха го за най-големия конспиратор.
 

Горе