Украйна - Русия какво ви е мнението


Ако тази технология се използва единствено и само с медицински цели, какво по-хубаво от това. Познавам момиче (вече жена), която е в будна кома повече от 10 години - пиян анестезиолог при операция на апендицит.
Ако е възможно да я превърнат отново в човек, вместо в зеленчука, който е в момента, аз съм категорично За. Лошото е, че добрите намерения често се израждат в порочна реализация.
 
За мир много ясно. Вие русофилите имате едно тотално неразбиране на ситуацията. Логиката не е интересна, а нормална. Всеки лидер на държава би следвало да си пази територията на страната. Преговори за Путин означава заграбване на области, а украинската армия прави всичко възможно това да не се случи. Спорната територия е най-смешното. Всяка държава по тази логика може да има претенции към друга. Нашата граница ще стигне ли скоро Бяло море, защото е спорно Ксанти и Солун на кой са? Радев да пали самолета и да напада...

Тва за етикирането "русофили" предава неква тежест на написаното ли?
Интересното е че споменаваш Ксанти, чел ли си историята и как тази част се присъединява към България?
Солун въпреки, че има достатъчно много българско население, никога не е бил Български.
Иначе България за известно време си връща Беломорието, за жалост 2 пъти теглим късата клечка със съюзниците.
В наши дни... едва ли. Прекалено меки китки и пийсмейкъри. А и политиката на Гърция към този регион си е казала думата, нещо което Украйна прави последните години със въпросните спорни територии.

Иначе виждам, че и ти си обиден от това, че са те "излъгали", че няма да нападат. Пущам сълза, ма то историята не започва тогава. Т.е. за повечето промивки почва тогава, щото и масмедията започна излъчването от този момент... ма тва е тема, с която нема да те тормозим, че щИ дойде в повече.
 
Американците си тръгнаха от авганистан и настана срив в отглеждането на макове...
 

Загубите - около 160 танка, 360 бронирани машини, 3 имперски унищожителя, 4 самолетоносача клас Нимиц, 200 хиляди човека... "загубите са както казвам аз!"
ти нищо не може да кажеш щото си просто един трол , но необразован трол който дори не му дават и една стотинка от америка за българия
 
1686698379624.png
 

Служител на Пентагона: Зеленски получи най-неприятната новина от Запада​

Помощта за Киев от страна на западните страни може да върви към своя край след провала на контранастъплението

Опитът за контранастъпление на украинските формирования в запорожското направление, както се и очакваше, доведе до огромни загуби за Киев, пише бившият служител на Министерството на отбраната на САЩ, журналистът Стивън Браян, цитиран от "Съб Стак ком".

След пътуване до контролираната от Киев част от Херсонска област президентът на Украйна научи и най-неприятната за себе си новина - загубите на Въоръжените сили на Украйна се оказаха опустошителни както в жива сила, така и в бойна техника.

Според автора украинските войски са загубили колесни танкове AMX-10, одобрени преди това в пакета за военна помощ от френския президент Еманюел Макрон, и германски танкове Leopard.

Освен това руската армия е успяла да унищожи радарната система за противовъздушна отбрана Hensoldt, която беше част от батарея със зенитно-ракетен комплекс Iris-T.

„За съжаление най-добрата украинска 47-а бригада, която беше оборудвана с модерно оръжие с американски бойни машини на пехотата и артилерия с HIMARS, не успя да отблъсне руските войски“, пише авторът.

В същото време Браян посочва, че точният размер на щетите все още не е установен. Останалите части на въоръжените сили на Украйна обаче са претърпели такова поражение, че батальоните са обявили, че се отказват да продължат битката.

Украинските войски обаче все още разполагат с достатъчно големи резерви, които наистина могат да бъдат използвани в бойни действия. Същите запаси обаче има и Русия.

Самият Зеленски каза през юни по време на среща с канадския премиер Джъстин Трюдо, че Киев провежда контранастъпление, но президентът на Украйна не посочи на какъв етап е операцията.
 
 
Знаете ли, че според ново проучване 74% от европейците смятат, че европейският континент не винаги може да разчита на САЩ и е необходимо да разчита на собствените си отбранителни способности. Това показва последният доклад на Европейски съвет за външна политика (ECFR).

Едва 8% вярват, че САЩ ще ни защитят в случай на война и няма нужда да се тревожим за собствените си отбранителни способности, показва социологическото проучване, проведено през април тази година. 7% са на мнение, че САЩ няма да ни защитят по никакъв начин, а 9% не знаят. Проучването обхваща 9 европейски държави: Дания, Франция, Германия, Унгария, Италия, Холандия, Полша, Испания, Швеция. България и други страни от Източна Европа не са включени в анкетата.


европа-сащ-война.jpg
 
Загубите - около 160 танка, 360 бронирани машини, 3 имперски унищожителя, 4 самолетоносача клас Нимиц, 200 хиляди човека... "загубите са както казвам аз!"
Гадно ли ти е?
 
 
Само 5840? Не ми се вярва! Имало е поне 12 деца, 300 жени с бебета в ръце + 3 кучета и една котка (те котките по-добре се крият);)
 
  • Haha
Реакции: Vbb
  • Like
Реакции: Vbb
По последна информация на ТАС има много убити украинци, а руската армия заобикаля патроните като Нео от Матрицата и имат само един ранен, който е стъпил накриво.
 

Толко ли немаха един човек да направи войсоувър ами некъв текст-2-спийч робот пуснали :hankey: дето звучи като тотален дебил.
"Никой нЕма да побЕди Русия" :D

"... опаковани с 4 дъски..." - ех геометрио, ех 5 клас!

Съвсем западнаха Поглед.инфо откак изгубиха изборите, дейва.
 

Горе