Украйна - Русия какво ви е мнението

Опа, глей ко става :)

На рождения ден на президента на САЩ Доналд Тръмп на 14 юни ще има военен парад, тъй като на същата дата американската армия отбелязва 250 години от създаването си, предаде Асошиейтед прес.
Плановете предвиждат около 6600 войници да преминат от Арлингтън, Вирджиния, до парка "Национален мол" във Вашингтон заедно със 150 превозни средства и 50 хеликоптера.

Доналд Тръмп публикува своя снимка като папа, облечен в папски одежди и седнал на трона във Ватикана. Изображението вероятно е получено с помощта на изкуствен интелект.
trumo_poup.jpg

Последно редактирано:
Стана ми интересно да видя какви са тея толкова настоятелни за това или онова атлантици и попаднах на атлантически съвет на България :oops: което леко ме изненада...

Оказа се, че е НПО обаче повечето му членове са на държавна хранилка в различни служби или министерства. Няколко професори и доценти от Нов български и Софийския университети, журналисти, кинодейци и т.н.

Интересно ми стана защото не знаех, че НПО-та мога да вземат участие в работата на държавни органи, парламентарни комисии и международни партньори и да си сътрудничът с тях. Също така да изготвят доклади и препоръки, които да бъдат взети предвид от институции.

Последно редактирано:

Горе